- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
-
ONEFREE
aktív tag
-
Sanyaaa26
aktív tag
-
ONEFREE
aktív tag
-
Kupszi
aktív tag
-
Drenadar
veterán
-
Ombi5
őstag
-
Hauptmann
veterán
-
Hauptmann
veterán
-
Shkiz0
nagyúr
Megváltozik a mozgás (sokaknak nem fog tetszeni), új ballisztika lesz a fegyóknak, illetve jön a Lighthouse map ami így eddig megvan. Jön elvileg új fegyver is, illetve jó hír hogy elvileg most már a fegyverben sem tud a lőszer elakadni egy bizonyos állapot alatt. (elvileg 90%-ról volt szó korábban)
De szerintem ha tényleg 12.12 lesz a wipe akkor szerda legkésőbb csütörtökön kint lesz a pontos patch note is. -
Hauptmann
veterán
-
Shkiz0
nagyúr
Ebben a wipe-ban pláne szét volt baszva az economy. Amúgy sem tartom fair dolognak, hogy aki összegrindolt egy fullos hideout-ot, 50db vga-val, (kb 80%-at még 1m környékén hoztam ki vagy vettem) az egyik pillanatról a másikra bukta, alig értek valamit a kártyák, a coinról nem is beszélve.
Az a baj, hogy én úgy látom (és sokan mások is) hogy Nikita a saját képére akarja formálni a játékot, nem pedig arra ahogy azt a játékosok szeretnék.
A jelenlegi FIR rendszer is ahogy van szerintem rossz. Mármint nincs bajom azzal, hogy létezik (bár így is van hecsit' bőven) de kicsit át kellene alakítani.A fő gond azzal van, hogy tényleg a küldiket kellene kicsit rotálni mert így hogy fél évente wipe van elég monoton az egész.
És tényleg nem azért mondom, mert gyenge játékos lennék, és azért zavar mert nehezen érem el a 40-es szintet, hanem mert számomra tényleg monoton újra és újra végigcsinálni őket.
Amúgy ha 0 day elkezdi az ember akkor hatalmas előnnyel indul mint aki csak 1-2 hét múlva kezd bele. Rögtön wipe utáni napon könnyen lehet pénzt szerezni, és a küldikkel is lehet haladni. De emlékszem előző wipe esetén még ott volt a supressed shotis küldi amikor ushankaba meg scav vestbe kellett PMC-t ölni. Csak unalomból kezdtem el csinálni, és nagyon kiégetett mert mivel csúszásban voltam és mindenki full gearben mászkált. Azok ellen meg AP slug ide vagy oda csak "patkánykodással" lehet sokszor felvenni a versenyt.
Ebben a wipe-ban meg időben csináltam, és 4-5 kör alatt megvolt, mert még sok volt a kis szintű, kevésbé geares ember, és nem 5-ös meg 6-os armorban szaladgáltak.Viszont most tényleg nem érzek rá késztetést, hogy elkezdjem holnap.
De hozzá tesz az is sokat, hogy azokkal akikkel játszottam, szintén nem játszanak már vele, és egyedül még jobban unalmas. -
Rony949
addikt
-
Shkiz0
nagyúr
-
Edorn
senior tag
-
Szeszkazán
senior tag
-
RazoR
veterán
-
mind_against
tag
-
mind_against
tag
-
vaakuum
addikt
-
Sanyaaa26
aktív tag
-
Sanyaaa26
aktív tag
Hideout-hoz annyit hogy hasznos, elképesztő összegek bele mennek de jó dolog, persze még újdonság azért is, ha majd azt is ötödszörre kezdi az ember fejleszteni kiég az biztos. Részemről rendben a wipe mert egy béta játék, de megjelenés után ne játszanak már az én lassan össze kuporgatott cuccaimmal. A küldetésekről annyit hogy van amit meg kell csinálni a traderek szintje miatt is, ami már össze függ a hideouttal, ezért is kell küldizni de nem ezeket az agyrohasztó monoton küldiket.
-
vaakuum
addikt
Az a baj, hogy nem lehet jobb küldit írni. A keresd meg/szedd össze típusú az egyik, a lőni kell ennyit meg annyit a másik, és a menj oda, legyél ott valameddig, és éld túl a harmadik. Aztán hogy ez arról szól-e, hogy hasalsz valahol, és fél percig rejted el a cuccot, vagy szereled a villogó lámpát, őszintén szólva ugyanmindegy.
-
Szeszkazán
senior tag
-
vaakuum
addikt
-
Sanyaaa26
aktív tag
-
Zizi123
senior tag
-
mind_against
tag
-
Sanyaaa26
aktív tag
-
Chris78
aktív tag
-
vaakuum
addikt
-
Ombi5
őstag
-
Szőrös
veterán
-
Szőrös
veterán
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
Okés köszi akkor átállok Customsra. Már kinyomtattam a mapokat is

Két apró kérdés mert sehol nem találtam meg a keybindek között: (esélyesen én siklottam át felette)
- hogy lehet hogy ne kelljen behúzgálni mindent a táskába hanem van e valami bill. kombináció amivel egyből berakja a tatyóba
- milyen bill. kombóval lehet elforgatni a táskában a cuccokat?Köszönöm!
-
Ombi5
őstag
-
mind_against
tag
Level 2 Therapist Loyaltytól lehet venni scav junkboxot, 900k-1m roubel körül, ami kötelező mindenkinek, mert a rengeteg jövőbeli quest itemnek kelleni fog a hely.
Mostanra már mindenkinek kell, hogy legyen 2 Item Case-nek a két Gift-ből, 2 ammo case-nek, Med Case-t is lehet venni egész jó áron Level 3 Therapist-tól, ha ezek meg vannak, akkor szerintem a standard-ben is jól ellehet férni. -
Ombi5
őstag
-
Dave567
veterán
-
kraven54
aktív tag
-
Evome
senior tag
-
spank0309
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest