Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LacHUNt3r
tag
válasz Imilenni #1100 üzenetére
Szerintem közepes, de akár magasabb grafikán is megbirkózna vele effektek nélkül a géped, 1080p-ben játszható fps-el. Amiatt is gondolom, mert a játék teljesítményén sokat javított az Okt. végén megjelent új patch is, amiben újabb Unity engine-re is migráltak. Nyilván van azért hova fejlődnie.
Párszor láttam, hogy az ArmA-hoz és DayZ-hez hasonlították a játékot (egyikkel se igazán játszottam), kvázi egy egyedi projekt. Hardcore realisztikus taktikai fps, mmo rpg elemekkel, de a szimulátor szó is ráillik, gyakorlatilag úttörő a műfajban.
-
spank0309
tag
válasz Imilenni #1100 üzenetére
Nincs mihez hasonlítani, teljesen egyedi játék fps téren, és talán a legnehezebb is. 2.5 éve játszok úgy kb. csak ezzel, most 24% a survive rate-m. Ebbe persze az is belejátszik hogy keveset játszok az elmúlt időben. A lényeg h nincs mihez hasonlítani, mert ez a Tarkov.
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
vaakuum
addikt
válasz Imilenni #1106 üzenetére
NEm kell aggódni, a legtöbben el sem jutnak az extraktig ,
Meg az egész pörgés ezen a témán úgy hülyeség, ahogy van. Ha előbb ér oda az épületbe, és meghallja, hogy jössz, ezért megáll csendben valamelyik sarokban, akkor azt is automatikusan mocsok kempernek minősítik sokan, holott az is csak játszik. Meg ha ellövik a kijáratnál, akkor megintcsak "mocsok kemperek", közben lehet az is loholt 500 méter óta mögötted, bujkálva, fedezékek mögött haladva a bokrokban, hogy végre jó rálátása legyen a fejedre/hátadra anélkül, hogy lebukna...mert neki is ott kellett volna kijönni. Szóval vannak jóval nagyobb gondok a játékkal, mint a kijárat-kemperek."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
spank0309
tag
válasz Imilenni #1117 üzenetére
Igen, F1 az random valamint az Y-t kell kétszer megnyomni, és előjön egy menű amiben billentyűkre lehet osztani jópár előre beállított beszédet.
[ Szerkesztve ]
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
mind_against
tag
válasz Imilenni #1133 üzenetére
Ha egy pmc raid után lement a hydration és az energy, akkor innod és enned kell, hogy visszatöltsd, különben izgi lesz a következő raid. Vagy kivárod még visszatölt magától, addig mész egy scav raidet, én eleinte így csináltam alacsonyabb szinten, amíg a hideout nem volt fejlesztve, hogy gyorsítson a visszatöltésen.
Vannak kaják és italok, amik kellenek questekhez és/vagy belehet őket váltani valami értékes, hasznos itemre, gondolok itt pl. a Thermo Bag-re, amibe kaját tudsz tárolni és helyet spórolsz vele vagy el is adhatod marketen. Hideout-ban tudsz craftolni kajákból és italokból szintén értékes itemeket, amiket később szintúgy betudsz váltani valami értékesre vagy el is adhatod. Mindenképp megéri. Én pl. gyűjtöm a cukrot (is), mert lehet belőle és Purified Water-ből szeszt csinálni, ami kell a T.H.I.C.C. Items case-hez és elég drága.
Nem mindig van velünk pmc, de az ilyen elég ritka szerintem. Ha sok percig awaiting players van, akkor nagy rá az esély, hogy nem lesz bent más. Én így tudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
vaakuum
addikt
válasz Imilenni #1279 üzenetére
Gondolom azért, mert béta, így ha jobban belenyúlnak a kódba, és megint mindenki az alapoktól kezdi, akkor biztosan kiderül, ha valami hiba került a rendszerbe. Mondjuk én sem örülök az állandó resetnek, annyira szeretném már kipróbálni, hogy minden skillem maxos, vagy közel olyan... Sajnos szerintem ez csak a napi 8-10 órában játszó twitchereknek sikerülhet, átlagembernek nemigen, olyan mennyiségű ingame raid időt kellene produkálni némelyik skillhez...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
JanR
addikt
válasz Imilenni #1283 üzenetére
Na igen, de takitikai egyszinu ruhazat lehetne. Mert most, hogy a pajzs a taska es egy szines karszalag azonos, az szerintem nem eleg arra, hogy ne tuzeljek egybol ha.latok embert. Csapatnal lehetne olyan opcio, hogy milyen terepszinu ruhaban megyunk be a palyara. Mert ugye igazabol is igy van..
-
addikt
válasz Imilenni #1356 üzenetére
Az ilyesmi helyzet megoldása a gránát. Én sok helyen ha solozom és parás exiten mennék kifele, előtte 1-2 jól irányzott dobással ellenőrzöm a terepet (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
addikt
válasz Imilenni #1388 üzenetére
Bocsi de woods miért is jó kezdőnek? Minden bokorban campelnek + a loot is egy ipari hulladék. Részemről az a map, ahova max a küldik miatt járok, amúgy értelme 0..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
-
addikt
válasz Imilenni #1431 üzenetére
Erre azt tudom mondani, hogy játszottál volna vele 2017-ben. Valamint méteres betűkkel hírdetik, hogy béta, ennek tudatában vedd meg.. Messze nem tökéletes a játék, de azért elég sokan megtalálták benne a számításukat.
-
spank0309
tag
válasz Imilenni #1553 üzenetére
Akkoriban még bent volt a gránát vető is, de kivették mert túl op volt, és szerintem most is az lenne.
(#1552) Shkiz0 Nem csak a mozgásukat kell figyelni, hanem azt a területet is ahol mozognak, egy scav mindig ugyan azon a pálya részen mozog, kivéve ha valami kimozdítja a komfort zónájából.Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
Sanyaaa26
senior tag
-
Sanyaaa26
senior tag
válasz Imilenni #1670 üzenetére
Azért mert pont te írtad csak a find in raid dolgok lesznek eladhatóak, az átlag aki ebből él nem fog neked radeket tolni hogy hozza ki ami eladható, vagyis a többség nem. A többség azt csinálta hogy felvásárolta piacon jó áron a dolgokat, és adta el kifelé, de mivel már csak a raid-ben található dolgok lesznek eladhatóak ezért gondolom nem fog olyan ipari méreteket ölteni a kereskedelem.
-
tankraid
aktív tag
válasz Imilenni #1672 üzenetére
Azt én se értem azok mit éreznek. Event előtt 3 nappal kétszer is volt, hogy utolsó 30 másodpercben vagy 1 perc alatt (!) nyitottak rám tüzet kijáratnál. (ráadásul az idióta még vagy ellőni se tudott mert kirakott vagy még előtte pont lelőttem....) De annak meg mi értelme??? (kiszedni nem tud) Ezeknek tényleg ez okoz örömet? Lelki nyomorulatk ezek vagy mi???
-
Sanyaaa26
senior tag
válasz Imilenni #1676 üzenetére
Kifelé oldalaknak, akik utána hírdetik meg a marketen, de bemenni elég rizikós tárgyat cserélni pénzt utalgatni, megbízni valakiben, meg ezt ipari méretekben űzni. Ugye most lehetett megvenni egy raklap cuccot, jó áron ha jókor voltál jó helyen, aztán ment eladásra a kinti oldalaknak, úgy hogy nem kellett raid-be bemenni, de így hogy csak a raid-ben talált dolgok lesznek eladhatóak ez változni fog, de egyszerűbben nem tudom megfogalmazni. Szerinted miért voltak olyan arányai sok eladónak? Meg több százas, ezres tételek, biztos nem bent túrta össze, ezeknek lesz most nehezebb.
-
vaakuum
addikt
válasz Imilenni #1664 üzenetére
"Now you need to stay in the raid for at least 10 minutes or gain at least 600 XP before leaving the location."
Az OR kötőszó szerint a 10+ perc benntartózkodás is survive kellene, hogy legyen."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
nagyúr
-
addikt
-
addikt
válasz Imilenni #1887 üzenetére
Attól függ mi a cél. Ha szedegetni akarsz nyugiban, akkor amit a kollega említett. Ha raidereket akarsz fat loot-ért, akkor reserve, de az meredekebb mutatvány lesz (:
-
addikt
-
Coccolino_O
őstag
válasz Imilenni #2010 üzenetére
Értem. Majd akkor rátelepítem ssd-re. Shoreline-t már csapatom, customs-t még nem próbáltam. Kijáratokról fogalmam sincsen, igazából csak megyek, amerre visz a lábam, ez ezen a szinten csak városnézés.
Ez a kép...
"Ha gondolod lehúzhatom a játékot, aztán megyünk párat."
Feltétlen, majd beszéljük meg, hogy mikor érsz rá.
[ Szerkesztve ]
-
LoyalGuard
tag
válasz Imilenni #2010 üzenetére
Sok Customs es Interchange utan, mint kezdo csak azt tudom mondani hogy b*szodjon meg a customs. Kb mindig ugyanott kempelnek az emberek es kapjuk a one-shotokat.
Shoreline elvezheto, ki is tudod vinni a cuccokat, ha kell akkor van akcio is.
Bar max 30 korom lehet a jatekban eddig."A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
nagyúr
válasz Imilenni #2066 üzenetére
És az a durva, mennyi ember használhatja lebukás nélkül a wh-t.
És az már pont elég. Mert ha balfaszul lő is pont elég arra, hogy lássa a fat lootot, és kikerülje a pmc-ket, és nagyon le sem tud bukni addig amíg nem használ aim-et.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz Imilenni #2248 üzenetére
Kibaszott sok a csaló, ezzel mindent elmondtam.
Sokkal több mint előző wipe idején.
Mindenki azt hiszi magáról, hogy kígyó. Ülnek bokorban, sarokban, kempelik extractokat.
LVL20-at úgy ha instant küldizel az elején, máshogy nem fog menni.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest