- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
...és mi így is szeretjük ezt a rakás szart.
Földhöz ragadt vagyok, annyira nem csípem a sci-fi-ket.
Jobban örülnék egy Tarkov 2.0-nak, ahol kb a nulláról kezdik el újra építeni ezt a jàtékot olyanok akik tényleg értenek is a programozáshoz és végre lenne egy jól optimalizált játék. -
ONEFREE
aktív tag
-
Shkiz0
nagyúr
-
Phobion
addikt
-
xundyingx
tag
-
Rony949
addikt
-
xundyingx
tag
-
Rony949
addikt
-
Heroes fan
őstag
-
Heroes fan
őstag
-
Heroes fan
őstag
-
Rony949
addikt
-
Heroes fan
őstag
-
Hauptmann
veterán
-
Rony949
addikt
-
Heroes fan
őstag
-
KaraDani
addikt
Azért ez tipikusan az ilyen játékok sajátja. Annó Arma3-ban ugyanezzel vertem a fejem a falba coop szerókon ahol több AI volt, hogy van 25fps-em egy akkori i7-el és 20% cpu használat van meg 40% gpu
Tarkovra ránéztem fél éve amikor lecseréltem az 5800x-et egy 9800x3d-re kb dupla fps-ek voltak intenzívebb mapokon egy 7900xt mellett. Ezzel a kombóval vígan 100+ fps volt bárhol kb max grafikán 1440p-ben. Úgyhogy minden a procin múlik muszáj kiszámolni a fizikát gondolom az utolsó mapon levő kólásdoboznak is
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Rony949
addikt
-
xundyingx
tag
Igazából ez nem csak a Tarkovra igaz, ott vannak az F2P játékok is ugye (pl. Delta Force). Nagyon durva mekkora (mafia) biznisz van ebben de egyben elszomorít, hogy a játékvilág hol tart.
Anno World of Warcraft-ban is működött (és sztem még működik) egy hasonló goldfarmer mafia akit "állítólag" a Blizz nem tudott lekapcsolni, mert súlyós fenyegetéseket kapott... -
vaakuum
addikt
Nem tudom elégszer megköszönni magamnak, hogy kiszálltam a játékból. Rengeteg fölösleges idegességtől kíméltem meg magam az elmút két évben...
Egy jól tanított AI pedig szerintem mostanra már simán meglátná a különbségeket a cheattel és a cheat nélkül játszó emberek között, és akkor nem a programokat kellene felismerni, hanem a játékstílus alapján mehetne a szeparálás, playerek tagelése. Aztán lehetne őket azonos csoportokba rakni. Cheaterek egymás ellen... -
h.adam.92
őstag
-
xundyingx
tag
-
Kupszi
aktív tag
-
RazoR
veterán
-
etrop01
tag
-
Shkiz0
nagyúr
Performance sokkal szarabb lett. Én vagy 3-4 éve játszok és korábban sokkal jobban futott.
Az a baj, ez a motor nem a Tarkov-hoz lett tervezve, és sajnos beigazolódni látszik az az állítás amit már páran pedzegettek, hogy minél több mindent kell kezelnie, minél több dolgot tesznek bele annál szarabbul fut. -
Shkiz0
nagyúr
Jól is teszed. PVP tele csalókkal, PVE meg romokban sokszor játszhatatlan. Pl a most behozott BTR quest is szar, a "Hot Wheels" küldi után nem ad újat az emberek többségének. (nekem se pl.)
Ticketre 1.5 napja még csak nem is válaszoltak (bár azóta ugye már egyértelmű, hogy nem egyedi gond, hanem megint megmutatták, mennyire inkompetensek) -
etrop01
tag
-
h.adam.92
őstag
-
Kupszi
aktív tag
-
Kupszi
aktív tag
-
h.adam.92
őstag
-
Kupszi
aktív tag
-
Kupszi
aktív tag
Kétejeid ne legyenek, itt nemlesz új motor , de még a játék sem fog sose megjelenni. Addig jó míg beta mert addig a fejlesztők, akik teljesen amatőrök legalább a játékhiba mögé tudnak bújni "hogy ez egy beta játék és fejlődés alatt van" . Na meg a pénzvisszatérítés, mennyi új embernek vissza kéne adni a pénzét amint meglátja hogy a PVP 60% csíter

Wipe első 1 hetében, árult valaki 50db Zhirachy maszkot, egy hete nem ment a szerver de már árulta, a srácot utána se bannolták ki hetek múlva sem... Akkor miről is beszélünk?
-
xundyingx
tag
-
ONEFREE
aktív tag
-
Kupszi
aktív tag
Nálam zöld encoded, felirat.
Néha betudok menni LK-hez, néha vagy az akna vagy a zhirachiy lő le, úgy random távolságból. Az hogy mindenki megkérdezi hogy kivan-e kódolva, persze különben hogy tudtam volna eljutni a 20raider kill-ig Lab-on. Vicces mert discordon is ezt kérdezik hogy kivan-e kódolva, mikor leírom hogy a "Following the Bread Crumbs" küldinél járok. Ez már a 10. küldi lehet kb. akkor eddig hogy tudtam bemenni? -kérdem én a dc közösséget de ilyenkor nincs válasz. Globális a probléme mert redditen nem egy videó van ahol ez küldi után egyszerűen nem lehet bemenni a szigetre.
Lehet hogy köze van az offline módnak lehet nem, ha köze lenne akkor eddig miért...? Tehát itt valami patchnek jönni kell hamarosan -
Kupszi
aktív tag
-
vaakuum
addikt
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Dyde
aktív tag
-
Kupszi
aktív tag
-
Szeszkazán
senior tag
-
Kupszi
aktív tag
Én még az első nap , első óráiban csináltam meg, amikor még senki nem ismerte a pályát. Már most kempelik a kocsis kijáratot is nem is egy csapat... 2 oldalról lehet alattomos módok kempelni, Menj át Ruski szeróra, centrálon kicsit magasabb a ping de valamiért itt nem kempelnek. Sokkal Pusholósabbak a ruszkik, az EU szerón meg kezd átjönni a STANTRAT féle játékstílus.
-
Szeszkazán
senior tag
-
Hauptmann
veterán
Pl. Shoreline-on voltak fix faládák, táskák eü csomagok, rejtett ládák. Most ha jól értem ezek mostantól bárhol a pályán előfordulhatnak? Tehát, megyek a pályán, aztán egy bokor t8vében belefutok egy rejtettbe, ahol eddig nem volt, és a következő körben sem lesz már?
-
Hauptmann
veterán
-
Hauptmann
veterán
-
Kupszi
aktív tag
-
Ombi5
őstag
-
yozsee11
aktív tag
-
Ombi5
őstag
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
-
Sanyaaa26
aktív tag
-
psion2101
tag
-
Picco
addikt
-
CptAdamica
nagyúr
-
Hauptmann
veterán
-
psion2101
tag
-
Hauptmann
veterán
-
DrTechnoid
őstag
Welcome!
Gyertek PH Tarkov Discord-ra, jól jön párszor ha nincs senki akivel bemennél. Egyedül nagyon nehéz tud lenni a játék ha szinte semmit nem tudsz róla.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Temu
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- World of Tanks - MMO
- Billentyűzet gondom van
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tarkovra ránéztem fél éve amikor lecseréltem az 5800x-et egy 9800x3d-re kb dupla fps-ek voltak intenzívebb mapokon egy 7900xt mellett. Ezzel a kombóval vígan 100+ fps volt bárhol kb max grafikán 1440p-ben. Úgyhogy minden a procin múlik muszáj kiszámolni a fizikát gondolom az utolsó mapon levő kólásdoboznak is