Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#105889) zetor2000 válasza Sipi- (#105886) üzenetére


zetor2000
senior tag

Ahha.
Itt "segíthet" az, ha lemerítik a készüléket kikapcsolásig (vagy az is jó, ha ki tudják kapcsolni a készüléket), hangerő fel+bekapcs vagy ilyesmi kombóval kapcsolják be, boot menü (vagy minek hívják) és akkor ott wipe. Ekkor minden adat törlődik a készülékről, és a legutolsó android frissítéssel a kezdetekhez áll vissza. Üdvözlő képernyő, fiók felvétel, ésatöbbi.
Nem nagy segítség, mert a fotók, a kontaktok, meg amúgy minden alkalmazás minden adata törlődik, az összes mindent lehet megint beállítani... de legalább "működik" a teló. Megoldás a "jelszó", ami betű-szám kombó, ezt nem megadni a többieknek (mert "enyém" a telefon), aztán ujjlenyomat és/vagy arc alapú azonosítás felvétele is. De az "indítókódot" ne adja ki. Akkor el lehet bszni így.
A "csoda menübe" jutáshoz és ott a wipehoz YTn szokott lenni videó - kicsit készülékfüggő is lehet.

Xiaominál (lehet más készülékeknél is) van valami TWRP, ott lehet czudar dolgokat is csinálni. A Redmi Note 4em volt ilyen, de 3 éve nincs használatban, ~bő 1 éve nincs is nálam. Ott lehetett custom romot is felhúzni, meg ilyesmiket. Mintha valami pre-boot környezet lenne, némi beavatkozási lehetőséggel, milyen rom induljon (ez települ valami image filéból), meg ilyenek. "Kicsit" user barátabb, mint a többi, persze ezt a feloldó kódot ezekben "se könnyű " feloldani.Talán az Android Device Manager / a fenti Google megoldás segíthet.
Applenál kábé nagyon szopolós, volt is belőle probléma - lásd bostoni gyilkos esete.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.