Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
senior tag
válasz ncc1701 #40240 üzenetére
Köszi! Én is eldöntöttem, hogy lecsökkentem a felhalmozódott zsírtömeget és inkább izomtömeg lesz helyette. Most 130 körül vagyok, ha 110re le tudok menni, már kibaszott boldog leszek. Párszor rámértem a vérnyomásomra és eléggé magasnak találtam, 145-150 közötti. Úgyhogy már 2hónapja nem is iszom kv-t sem, max néha egy koffeinmenteset (tudom valamennyi abban is van). Kóla meg ilyeneket előtte sem ittam, mostmár ha lehetőségem van rá (megkínálnak vendégségben vagy ilyesmi) akkor sem iszom ilyet. Ha mondjuk 1év alatt sikerül leadni 20kg-ot, akkor baromi jól fogom érezni magam a bőrömben.
Igen, tudom az izom az nehezebb mint a zsír, nem csak a kg-ot kell nézni, de érted a lényeget. -
-
blueboi69
senior tag
Nekem 20-25km/h és 35 körülire felmegyek, de ott már erősen fosni szoktam, hogy borulás is lehet, azt meg nem akarom. Alapvetően ha nincs szél, akkor oké, de én a tópart mellett szoktam végigtekerni, mert az mindig szép, viszont szelesebb. Utána van kb 2km házak között, de aztán megint van nyílt szakasz. Főleg már az utolsó 1km-en van para, mert nincs közvilágítás. Na úgy menni 35-el, már adrenalin növelő nekem...
Múlt este már teljesen sötét volt, felpillantva tisztán láttam a csillagokat. Jó ez a vidék na -
ncc1701
veterán
-
FőDudu
veterán
Amikor npera kifejtette, hogy megszoljak miert nem vega, akkor en is kifejtettem, hogy mindenki azt csinal amit akar amig engem nem korlatoznak vagy kenyszeritenek valamire.
Live and let live.Ehhez ma is tartom magam. Szerencsere nincs olyan jellegu hobbim amibe bele tudnanak ronditani ilyen marhasagokkal - szerencsere a kornyeken is normalisak a zemberek.
Afrikaban meg eheznek. Mondhatnam ugy is, tolem messze levo dolgok nem igazan erdekelnek, nem tudok hatni rajuk es szerencsere azok sem ram.
Nem hinnem, hogy ez struccpolitika - szimplan nem aggodok olyan miatt aminek kb. semmi eselye jelenleg.
FőDudu
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #40258 üzenetére
Nem a különbözőségről beszélek, mert az pont elfogadott.
De pld. élethű 2. világháborús videójátékba az egyenlőség nevében kötelező volt belerakni néger női karaktert a németek oldalára akár tábornoknak is, mert csak. Pont reális volt. Janem.
Másikban az elfogadott esélyegyenlőség miatt nem lehet erősebb a szekercés férfi barlangi troll, mint a hercegnő, mert esélyegyenlőség van és kell. Nem adhatsz fel hirdetést, hogy hűtőházba férfi targoncást keresel, mert megkülönböztetés. Nem kereshetsz szerb étterembe szakácsot, mert etnikai hovatartozás vagy mi.
Egyik szerepjátékos pld. évek óta építi a kultuszát, ezer+1 saját jelmezt, mindent gyártott, insta profil, minden nagyon menő, most így a 150. alkalommal sötétbőrű maszkot csinált magának és egész éves melója meg pár dolga ment a lecsóba, mert Európa bajnokság előtt kiverték a nevezését, mondván ezzel itten sérti a feketék jogait vagy mi.
És ez dől már mindenféle irányból, aminek egy része nem biztos, hogy érint de azért ebben a formában elég zűrös. Ahogy fentebb írták, Londonban egy szint felett kötelező, hogy legyen a társaságban indiai, meleg és még pár hasonló, mert az elvárt tartozék.
-
FőDudu
veterán
válasz #09908736 #40263 üzenetére
Kollegam elment egy nemet borgyogyasz professzorhoz - mert a huga kint dolgozik es nezzen mar ra a laban/kezen levo fekelyszeru sebekre.
Ranezett, ez ekcema, ezt a kremet hasznalja, 80 Euro lesz a 2 perces vizit dija(krem nelkul).
Mondtam neki, hogy menjen el a fizetos vervetelre, ott kb 50 eurobol megneznek 200 fele allergenre antitestet.Gluten erzekenyseg. Az okoz csunya sebeket.
Szar ugy, mert meg a sorben is van gluten.FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz #09908736 #40263 üzenetére
En is tudok eletmod tanacsot adni (MINDENHEZ IS) - pedig meg mindig 150 kilo korul vagyok.
Kicsit kevesebb mint 1 ev alatt leugrott tizenpar kilo - igaz nem tortem ossze magam a fogyokuraval (mert nem is fogyokurazom, csak beallitottak a pajzsmirigy hormonszintet ami jo hatassal van az inzulinra).
En legalabb tudom milyen kovernek lenni. Hitelesen elo tudom adni.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Epp ez a baj. Ha nem hangoztatnak fennhangon a kulonbozoseguket, a kutya nem foglalkozna veluk.
Nem igazan ertem miert kell kitunni a tomegbol. Ugy ertem, miert kell kulonlegesnek/feltunonek lennie barmilyen kulsosegben? Nelkule nem erzi magat teljesnek?
Van ez a sok tanacsado meg coach - na azokkal is Dunat lehet rekeszteni manapsag.
Megtanitjak hogyan eld az eletedet, sikerakademia, NLP, stb...Leulok mar egyel, kivancsi vagyok mit adnak elo.
Van egy volt kollegam - az is mindenfele gyemantdijas Herbalife meg akarmilyen fokozatu arany kereskedo. Ha latnam, hogy fejlodott barmit (emberileg/anyagilag), akkor azt mondanam lehet ezekben valami. De eddig ugyanazzal az autoval jar, ugyanazokat a fotokat terjeszti a weben (amit tudom hol keszultek), stb... Nem tunik kiemelkedoen sikeresnek.
FőDudu
-
Jahno
veterán
válasz #09908736 #40227 üzenetére
Hallgatnék én, csak valaki mindig kötekedik. Az a fene nagy külföldi elfogadás általában pont felháborodással jár, már minden sarkon belefutunk valami olyan kreténségbe, hogy csak a fejed fogod. Lassan az lesz a baj, hogy a Gipsz Jakab tucatember is sérti a tucatemberek jogait és változzon meg, mert különben.
-
npera
addikt
válasz blueboi69 #40231 üzenetére
Király!
Nálunk most jön a hidegfront, aztán jönnek majd a fagyok. Hétvégén alighanem cserélek szöges gumira. Úgy nézem még hallgathatom a zenét mobilról, mert a BT-s hangszórós téma most nem jött össze.
Az a Marshall cucc tetszett volna. Egyről lecsúsztam, pedig 18 perccel a hirdetés felrakása után jelentkeztem, a másiknál megy a hülyegyerek oda sem jött és nem válaszolt többet.
Ha látok valamit, akkor lehet veszek még, de a kerékcsere után.
Ennél nagyobb baj sosem legyen.
Én szemüveg nélkül nyomom, mivel munkába bejárás során nincsenek nagy sebességek. Tipikusan 25 km/h körüli átlag, rövid szakaszokon lehet 30-35 is. Erős lejtő nincs, zsenge lejtőn kábé 45-50 km/h szokott lenni mivel állandóan fúj a szél valahonnan és ott kezd a légellenállás túl sok lenni. Hiába, csirke vagyok.
-
-
eattila
őstag
válasz Gabibácsi #40235 üzenetére
Lehetne.
Na ezért akadok ki rajtuk. Mondjuk és felbaszom magam az anyukákon is, hogy azért mert ő anya, mindent ő csinál, ő szupergirl, mert állva sz_rik, fekve eszik, ülve mos stb. mintha apukák csak kicsapnák a falra a magot, anya meg azt csinál vele amit akar. Nyilván sok ilyen van, de mégis agyf_szt kapok tőle.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
ncc1701
veterán
válasz blueboi69 #40231 üzenetére
Na, riszpekt. Ha meghajtod magad, akkor 45-60 perc alatt korrektül le lehet edzeni, az meg nem a világ vége.
A terembe most jött vissza egy srác, szépen felhízott vagy 125 kilóra, akkor a feje, mint a busz kereke. Doki mondta neki, h ha nem kezd magával valamit, akkor hamar el fog patkolni.
-
eattila
őstag
válasz cyberde #40233 üzenetére
Én elhiszem. Nyilván mindenféle ember van. Hetero, meleg, vékony, sovány, normális meg köcsög, stb. És ezek kombinációi.
Csak nem mindegy, hogy a családod (gyereked, párod) csukja be mögötted az ajtót, vagy pár ismerős.
-
-
cyberde
tag
válasz eattila #40211 üzenetére
Az atlagember (kvazi a homofob-hetero) el sem tudja kepzelni, hogy -vilagszerte- milyen nagyok es mennyire osszetartoak az LMBTQ kozossegek, (es nyilvan nem a mindenfele pride-on resztvevok az atlag minta) ugyhogy erre is igaz a mondas: "amikor becsukodik mogotted egy ajto mindig kinyilik elotted egy masik!"
-
eattila
őstag
Én a vérre menő feministákon tudok felakadni, mert én spec még nem találkoztam olyannal, amitől nekik habot vet a szájuk. Mondjuk nem vagyok egy világlátott ember.
Nyilván nem a bántalmazás miatt, mert azt (is) elítélem.e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
blueboi69
senior tag
Juteszembe, Lezli!
Már 1.5hónapja járok konditerembe. Megdumáltuk asszonnyal, hogy ha korán megdöglök az senkinek sem jó, szóval ennyi időt szánnék magamra, úgyhogy heti 2x-3x-4x (ahogy sikerül) elmegyek reggel terembe. És ha nem esik az eső vagy nem kell utána nagyon sietni, akkor bringával megyek, az 4km táv, de én nem vagyok hardcore bringás, szóval nekem az is teljesen jó.Juteszembe npera!
Még mindig bringával járok melóba ha nem esik az eső. Szereztem bringázáshoz való sálat, meg sapkát (egyszerű kötött cucc, semmi extra csak a bringás részlegen volt) meg kesztyűt meg szemüveget, mert néha kifolyik a szemem a hideg menetszéltől, úgyhogy nem adom még fel, igyekszem tartani a bejárás ezen módját -
Gabibácsi
őstag
válasz #09908736 #40222 üzenetére
nekem az volt a dilemma hogy
a - a gyerek azt látja hogy anya és apa nem szólnak egymáshoz, úgy élnek, aztán apa felköti magát lehet
b - anya apa elválnak, az szar, de legalább van esély hogy valaki boldog legyen (és apa lehet felköti magát, majdnem megvót így is)4 évig tartott a döntés
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #40210 üzenetére
"Kulfoldon elfogadobbak"
Attól függ miben. A mindenféle mozgalmak meg tönkreverik az egészet ez a baszott nagy elfogadás, megértés ésatöbbivel már úgy átesnek a ló túloldalára, hogy kész vagyok teljesen olyan hülyeségeken bírnak felháborodni és már csak telibe kártékony az egész.
-
törölt tag
válasz eattila #40211 üzenetére
"Én legalábbis nem tudnám magamat a lányom elé helyezni. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni."
Ennyi. Nekem is ő a legfontosabb, még magamnál is. Szóval igen, ezeken mind gondolkodom, és csak akkor fogok a változás mellett dönteni, ha tényleg azt látom, hogy megéri. Egyelőre a "nem éri meg" serpenyőben van több. -
eattila
őstag
válasz Gabibácsi #40215 üzenetére
Az, hogy valahogy felhívják a hátrányos megítélésükre a figyelmet az oké. Engem is bántana ha így kezelnének.
De ahogy másnak nincs köze hozzá, hogy privátban mit csinálok az asszonnyal, én sem akarom tudni, hogy más mit csinál otthon a párjával. Nemtől függetlenül.
-
Jahno
veterán
válasz Gabibácsi #40208 üzenetére
A kinézet- és egyéb változtatósokkal sosem bírtam kijönni, de szerintem más sem. Ha nem kifejezetten magamutogatós, akkor kb. csoda ha kimegy az utcára és bejár dolgozni, nem pedig barlangban lakik, hogy kizárja a külvilágot. Meleg ismerősöm nem sok van, de ha bedobnám, hogy jöjjön el agyaggalambot lőni, akkor benne lenne bármiben is.
Más tapasztalatom nincs, még csak most tanulgatom a sminkelést is, de az szintén ördögtől van.
-
blueboi69
senior tag
Na ez egyre fordulatosabb. Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal és tényleg riszpekt.
De ha egyik napra a másikra csatakbuzi leszel és rózsaszin tülszoknyában viszed be a gyereket a suliba, akkor az tényleg sok embernél kiveri a biztosítékot.
Bocs, remélem nem voltam bunkó, csak próbálom fenntartani a topik szintjét -
Gabibácsi
őstag
válasz FőDudu #40210 üzenetére
Bocs, nem homofóbok, csak durva amit az lmbtqwzzs lobbi csinál. Erőszakkal tukmálják a dolgot, és azt nem fogom sosem elfogadni hogy egy bzui pár gyereket fogadjon örökbe pl. Ma is kaptunk ilyen nagyon fontos álljunk ki az lmbtq-ért.. Ez nem homofóbia, hanem normalitás, nálam.
