- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sanyaaa26 #3520 üzenetére
PUBG: 1 hét alatt 141.000
R6: 1 hónap alatt 9.500
Ezek is csak szórakoznak.ui: R6 pályafutásom alatt egyetlen egyszer kaptam üzit, hogy volt egy darab játékom egy cheaterrel a mecsben.
-
vaakuum
addikt
válasz
Sanyaaa26 #3456 üzenetére
Az igazi csalókra szerintem most is magasról tesznek. Csak ezt a fajta vaultbug eseményt sokkal könnyebb detektálni, mint bármi mást, így minimál munkával tudják a bevételt növelni az újravásárlási kényszerítéssel. Ganyé hozzáállás, ezért is írtam korábban, hogy én biztos nem venném meg újra... bár már az arénát sem indítottam el vagy 2-3 hete, az alapjátékban meg 2 wipe totál kimaradt.
-
Attila1984
újonc
válasz
Sanyaaa26 #3451 üzenetére
Bárki bemehet de a játék vásárlásánál elfogadod te is mint mindenki, hogy ilyen tipusú hibák kihasználása csalásnak minősűl az meg hogy vanak kivételek az egy nagyon gerintelen dolok de attól még mindég csalás én is bemehetnék de én elolvastam a szabályt!
részemről zártam a témát aki "csal" így vagy úgy annak járjon a ban.
-
válasz
Sanyaaa26 #3425 üzenetére
#3425 Sanyaaa26
Igen végül is jól értelmezed.Bár megmondom őszintén nem tudom hogy figyeli azt bárki hogy az adott itemhez hogy jutottál hozzá, hogy volt e előtte kulcs használat vagy sem.
Ugye most január elején volt egy bann hullám, mert állítólag változtattak a szervereken, és most már elvileg figyeli a recoilt, és a lootot is szerver oldalról. Sőt elvileg most már a falon keresztüli lootolást is megszüntették, hogy a csalók ne tudják kihúzni az itemeket.
Valószínű, hogy nézi a szerver, hogy a zárt szobákban lévő loot felvétele esetén van e ajtónyitás akár kulccsal, akár kártyával (pl lab) és ha nem akkor elvileg megy a bann.
Ugyanígy most már tán nézi az adott fegyvert ami nálad van, és az azzal leadott lövéseket, és aki mondjuk AIM-el azt könnyen kiszúrható most már. Mert ugye a csalók többsége sokszor arra se ad, hogy legalább normálisan megépítse a fegyvert, és stock mosin, meg AK-val osztogatták az 1 golyós fejeseket, és az utóbbinak akkora recoilja van csupaszon, hogy a célkereszted már a plafonon van 2-3. lövés után normál esetbenElvileg erről volt videó is nemrég yt-on valamelyik emberkénél.
#3426 Szeszkazán
Erre kb 0 esély van, mert mondom nyitottam ticketet, kérdeztem, hogy miért kaptam bannt, és egy semmitmondó sablon szöveget kaptam.Hello!
According to Section 6. Paragraph 6.1.4. of the current Licence Agreement, Battlestate Games Limited has the right:
6.1.4. To restrict or terminate the User’s access to the Game on the conditions hereof, including if the User violates the terms of this Agreement or the Key Documents. In exercising this right, Battlestate Games Limited is not required to provide the User with evidence of the breach by the User of the terms of the Agreement resulting in the User’s access being terminated or restricted.
Please note that your account security is solely your responsibility. Unfortunately, we cannot be held responsible for access loss due to user error nor can we help if you were banned as a result of account theft.Respectfully yours, the Escape from Tarkov support service.
És ezzel zárták is a ticketet.
#3429 pn4hvq
Mert szerinted az mennyire állja meg jogilag a helyét, hogy tele a net és a tarkov fórum is olyan esetek tömkelegével, amikor az embereknek valamilyen okból megszűnt az email címe amire a játék vásárolva lett és írtak a supportnak, hogy emailt kellene cserélni, és hiába igazolható, hogy nem ellopni akarják, meg akár megvan minden fotó, igazolás, hogy saját tulajdona az acc, csak nem fér hozzá többet az emailjéhez nem hajlandóak átírni senkinek sem az emailt, hanem az a válasz meg kell venni újra?!A BSG-től trógerebb társaságg support terén nincs. Amit te is írsz, hogy 7 éve reszelgetik a semmit, és ráadásul gusztustalan drágán is vesztegetik, mert a fullos csomag (akár az eddigi EOD akár a most kapható legnagyobb) is 2 AAA játék ára....
Az már csak hab a tortán, hogy ugye van a játéknak offline része is, de ahhoz is net kell, és mivel a launcher sem használható a játékot sem tudod elindítani még offline sem. Azért máshol ez sem bevett szokás, és pl egy Counter Strike esetén is pl a publikus szerverekre vagy akár offline a haverokkal még simán lehet játszani akár bannos accal is.Az a vicc, hogy ettől függetlenül is szerettem ezt a fostengert pedig rengeteg hibája van, de most pl, hogy már nincs EOD és upgradelni sem lehet rá még fájóbb mert talán megvettem volna újra az ára ellenére is.
Pár helyen még lehet venni EOD accot, mert jó páran betáraztak belőle múlt héten, de kb a rendes ár 1.5x-2x-ért.
De nem is ez a fő gond, hanem hogy ez több mint 2x, mert ugye a legtöbb most árult EOD acc az CIS régiós. Mindenki azt a kiskaput használta (ami amúgy még most is él) hogy VPN-el megveszed a CIS régiós változatot, majd azt tudod utána upgradelni Global-ra.
Amikor most a leárazás volt karácsonykor akkor ha itthonról vetted normális módon egy EOD 60 ezresbe került, miközben ha megvetted a CIS EOD-ot, majd upgradelted EU verzióra akkor megállt 35-be. Az azért nem mindegy. Plusz ugye ha többet vettél (1-2-3-4) úgy kaptál még plusz extra kedvezményt. Így ha megnézed akkor gyakorlatilag akár 3-4x haszonnal tudják eladni.
Ráadásként még egy buktató van, hogy ezek az accok ugye nem kód alapon működnek nem tudod saját acc-ra aktiválni már aktiváltan kapod. Oké, hogy beleírják hogy megkapod hozzá a komplett email fiók adatait is, de hát az akkor is necces.Szóval most vakarom a fejem mit kéne csinálni, mert azért arra volt eszük, hogy EOD nincs tovább, plusz még árat is emeltek, és a mostani legnagyobb alig olcsóbb valamivel mint korábban az EOD, cserébe nincs gamma konténered, 20 hellyel kevesebb a stash is, és nincs benne az Arena sem. Ez így együtt meg azért megint csak gáz.
Talán keresek majd ismerős körbe valakit akinek van EOD és már nem játszik a játékkal aztán talán így tudok venni valakitől egy accot, és hátha megérjük azt is, hogy egyszer az email is átírható lesz. Ha meg nem járok sikerrel akkor így jártam, jelenlegi áron (kevesebbet többért....) nem fogom megvenni az fix.
-
Drenadar
veterán
válasz
Sanyaaa26 #3340 üzenetére
igen az is vicc
de ezért mondom, ha reális lenne a játék, akkor abba is belehalhatsz, ha egy erdős vagy szikásabb részen elkezdesz lefele futni.
Itt tarkovban ez se akadály. (Van olyan játék, amiben így el lehet esni, eltörni lábad vagy akármit... pl ghost recon breakpoint.).
de végre már eljutottunk oda hogy a karakter átlép egy nagyon pici akadályt és nem kell ugrani hozzá. (de ha engedi a játék az ilyen olyan korlátoknál is, ami után csak a mélység van akkor emiatt is lesz sok halál).
szóval normál esetben egy lövés is elég lehet egy ember ártalmatlanításában... de akkor ez nem lenne "játék". -
Drenadar
veterán
válasz
Sanyaaa26 #3336 üzenetére
ez azért még mindig egy játék... ha teljesen olyan lenne mint a valóság nem játszanánk vele... pl kb semmi keresnivalója nem lenne a tarkovban a jaj várjál megműtöm a lábam azt futhatunk dolognak pl... vagy hogy egy shoti lövés közvetlen közelről... lehet hogy az armor megfogja a cuccot, de hogy több bordád eltörik és beájulsz ?
vagy mikor valakit hátbalőnek és az meg gyorsan megfordul és ...
én amit nagyon hiányolok a játékból az az mikor valaki tipikus fps lövölde módra ide oda lépeget jobra balra de egy baszomnagy fegyverrel mégis pontosan lő... ilyen sincs a valóságban... vagy mikor valaki +50 kilóval megterhelve fut és utána nem zihál percekig? és pontosan tud célozni? peeeeeersze.
de ez csak egy játék... szórakoztatás lenne a célja... -
Dyde
aktív tag
válasz
Sanyaaa26 #3179 üzenetére
Mindig lesznek új emberek akik betévednek, meg régi rókák. De nyilván.... Szerintem az első 2-3 wipe a legjobb élmény ever, onnantól csak egyre unalmasabb lesz. Mit meg nem adnék ha most találnék csak rá először a tarkovra... akkor lehet nem 1 hónapig tartana egy wipe
-
tonermagus
aktív tag
válasz
Sanyaaa26 #2381 üzenetére
Hát szerintem pedig csak ezzel lóg ki a többi játék közül.
Tedd a szívedre a kezed... Ha nem lenne benne a lootolás izgalma, a kényszer hogy halmozd a lootolt dolgokat, a törekvés arra hogy pénzügyileg stabil légy, és az izgalom hogy bukhatod az éppen bevitt cuccokat akkor tolnád ezt a tájékot?
A grafika miatt biztos nem mert az átlagos.
A questek miatt biztos nem mert értékelhetetlen minőségűek.
RPG elemek miatt sem, mert hiába vannak, gyakorlatilag nesze semmi fogd meg jól.
Ellenben kapsz egy bugos, desynces játékot.A csalással pont a legértékelhetőbb részét veszi el magától a játékos. Elképzelhető hogy rövidtávon el lehet szórakozni csalva is, de hosszútávon hazavágja az egészet.
-
Zolbak2107
csendes tag
válasz
Sanyaaa26 #2331 üzenetére
Teljesen offline. Fontos a leírás szerint csinálni a telepítést. Minden úgy működik mint a rendesben fejlesztés questek skillek minden. A pmc-ket a gép generálja. Rengeteg mod van amivel a játék sokkal nehezebbé vagy könnyebbé tehető, ill. fegyverek skinek stb.
Gyengébb képességű playereknek akiket megfogott a játék atmoszférája tökéletes. -
KaraDani
addikt
válasz
Sanyaaa26 #2268 üzenetére
Szerintem senki sem a rutinodat kérdőjelezte meg, csak az, hogy kinek mi a tökéletes az nagyon szubjektív. Van akinek régen a konzolok 30 fps-e is tökéletes volt, van akinek a konstans 60 sync nélkül mártökéletes, meg van akinek konstans 120+ syncelve kell, hogy jól érezze magát. És ezekhez a különböző elvárásokhoz nagyon más hardver kell.
-
-
válasz
Sanyaaa26 #2260 üzenetére
Az a baj ördögi kör. Nem azt mondtam, hogy használhatatlan, és dobja ki de 2021-ben 4 mag igen is kevés játszani, kompromisszumos lesz még akkor is ha 4/8.
Másik, hogy igen nyilván VGA csere segít, de ész nélkül azt sem rakhat bele, mert megint csak kevés lesz a proci hogy kihajtsa.
Egy 1660 TI vagy 2070-el még okés lehet a dolog. -
naiik
csendes tag
válasz
Sanyaaa26 #2233 üzenetére
Pmc-vel is ugyan ezt csinálják. Normális esetben nem kellene találkoznod player scavvel, addigra már rég extractoltál egy teli táskával.
Egyébként igen, inkább olyan öljön meg aki ül 40 percig egy sarokban mert fél elveszteni a gearjét vagy neki ez fun, mint a 6hs 0,001sec alatt hehexdTTV rmt boosting services.
Az előbbi ellen tudsz tenni legközelebb, a másikkal semmit. -
vaakuum
addikt
válasz
Sanyaaa26 #2231 üzenetére
Ez úgy hangzik, mint ha
1) Scavvel olyan nagyon lehetne haladni, fejlődni...
2) az lenne a gondod, hogy téged a játék vége felé valaki mégiscsak lelő, aki szerinted nem lehetne jobb, mint te... és mindezt csak azért, mert szerinted ő nem félti annyira a geart (holott lehet, hogy próbál ő is értelemes lootot összeszedni, mert előtte 6-szor meghalt PMC-vel, és a hócipője tele van).
Erről szól a játék, hogy egy headshot is megállíthat bármikor, az meg egy gyerek kezében is lehet.
[vagy akár egy majoméban is] -
vaakuum
addikt
válasz
Sanyaaa26 #2222 üzenetére
"Hideout-ot meg sokadjára kihúzni, na az szép halál"
A második wipe, amikor rá sem kattintottam a hideout ikonra
. Én is max napi 2-3 kört tudok menni, de van, hogy 2-3 napig nem is tudok játszani. Most pl két nap kimaradt, nem tudom, ma estére lesz-e lehetőség kicsit tolni.
A legrosszabb esetben azt még mindig megcsinálhatom, hogy megyek scavet, aztán mozizok, amíg ismét lesz scav (kb 2 rövidebb youtube videó ideje, amíg újra elérhető lesz. Vagy olvasok addig valamit, vagy fórumozok...).
Arra a 2-3 körre nekem a scav is bőven jó, ráadásul nem kell semmi mikromanageléssel foglalkozni(quest, trade, inventory tetris, mit őrizgessek, abból mennyit, hideout stb).
Mondjuk szerintem azt megtehetnék, hogy scav és a PMC skillkészletét közössé teszik, mert ha valaki mondjuk Fence-t is akarja húzni, és a Scaveket akarja egy raidban hadsereggé formálni, akkor eléggé eldöntendő, hogy pmcvel vagy scavvel megy többet, emiatt a másik karaktere nagyon nem fog fejlődni normálisan. -
vaakuum
addikt
válasz
Sanyaaa26 #1745 üzenetére
jaja...egy éve nem bírom elhagyni én sem
... szinte ott tartok, egyedül nem is nagyon játszok, max. egy pisztollyal. Az egész full nevetséges, az előző szezont is 50 milkával zártam, inventory nyakig ládákkal, az meg cuccokkal. DE bevinni csak offline bohóckodásra a legtöbb cuccot.
Szóval ha meglesz a válasz, hogyan lehet megszabadulni ettől az érzéstől, engem is érdekel. Addig is próbálom erőltetni, illetve kompenzálni, hogy csoportjátékba meg viszek jobb cuccokat bátrabban. -
-
Imilenni
addikt
válasz
Sanyaaa26 #1669 üzenetére
Már miért?
Egyszerűen aki csal, könnyebben fog bármit is kihozni, a kemperek annál többet fognak a sarokban ülni a kijáratoknál.
Eddig mit csinált az átlag user?
Inter - videókártya - flee market - easy 300k
Most már? Bemész a kezdő tőkéddel, lőnöd kell scaveket, tovább kell élned, hogy eltudd adni flee marketen.
Szóval kinek lesz könnyebb pénzt szerezni? -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Sanyaaa26 #1660 üzenetére
Amúgy meg az idegesítőbb hogy szarásig vannak a mapok scav-el playerekkel, ráadásul faxul balanszolva mert bedobja a vége felé is őket na ezt nem kellene hagyni. Én úgy voltam örülök ha playert lövök, az már nagy szám, mert scav player mindenhol... Én ebben a wipe-ban nem is toltam szinte scav-et.
-
-
válasz
Sanyaaa26 #1641 üzenetére
Hónap végét én sem tartom valószínűnek, mert múltkor azt mondta Nikita a dev streamen, hogy ugyan a kövi 0.12.6-al jön a wipe, de még azt se tudják pontosan mit fog tartalmazni az az update, jelenleg állítják össze a changelogot.
Plusz ismerve azt, hogy eddig is kevés dolog jött időben, én leghamarabb június végére, július elejére tenném. De amúgy időben megtudod, mivel előtte még lesz pár napig "event" és szerintem még vagy wipe előtt vagy rögtön wipe után lesz még megint leárazás is. -
Edorn
senior tag
válasz
Sanyaaa26 #1560 üzenetére
Nem az eligazodás miatt kell, hanem hogy irányt tudj mondani a társadnak, hogy merre van az ellenfél.
Pl: "150 felé van egy famögött, a másik meg 190 épület sarkán".
Nem pedig hogy "Ott abban a bozótosban a fák között, amerre nézek egy fa mögött, a másik meg a nagy piros épület sarkán, amelyik előtt a szeméthalom van..."
-
Thome
veterán
válasz
Sanyaaa26 #1272 üzenetére
Sanyi, én BR irányából közelítem meg kicsit a dolgot, lévén abból cseppentem vele:
Ha eljutok arra a szintre hogy pályaismeret, illetve "ráérzek" a játékra, én nem a lootra, questre fogok menni elsősorban, hanem tipikusan levadászni a másikat.
Így nem válik monotonná, nyilván lesz lootod is arányosan azzal hogy ölsz, de mindenegyes játéknak lesz egy célja.
Nézem az fb-s tarkov hungary csoportot, s ott az jött elő, hogy a marketen adok-veszekkel összehozott a srác millákat, hogy 1-1 meccs között megcsinálta a felvásárlás - eladás ciklust 1-1 cuccnál, ami méginkább azt erősíti, hogy a lootra felesleges gyakorlatilag rámenni.
Mondjuk jó lenne, ha lenne már vga-m amivel tudnék jönni végre. (a Gt730 1gb pont nem jó hozzá
)
-
KaraDani
addikt
válasz
Alapvetően egyetértek, abszolút ötletük sincs még a progression probléma megoldására szerintem. Most behozták a hideoutot, hogy legyen mégegy moneysink meg egy újabb tetris játék a játékon belül, hátha ez leköti kicsit tovább az embereket, de őszintén én zéró értelmét látom ennek, dög unalom. Az szerintem sem megoldás, hogy idők végezetéig resetelgessünk és tök ugyanazt játszuk újra, csak azért hogy ugyanoda jussunk ahol voltunk előtte. Megcsináltam már nem is tudom hányszor, 3 után elég uncsi, de ülni a tonna gearrel céltanul fullra húzott karikval is uncsi. Esetleg több játékmód, vagy seasonök változó élevezetes questekkel lehet megoldás, de az sok meló és tekintve a milyen gyorsan fejlesztenek elég lehetetlennek tűnik. Nehéz kérdés nagyon a játék jelenlegi koncepcióját nézve. Sztoriban bárki 10 szer jobbat írna némi fantáziával, azt nem is értem, hogy lehetnek még mindig ezek a fos questek a játékban.
-
válasz
Nem vagy köteles végigtolni őket, hacsak nem a kappa konténer a cél, szal ha nem akarod őket csinálni, akkor nem csinálod /ezt azért mondom, mert én se vagyok az a küldi farmolós, pontosan amiatt, mert elég sok a dögunalmas q../
Amennyiben 1 szerverre csak adott szintű mehetne be, az abból a szempontból lenne érdekes, mert akkor küldizni nyugodtan mehetnél lvl1-20 szerverre, nincs akkora előnye az ellenfélnek. Szerintem ilyen nem fognak meglépni.. -
válasz
Sanyaaa26 #1185 üzenetére
Én anno nyomtam a játékot 2018 elejétől, aztán leraktam és most tértem vissza. Sokszor család meg minden mellett csak solora jut időm, néha haverokkal 2-3as teamben is toljuk. Resortra megvan jópár key nekem is, de jelenleg soloban esélytelen, még lapulva is, vki mindig kifiléz, teamben meg mindig pechesek voltunk és atomfullosok jöttek.. Szal elengedtem, van más map, ahol érvényeülni tud az ember, nem kell eröltetni (:
-
-
vaakuum
addikt
válasz
Sanyaaa26 #1179 üzenetére
Customon egy 16 darabos kulcstartó sem elég, ha az összes kulcsod megvan... A számozott ajtók doormsban egyértelműek. Mondjuk elég sok olyan kulcs van, ami csak egy adott küldihez kell, utána nincs értelme tartogatni. Idővel kialakul. Mivel úgysem tudod mit keress most az elején, a factory-key-en kívül szerintem mindent eladhatsz. Az egy alap esetben 50 használatos kulcs, de valszeg azt fogod a legtöbbet használni. Vagy ha találsz marked room kulcsot, azt még érdemes lehet tartogatni.
-
Thome
veterán
-
KaraDani
addikt
válasz
Sanyaaa26 #1142 üzenetére
Persze ez világos, nem is reklamálok, hogy adják vissz a pénzem, amennyit játszottam eddig vele azt nagyons szerettem, cseppet sem bántam meg. Csak épp csalódott állapotban vagyok egy ideje, nem tetszik az össze vissza kommunikációjuk meg a priorizálásuk. De még reménykedem hátha next wipe. Azzal amúgy egyetértek, hogy nem nagyon kedvem más shooterrel játszani amióta tarkovval találkoztam, az hogy ez egyedi és rohadt jó a koncepció és a harc mechanikái azt nem vitatom egy percig sem (kivétel az ergóhoz kötött egér sense, az baromság).
Most épp az új COD:MW-be beletoltam multiba 15 órát (adták a vga mellé) és nem esett rosszul, utóljára a régi MW-vel játszottam, azt akkor szerettem. Olyan dolgokat azért tudtam értékelni, hogy ha belenézek egy 4x-be akkor nem esik be az fps pl
De 100 órákat biztos nem fogok beletenni.
-
KaraDani
addikt
válasz
Sanyaaa26 #1132 üzenetére
Ez nem koncetráció kérdése. Írtak most is új questeket Jagerhez, milyeneket már... Kb bárki értelmesebb questsort összedobott volna egy kis fantáziával. De még meg is érteném, hogy prio sorrend van, de mapok is iszonyat lassan készülnek amik kellenének, csak a fegyverekbe és attachmentekben van mindig új dömping, pont azon a téren amiben újra a legkevesebb szükség van már jó ideje.
Meg azt is megértem ám, hogy egy milsimben nincs iránytű! Még mindíg. Mint tudjuk az implementációja egy iránytűnek rémesen bonyolult minden játékkészítő éveket öl az elkészítésébeMegyünk woodson és olyan remek calloutokat lehet adnia fák között, hogy ott az enemy a fák között, hát előtted jobb oldalt nem látod?!!?!!? Ezzel kifejezetten kiakaszt Nikita, nem is tudom már hány patch előtt mondta, hogy next patch. A hideoutra 2017 ben mondta, hogy maybe next patch és már el is készült, szóval lassan az iránytű is sikerül remélhetőleg.
Elég rég játszok és engem egy picit elkeserít, hogy fontos dolgok mennyire nem fejlődnek. 500+ órám bőven van a játékban, úgyhogy nem bánomaz EOD-t, de félek mire tényleg összerakják már olyan elavult lesz az egész. Bocs a rantért, picit mindíg felhúzom magam amikor végigondolom 2017 óta mi változott ahhoz képest amit ígértek és vártunk. -
vaakuum
addikt
válasz
Sanyaaa26 #1096 üzenetére
NA igen... Fps játék alapvetően más konzolon mint pc-n, ez meg annyira komplex, hogy hatványozottan igaz az állítás. Nálam egy tartarus v2 és egy logi g600 minden gombja bindelve van, max 2-3-at nem használok rendszeresen. Nem akarom összeszámolni, az együtt mennyi...
-
vaakuum
addikt
válasz
Sanyaaa26 #1030 üzenetére
Magyarhonban sikerült a letöltés a launcheren keresztül? Vagy zippelt állományból kézzel raktad fel a szükséges fájlokat?
Mert reggel még a discordon is csak hibaüzenetekről meséltek, akik próbálták a launcherrel leszedni. Aki meg VPN-el tolta, az már az este hozzáfért, és orosz szervereken játszani is tudott. -
mind_against
tag
válasz
Sanyaaa26 #1003 üzenetére
Nem volt szó quest függőségről. Alapvetően két féle út van:
1. az leszel, aki csak megveszi a quest itemeket magának
2. az leszel, aki felteszi az itemeket marketre és megveszi a quest itemeket magánakA 2.-hoz kell a LL. Plusz ha nincs loyalty, akkor többszöröséért fogod tudni megvenni a marketről.
Mindenki ott játszik, ahol akar, úgy ahogy akar, de ezt a játékot nem lehet fun-ból hosszútávon tolni, nem egy COD, BF vagy R6, hogy bejössz és lősz párat aztán lépsz. Itt kell a progress, különben lemaradsz és mindenki átmegy rajtad. Jövőhéten wipe, minden oda lesz, aki nem nézett streameket, videókat, hanem csak most kezdi próbálgatni és még semmit nem tud a játékról, az mindegy hol játszik, mert nehéz lesz és sz*pni fog, de akinek van már fogalma róla és progresselni akar, nem csak funolni, annak célszerű Customsöt megismerni, mert az elején a questek oda küldenek. Nem tudom miért olyan nehéz ezt megérteni.
༼ つ ◕_◕ ༽つ GIB WIPE ༼ つ ◕_◕ ༽つ -
Don.Corleone
aktív tag
válasz
Sanyaaa26 #991 üzenetére
Köszi a segítséget srácok!
Néztem neten egy térképet, mert azért elsőre nagy az ismeretlen. Eddig az áruházas pályát próbálgatom, viszont az egyik távozási pont nem működött, pedig a térképen adott illetve videón is láttam(északi rész, vasúti sín/híd rész), elindultam a másik irányába erre a 2-es szintemmel szembe találkoztam egy 38-as ürgével, ismét az összes talált loot odaveszett, ráadásul egy elég jó fegyvert is találtam, na mind1. Némi erőfölény volt, nem is értem ez hogy jött össze..
-
vaakuum
addikt
válasz
Sanyaaa26 #986 üzenetére
"Vagy akkor legyen az, hogy a PMC skilljeit kapja a scav karakter is, nekem 8, csak valahogy legyen már egységes."
PMC is lehet renegát áruló...simán meg lehet magyarázni lore szempontjából is, ha akarják. Divisionben is vannak áruló ügynökök, senki nem is csodálkozik rajta. -
vaakuum
addikt
válasz
Sanyaaa26 #983 üzenetére
Igen, de ott maradhatna az a megoldás, hogy random felszereléssel megy be a karakter...úgy azért tud nehezebb lenni. És végő soron ugyan arról a játékról beszélünk, teljesen logikus klenne, hogy ne legyen két különböző karakter. Vagy akkor legyen az, hogy a PMC skilljeit kapja a scav karakter is, nekem 8, csak valahogy legyen már egységes.
-
Szőrös
veterán
válasz
Sanyaaa26 #649 üzenetére
Lehet bennem van a hiba de semmilyen stalker fíling nem jött át. Talán ha meglesz az összes map és egybenyitják és órákig lehet majd kóborolni akkor jobban átjön.
Lekötni engem is leköt amíg vagy a lag vagy a csíterek miatt nem lesz elég belőle.
Ettől még várós a játék és remélem, hogy minden problémát megoldanak.Amúgy SC-t se ajánlom senkinek aki játszani akar. De a két játék nagyon nem egy kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest