- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Szerintem nnem voltak felkészülve arra, hogy ennyire felkapják a játékot, és mivel néhány szűk keresztmetszettel és a csalókkal sem tudnak semmit kezdeni, ezért többlet technológiai és humán erőforrást sem igen akarnak már belerakni. Mennek így tovább, amíg viszi őket a lendület, utána meg belefognak valami másik játékba. Mióta kb. konkurencia is van a piacon, így már rengeteg munka lenne tartani az előnyüket. Sikeresen lefölözték a piacot monopolhelyzetben, oszt jóvan.
-
malacka87
őstag
2 wipe óta használhatatlan nekem a game! Vissza rakom 1080-a akkor sincs fps!
Gpu 98%-on teker proci meg 10! Másik meg a 2 raid alatt megzabálja a teljes ramot vicc! Meg gpu ramból is afterburner 8008 megát ír ki medium grafon! Ez az új motor ennyira szar az intel proci alatt vagy nem is értem...
-
ONEFREE
aktív tag
Nekem is EOD van. Nem sajnálom mert mikor meg vettem nagyon jókat játszottam vele. De ez kb 5 éve volt. Amikor a karakter futását alakították át utána egyre lejjebb ment a szememben. Azóta több szinten történt visszalépés számomra ami miatt már élvezhetetlen. Az offline coop mód is megjött mire nem érdekel. 😂 Helyette már inkább Bf4 és BF 2042 megy.
-
-
Kupszi
aktív tag
Pontosan, ez az Engine az első Forest alatt is szenvedett, pedig ott nem volt annyi kontent mint itt.
A street meg egyenesen brutál nagy lett, orbitális mennyiségű Loot-al...megmerem kockáztatni hogy 200PMC sátortatyóval se tudná kilootolni. Én még most ismerkedem az új pályarészekkel,de már ott annyi lootot találok hogy már csak válogatok a végére. Rengeteg a fiókos szekrény is. Amondó vagyok én megvoltam az előző STREET mappal is. Bőven elég volt...szerintem ez túl sok.Elvileg ma néztem javították a streeten a Scav host connect lost problémát...ha minden igaz. Én már kb. 10-15 scavet égettem el betöltéskor, kitudja milyen alaplootal, na meg Lab kártyával
-
Nekem jó az is ami bent van, mert ugye én már ismerem mindet, nekem ez a 3. wipeom volt, csak egy kezdőnek megtévesztő, ha nem friss a spawn pontok helye.
De maradhat a jelenlegi, ugyanis kezdőként ha nem ismered a mapot, nem mész pár offline kört akkor tök mind1 milyen térkép, nehéz lesz eligazodni rajta. -
SidCorky
őstag
Jó stréber voltam és hozzá is adtam magam.
Egyébként a PH-s Tarkov DC szerót én is adom (segíthetek is összedobni/menedzselni, ha szükség van rá), ha többen is társulnánk a topikból, egyszerűbb, mint privátban egyesével keresni egymást és az ETS Hungaryn szerveződni nyitott szobákban.
#2014 LoyalGuard: köszi, jövő héten már elérhetőbb leszek, kereslek majd privátban.
De ha alakul ez a DC dolog, ott biztos összefutunk.
-
Dyde
aktív tag
Razor, ne áruld el a titkos helyet
Shkiz0: nekem is már csak egy teapot kéne de nem találok én sem sose, viszont az a quest nem is kell a kappához ha jól emlékszem uh who cares. Nekem viszont az inteligence illetve a moonshine nagyon durván mínuszos szinte mindíg. Egyedül a 7000-es ami viszont kivétel nélkül +os, viszont ott meg nem lehet nagyon szakítani.
-
tonermagus
aktív tag
Ha a saját régiódban játszol sose megy a ping 100 felé... még nagyon 70 felé sem, és ehhez nem kell atom net. Régen én is sokat játszottam amcsi szerveren, amióta behozták a pinglimitet sokszor kidob, így visszajöttem Európába a terminátorok közzé
ShkizO: Hát ez zene füleimnek!