Vidéken meg bármely országban kirekesztenek, csak azért mert nem helybeli vagy. Somogyban gyüttmentnek hívnak.Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
eattila
őstag
válasz FőDudu #40213 üzenetére
Én csípem azt a sorozatot. De idegesít benne a nagyobb darab meleg faszi (vagyis a karaktere, mert amúgy pont ő nem meleg IRL). De ha engem neveznének homofóbnak, kevés ellenérvet tudnék (akarnék) felhozni. Bár részemről mindenki azt csinál otthon (vagy ahol nem látom) amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
eattila
őstag
válasz #09908736 #40206 üzenetére
Onnantól, hogy van egy fiad, önzőség ja. Azt sem lehet tudni, hogy mekkora lelki törés lenne ez neki. Mert nem elég hogy külön mennek a szülei, de az apja is nemet vált. Aztán ez úgyis kiderül, kamaszként ez hatványozottan csap majd vissza rá. Meg azért jöttetek haza (ha jól emlékszem), hogy a fiadnak jobb legyen, és ne kezeljék másképp. Ha ezt megléped, akkor kb ugyan ott lesz, ha nem lejjebb.
Én legalábbis nem tudnám magamat a lányom elé helyezni. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni.
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz #09908736 #40206 üzenetére
Nehez dontes.
Kulfoldon elfogadobbak, magyarok durvan homofobok. Foleg videken. Foleg Szabolcsban.
Oda kb haza se menj.Ha valoban erlelodik ilyen benned - es nem csak valaki disszertaciojahoz szondazol egy forumot - akkor valoban a legtobb kapcsolatodat felegeted egy szinvallassal.Kevesen vannak akik majd maradnak - valoszinuleg csak a jo anyad es par ember.
Pedig lehet nem is valtozol meg, csak maskepp oltozkodsz es nyiltan be mered vallani mi az ami tetszik. Nincs ezzel semmi baj.
FőDudu
-
-
Sipi-
őstag
Elhoztam a hangfalat és az erősítőt. Még szerencse, hogy nem a Yarissal mentem. Éppen befért a két hangfal a hátsó ülésre és eléjük az erősítő. Már csak azt nem tudom hova rejtem el karácsonyig (mert ezt hozza nekünk a Jézuska)
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
törölt tag
Kb. minden borul. Ez tiszta sor. És nagyjából ez tart vissza, hogy nekiinduljak az úton. Rengeteg minden fontos a mostani életemben, ami megéri, hogy ne magam helyezzem prioritásba.
Rengeteg veszteséggel járna, lemondással, elítéléssel, eltaszítással. Mindezt azért, hogy úgy öltözhessek és úgy éljek, ahogy szeretnék. Önzőség, azt hiszem.
Ha elindulok, még akkor is, ha csak az elejét járom végig az útnak, a doki mindenképpen szükséges, vagy támogató csoportok. -
Sipi-
őstag
válasz #09908736 #40200 üzenetére
Először is:
Másodszor: , mert be merted vallani magadnak elsőként és "nyilvánosan" itt is.
Harmadszor: szerintem a feleségeddel a kapcsolatod nem éli túl. Fiaddal a kapcsolatod még rövid ideig talán megmarad, utána elveszíted huszonpár/harmincnéhány éves koráig vagy örökre. Szüleid vagy elfogadnak vagy nem (Anyuka talán hamarabb), testvéred (nem tudom van-e) szintén kérdéses. IRL barátaid egy része is biztos eltűnik, bár a számuk a svájci kiruccanással is biztos csökkent már.
Ha ezeket be tudod vállalni, felmérni, hogy mik a veszteségek mellett a nyereségek, akkor is még pszichológussal beszélned kell. Ne általánossal, hanem ilyen területhez értővel. Erre szakosodott klinikán biztos tudnak adni elérhetőséget és meglepődnék ha nem lenne ezzel kapcsolatos FB csoport (de az utóbbi nem pótolja a pszichológust)Ha meg esetleg mégis szivatsz, akkor nagyon ügyes
https://www.ferfiakonyhaban.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keychron K10 Pro Wireless Mechanical Keybord Swappable RGB Backlight - Red Switch - Black - US (új)
- Fujifilm X100VI fekete
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest