Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#105847) zetor2000 válasza Sipi- (#105839) üzenetére


zetor2000
senior tag

Készülékfüggő, de nekem nem sikerült a megfelellő alkalmazással sem.
Talán a Google oldalra bejelentkezve, ha a készülék interneten van, akkor ott lehet új zárkódot megadni, de ha a készülék újraindult, akkor amíg a SIM PIN nincs beütve, a készülék nem megy fel netre. De lehet, ehhez az első feloldás is kell, az meg kódos, ki kell próbálni.
A Google oldala:
https://www.google.com/android/find
Bejelentkezés után, ha a helyadatok elérése engedélyezve van, akkor felteszi a készüléket a térképre. Itt meg tudod találni az elveszett / elhagyott készüléket. Meg lehet csörgetni, le lehet zárolni és asszem zárkódot is tudsz beállítani. Ha nagyon nincs meg a telefon, akkor a kijelzőre egy üzenetet is lehet kiíratni, hogy hova hozza vissza / kit hívjon fel. De ez nem szokott segíeni - nekem tavasszal lopták el a telefonom, azóta sincs meg...

Ha nem megy a kijelző feloldása, akkor a mezei gyári adatok visszaállítása segíthet. Készülék kikapcsolt állapotából szokott indulni, és vagy 2 vagy 3 gombot egyszerre kell nyomni, akkkor megjelenik egy karakteres menü, abban a hangerő fel/le - kikapcs gomb az enter, lehet factory reset / wipe phone / wipe cache partition -t választani, ez visszaállítja a telefont a gyári állapotra. Google fiókból talán sokminden kontakt visszajön, ha volt/van kontakt szinkron beállítva.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.