Köszönöm a jó hírt!!! Illetve csak bízom benne hogy Find in Raid status-osként kapom meg... Ha nem akkor felkötöm magam
-
Nem azzal van a baj, hogy bebalance--olták a küldetést, hanem azzal, hogy 3! hete volt wipe, miért ennyire kretének, hogy nem akkor lépik ezt meg? Ne mondják már, hogy erre most jötek rá, hogy nem kóser így a küldi. Rettenetesen amatőr húzás volt ez szerintem.. /mondom ezt úgy, hogy nem mozgat a láda, mert továbbra is azt mondom ebben a játékban a pénz nem probléma/
-
tonermagus
aktív tag
Részben egyetértek. Tényleg nem okés, de:
- aki eddig a pillanatig megcsinálta az jól járt, mindenki más szív -> támogatják a Pro-kat, illetve azokat akiknek eddig is volt elég idejük a játékra és haladósan nyomták -> nagyobb lesz a szakadék gearben. És most itt az átlag játékosról beszélek. Én az vagyok. Most gürizhetek össze újabb milliókat hogy egyáltalán a Bitcoin farm közelébe kerüljek. Arról nem is beszélve ha ezt legalább előre lekommunikálják akkor nem cseszek el 7 misit a nagy semmire...
- azért csepegtettem rendesen lóvét ebbe a questsorozatba, nem csak 7 misi volt az egész. Quest kulcsok, pre-questek, stb... -
Kiskopika
senior tag
En nem nyugodtam ma elmentem es vettem egy AOC 27G2U -t. Semmi villodzas, fenyero ingadozas, vagy valami anomalia a szokasos szerver laggokon kivul. Az asust kuldom is vissza, mert kritikan aluli a kepminosege az AOC hoz kepest. Arrol nem beszelve hogy sokkal kevesbe mosodik el a mozgas. Ezek az elso benyomasaim a mai ket rovid raid utan. Ha van igeny kesobb beszelek meg rola
-
Kiskopika
senior tag
Delutan mentem par orat. A toltokepernyok villognak meg, de az nem olyan veszes, stashbe a textura villogas minimalis lett, jatek kozbe bedig egyszer vettem eszre mikozbe shorelineon egy hazba kellett a falat bamulnom egy par percig hogy villog. Ha igy marad ezzel egyutt tudok elni.
Bar azt nem tudom hogy ez normalis e a gsyncnel hogy villogtatja a kepet? Metro exodusnal tudtam meg elocsalni tolteskozbe azon kivul sehol mashol nem eszleltem. Monitor sajatja lenne vagy ez igy ok? -
-
tonermagus
aktív tag
Market find in raid : ez pontosan mit is takar? tudja valaki?
customs pálya hatalmas lesz legalább 1 minusz szintel: a most meglévő customs pályát újratervezik, jól értem?
7-8 thermal lesz összesen : RIP Tarkov. Erre nem tudom mi szükség van... Ezentúl boldog-boldogtalan termálozni fog... Vagy azért mert őrült drága cserébe elég imba, vagy azért mert nem annyira jó viszont még így is jobb mint egy reflex és olcsó... PONT elég volt szerintem 1 (+FLIR) termál is a játékba...
-
tonermagus
aktív tag
Mostantól nekem is minden köröm a szokásos Vazelin kenés + Armor, sisak eldobás és újra felvevéssel kezdődik
Ja, illetve még belefutottam egy bug-ba, amit az egyik streamernél láttam...
Customon befutottunk az Office-ba. Amíg a többiek lootoltál a felső szintet én a főbejárat mellett guggoltam és hallgatóztam. Pár másodperc múlva futást hallottam, szóltak a többieknek hogy valaki jön, szépen végigkövettem hang alapján hogy hol lehet, már készültem is a lövésre. Megjelent a srác, kb. fél tárnyi (!) 5.45*39 BS-t beleküldtem, erre ő megfordult és egy lövésre lelőtt
Először cheaterre gondoltam, viszont a Raid értékelésnél látszott hogy én nem lőttem ki egy golyót sem! Eszembe is jutott hogy egy streamer valamilyen Rig bugot emlegetett, amikor is a fegyvered a játék szerint üres de te úgy látod mintha lőnél vele... Erről tud valaki valamit? -
-
tonermagus
aktív tag
Ez nagyon gyanús nekem is!
Én ugye mindig Exfil/Airframe valamelyikével megyek be játékra, és ha lövök egy másik PMC-t akin ezek közül valamelyik van, akkor bevett szokás hogy a sajátomat dobom egy bokorba, az övét meg felveszem... És ekkor ér a meglepetés, hogy hallom a lélegzetem... Addig meg semmi... Valami bug tuti van, ha más nem akkor a hanggal... -
tonermagus
aktív tag
Valóban nagyon sok infó van rajta, köszönöm. Pl. ezt a durability csökkenéssel járó penetrate növelődési esélyt nem tudtam
DE! Sajna nekem még most meg világos teljesen ez a sebzés/penetrate dolog:
- A penetrate mit jelent pontosan? Ha pl. 50% a penetráció esélye az kb. azt jelenti, hogy minden második lövés telibe sebez a testen, a többit pedig teljes egészében felfogja az armor?
- Ennek a RIP Slugnak az Armor Damage 11-es. Ez azt jelenti, hogy a Class2-es Paca-t aminek 50 AP-ja van azt kb. 5 lövésből lövi használhatatlanná és utána 100%-ban megy testre a sebzés? Nyilván ez ha jól sejtem nem így van, mert ahogy használódik el drasztikusan növelődik a penetráció esélye, és ha minden igaz elképzelhető hogy az ipse már 2-3 lövés után fekszik? -
KaraDani
addikt
Nekem érzésre egyik sem tetszik auton modolva sem, de lehet ez csak én vagyok. Régen jobbak voltak, de amióta pár patchel ezelőtt emeltek mindennek a recoilján, azóta én nem szeretem őket auton. VSS/VAL/5.45/ smg-k auton, vagy nagyobb caliber semin részemről a hozzállás.
-
Jó az, lényeg, hogy folyamatosan próbáld fejleszteni a hideoutot. Eleinte minden sz@rt szedj fel és rakd el /célszerű lucky scav junkboxot beszerezni/, mert kelleni fog vagy küldi vagy hideout fejlesztéshez és rengeteget tudsz vele spórolni. Arról nem is beszélek, ha vmi item find in raides és úgy kéne leadni pl küldihez, te meg eladtad..
-
Idővel egyik sem probléma, se a hely se a pénz
Igazából szerintem itt a pénz hála a scavezésnek egyáltalán nem gond. Sose hatchet runoltam és mégsincsenek anyagi gondjaim, pedig a bázis építés is rendesen szívja fel a lóvét. Még azt se mondhatnám, hogy tőzsdézek és figyelem mi olcsó mi drága, csak játszom. Szerintem pár hét/hónap alatt simán belejön az ember és onnantól lehet élvezni igazán a gamét. Én pl már a wipe-t várom, hogy megint nulláról lehessen kapaszkodni /tudom-tudom mazochista vagyok
/
-
-
-
-
Zsoxx
senior tag
Állítólag lesz később single player mód is.
-
-
-
szallasi007
őstag
-
szallasi007
őstag
Az a baj hogy alig van már pénzem, talán 100k. Természetesen tegnap is scavkent elkaptam egy player-t fullos cuccal. A pálya másik végén a vörös konténernél voltam és a túl oldalon volt az exit point, 5 mp-n múlt hogy kijussak de nem sikerült. Na utána jött a kemper hülye, kapott is anyázást meg ki is léptem azonnal a programból.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest