- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
etrop01
tag
-
Heroes fan
őstag
-
Rony949
addikt
Yep, legalább a standardot meg kell venni és ha korábbról megvolt mondjuk az Edge of Darkness kiadás, az továbbra is megmarad neked. Nekem nem ér 37 eurót hogy meglegyen Steam-en is.
Szerintem is fasság, legalább valami köztes állapotot kitalálhattak volna. Mondjuk fizess 5-10 eurót ha akarod Steam-en vagy valami ilyesmi.
Szóval maradok a BSG klienses verziónál.
@ONEFREE
Miért is? Mi változott számodra? Továbbra is tudsz játszani és ha nagyobb csomagod volt, az továbbra is megmarad. -
ONEFREE
aktív tag
-
Kupszi
aktív tag
-
Rony949
addikt
-
xundyingx
tag
-
vaakuum
addikt
Nehéz kérdés, mert ha mondjuk sikerülne egy csalót fogni egy komoly steam accounttal, akkor ott nem tudom, hogy az egész acc tiltásra kerül-e, vagy csak az adott játékot kell újra vennie és mehet tovább a móka.

Nem csaló játékosként az első megoldást támogatnám szemrebbenés nélkül, de sajnos az lehet kevesebb bevétel a fejlesztőknek, így reménytelen. -
xundyingx
tag
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Amúgy a PvE-ben az AI PMC-k fejlődtek már? Lootolnak ők is, illetve bejárják az egész pályát? rég játszottam már.
Igen, lootolnak, elmászkálnak, már nem helyhez kötötten vannak mint korábban.
Sőt most konkrétan ugyanúgy a PMC spawn helyekre spawnolnak mint a PVP esetén.
De nem csak ők hanem az AI scavek is lootolnak, és összeszedik most már pl a fix spawnos kulcsokat is. Illetve most már a PMC-k elvileg kerülik a bossok lehetséges helyeit (azért oda mennek, de nincs az mint korábban, hogy konkrétan mellettük spawnolnak és az sem, hogy lespawnoltál és már konkrétan azt hitted kitört a WW3 mert instant összecsaptak)
Viszont így meg érezhetőbben "csendesebb" lett a pálya, jóval kevésbé van fight, és így pl ha PMC kell akkor nehezebb őket meglőni mert nem hallod merre kéne gyorsan elindulni.
illetve amit még észrevettem, hogy az AI szerintem butább lett (megint) mert most pár napja mikor bekerült az AK-50 akkor ugye mindennek kilőtt az ára, aztán én is mentem egy kis pénzt farmolni, mert az előző eventnél én 600 millát égettem el, az itemekre
Szóval scavvel mentem be, mert 7+ felett van a repu így a scavek, és a bossok nem bántanak, és nem tudom mennyire bug vagy sem, de 90% az AI PMC-k se. (10-ból 2 alkalommal viszont lőttek rám anélkül, hogy inzultáltam volna őket, így inkább bugnak gondolom) és gyorsabb scavvel így lootolni mint sem PMC-vel menni és folyamat azzal foglalkozni a loot mellett, hogy basztat mindenki a pályán.Na ekkor láttam, hogy milyen balfasz az AI

Konkrétan a PMC 2méterre a scavtől, elkezd lőni de látszólag a semmibe, a scav meg 20 sec után vagy 10-15 golyóból kispisztollyal megölte, én meg végignéztem ezt tőlük 2-3 méterről.
Akkor a másik eset, hogy hátul a lovasoknál, ahol glukhar is spawnolhat belül állt 2 PMC a térre néző 2 fém ajtó mögött az oszlopnál. Kint a placcra a K-tól odatévedt egy scav (fizikálisan nem láthatott rá mert ugye belül volt, én meg felül voltam a 2. emeleten, ahol a tetőről lehet beugrani) erre fogja az egyik felordít, hogy "there they are fuckers" dob egy gránátot maga elé az oszlophoz, majd mozdulatlanul belehal a robbanásba

-
xundyingx
tag
-
Veiled Bride
őstag
-
Shkiz0
nagyúr
-
jimpo
senior tag
CPU limit van a 9800X3D RTX 4090 mellett mindkét felbontáson.

-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
BRABUS113
aktív tag
-
RazoR
veterán
-
BRABUS113
aktív tag
bétával játszottam, árkád, szórakoztató, de van még mit fejlődni
van egy lobby ahol mindenki is ott van
questek ugyan úgy vannak
a fegyverekbe a lőszer betöltés instant, egyszerű mechanika
lesznek szezonok, ez viszont jó
secure láda úgyan úgy van
vannak a pályán szétszórva anomáliák (STALKER szerű, talán fel is lehet venni őket)Ha van felesleges 2 órád lesd meg, aztán max visszatéríted.
Én egyelőre nem venném meg (dead game lesz?!)Tarkov alternatívának én ezeket ajánlanám:
Arena Breakout
DayZ Rearmed
kevésbé még a Deadside -
Shkiz0
nagyúr
-
tankraid
aktív tag
-
Drenadar
veterán
-
ONEFREE
aktív tag
-
Szeszkazán
senior tag
-
vaakuum
addikt
-
Kupszi
aktív tag
-
ONEFREE
aktív tag
-
ONEFREE
aktív tag
-
Shkiz0
nagyúr
-
ONEFREE
aktív tag
-
Shkiz0
nagyúr
-
vaakuum
addikt
-
Sanyaaa26
aktív tag
-
etrop01
tag
-
Kupszi
aktív tag
A csalókkal a BSG nem fog tudni mit kezdeni, mert egy alapvető AI-t nem képes kitalálni rá, ott vannak az 50+ KD-s 5-10 órás playerek, akik doszt csalnak, nem egy ilyet reportoltam már és csak 1 v 2ről jött email visszaigazolás. Ez csak az én esetem, de nem egy ilyen van. Nyílván sokan belefáradnak, és az hogy egy kezdő player 250euro-ért vegyen egy BETA játékot mert CO-OP??? Ez valami óriási vicc... Ilyen nincs...vagyis de,
-
Kupszi
aktív tag
Ezzel a társadalom egy kicsit megnyugszik vajon? Ezzel a BSG letudta az igéreteit? Ezzel eljön a béke?
Másik nagy kérdés , a PVE mennyi játékosállományt fog elszívni a PVP szerverekről...?
Nem támogatom annyira a PVE módot, inkább a nowipe különszervert többre értékelném, mint ezt, de nem én döntök. -
Szeszkazán
senior tag
-
Szeszkazán
senior tag
-
KaraDani
addikt
Kb így fordítódott a fejemben az a bocsánatnérés: nagyon sajnálom, hogy az emberek nem akkora birkák mint reméltem, hülyébbnek néztem ôket. Haver kommentje erre: Ez olyan volt h 3 üveg vodka mellett figyu dobjuk már be ezt az új csomagot a hülyék befizetnek a többieknek elég lesz egy sorry redditen.
-
Kupszi
aktív tag
Megkapják a PVE-t az EOD-sok ha megjelenik a játék??? Ez milyen vicc kategória? Mikor jelenik meg a játék? Még egy időpont sincs...Ekkora szánalmas csapatot, és még úgy akarnak kijönni az egészből hogy milyen jófejek, mert aki régi áron vette meg adnak egy plusz tarkov kulcsot.
Undorító amit tettek és szánalmas is, ez a játék nemhogy idén de jövőre se fog megjelenni. -
Shkiz0
nagyúr
Na-na. Már a tegnapi felajánlásra is rákontráztak és érzik, hogy itt gáz van.
De állítólag már van beadva UK-be is kereset ellenük.
Nincs ez még lefutva. Az viszont tény, hogy nagyon rosszul időzítették a fenti 2 játék fényében, és mivel amúgy is anyagi probléma van náluk, nem tudom fel fognak e állni ebből. Az arena is úgy néz ki masszív bukó, mert nem igazán veszik meg nem is nagyon játszanak vele az emberek. -
Szeszkazán
senior tag
-
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
Kupszi
aktív tag
-
vaakuum
addikt
-
vaakuum
addikt
-
vaakuum
addikt
-
pandras83
őstag
-
Shkiz0
nagyúr
-
malacka87
őstag
-
Szeszkazán
senior tag
-
KaraDani
addikt
Ezt még van aki elhiszi, hogy meg is fog történni valaha? 6 éve amikor kezdtem még elhittem, meg azt is, hogy hardcore survival game lesz ahol az elején küzdeni fogsz mindenért, hogy kijuss tarkovból és hogy az akkori economy csak azért boosted, hogy tudjanak tesztelni. Nagyon tudnék örülni egy játéknak ami az eredeti tarkov víziót rendesen meg is valósítja egy jó enginen, jó netkóddal, jó questekkel stb...
-
Kupszi
aktív tag
-
Kupszi
aktív tag
Én már öltem Custom olyan Scav-et aminek csurig volt a táskája és még nem lehetett player. Viszont én azt vettem észre ha megölsz egyet közülük, akkor jönnek a bajtársaik.
Viszont a scavek nagyon gyengék lettek, EZ lelőni őket, nincs kihívás. Erősíthetnének rajtuk hogy a pro gamerek kicsit izzadjanak.
-
Shkiz0
nagyúr
-
Picco
addikt
-
Szeszkazán
senior tag
-
Szeszkazán
senior tag
-
malacka87
őstag
-
malacka87
őstag
-
tankraid
aktív tag
-
ONEFREE
aktív tag
-
Picco
addikt
-
Szeszkazán
senior tag
-
tankraid
aktív tag
hát az. meg én leginkább nem is azon rántottam fel magam, hogy mennyi csaló van azt sejtettem. hanem azon, hogy hogy van az, hogy elkezdenek nagy streamerek sírni és hirtelen ki tudtak dobni több ezer (!) embert.......értem, hogy mind soha nem fogják vagy csak foirgásban kivágni őket de ez mi? komlyan ennyit bent kellett hagyni??? ez az undoríó de ez nagyon!
-
tankraid
aktív tag
cél: régebben több wipe-al ezelőtt egy jó és nem könnyen de elérhető cél volt a kappa. most ha valaki casual player vagy csak kicsit többet játszik akkor esélytelen. (ugye azóta jóval több küldi és szint emelés is volt) ugye itt el kellene gondolkodni, hogy nagyobb tömegnek is vagy tényleg csak egy szűk rétegnek készült a game vagy hogy egyáltalán mi a cél és igen a
küldetések: na most az is már annyi van meg olyanok, hogy vagy azt kellene, hogy finomítani esetleg szétszedni (akár úgy hogy 1 wipe-ban egyik fele következőben másik fele) de az biztos, hogy az is olyan, hogy most már heti 3-4 nap 2-3 óra játék mellett már nem az első wipe, hogy elérsz egy olyan level-t vagy pénz mennyiséget, hogy egyszerűen én már/mi már sokszor elengedjük kb. a wipe felénél. (ezért is lenne jó a cserélgetés a több sokszor nem jobb) de lehetne pl. olyat is, hogy 3 küldetés fa mindegyik végén más ’ajándék’ és akkor legalább egyet meg tudnál csinálni, csak egyre koncentrálnál per wipe. akkor is ha nem tolsz bele 5 millió órát. Pl. egyik végén lenne a konténer a másik végén stash tárhely bővítés a harmadik végén pénz vagy bármi ilyesmi lényeg hogy dönthetnél milyen jellegű upgrade kell.
balance: régi és talán a legnagyobb hiba a balance ezt anno elkezdték azzal, hogy ne tudjunk 500kg –al szaladni ami nem rossz irány (csak kevés és lassú volt eddig) illetve most ebben meg előző wipe ban annyi balance volt mint addig sem de még mindig nagyon kevés és sok rossz irányba tart. pl. ne keljen már szinte majd minden körbe enni. (lehet a játék része de nem a lényeg) a másik a lőszerek pl. van olyan típus amiből van 6 fajta és soha soha nem használtam csak max 2-3-at. most valamennyire ki lettek szedve top ammo-k de használod alatta lévő 2-3-at és így is felesleges a legtöbb, egy csomó hiába van. pl. HP, FMJ.t szinte soha nem használtam semmibe még szükségből sem. stb. stb. armorok, HP pontok, ilyesmi. a lényeg itt az lenne, hogy a wipe ne csak egy hónapig tartson (early
rész) és a tűzharcok is ne két golyósak legyenek. (nyilván ne legyen COD meg nem arról beszélek meg nem arról amikor van időd vagy lehetőséged becélozni és egy rövid sorozattal kiszedni) a lényeg a wipe nyújtása lenne.
wipe: most vagy valamivel rövidebbre kellene venni mivel – nálunk legalábbis – ált a felétől már nem nagyon vagy fele annyit mozgat a dolog (főleg sokadik után) vagy tényleg csinálni olyat ahol van ilyen is olyan is. csalók: többet gyakrabban küzdeni ellenük. (mondjuk tudom valamennyi mindig lesz mert az is pénz) csak már valóban nagyon sok volt illetve sok olyan intézkedést hoztak ami próbálja nehezíteni az életüket de a játék élményt meg tönkre teszi vagy nem élvezehető irányba nehezíti a game-et.
pályák: véglegesen meg kellene azokat is csinálni már. nekem simán fut streets de messze nem annyira okés mint bármelyik másik ez érezhető is (nem tudom minek van benne annyi tárgy hogy házba is bemész pl. minden rohadt szobában minden négyzet centiméteren van valami tárgy/tárgyak, nagyon hangulatos csak emiatt sose lesz gyors…..) behányok attól is, hogy néhány nagy pályán ahol lehetne szépen szétpakolni még mindig egymáson vannak vagy túl közel egymáshoz a spawn pontok. de a lényeg, hogy kellene még csiszolni őket és a lényeg ->
scavek és egyéb: ezer dolog. pl. scavek- is vagy totál hülyék vagy terminátor de még mindig nem sikerült megoldani, hogy legalább 3 fán meg két bokron ne lásson át és szedjen le. vagy hogy csak és akkor már kicsit izgalmasabb is kisebb területen járőrözzenek, hogy változatosabb legyen, stb.
lezárás: el kellene már engedni a betat-t is. (jó tudom erre minden rá lehet fogni) megcsinálni vagy kiszedni pl. az olyan dolgokat is, hogy a képességek fele mióta van a game nem megy. miért nem csinálják meg vagy szedik már ki végleg? pályákat csinálni inkább vagy balancot vagy bármit a harminckilencedik táska meg ötvennyolcadik fegyver mód helyett. (van már benne elég) átgondolni küldetéseket is optimalizálni, optimalizálni és akkor utána már lehetne mondjuk wipe-onként cserélni ezt az vagy variálni, értelmes wipe eventeket vagy tematikát csinálni.Nyilván fentiekbe bele lehet kötni (felesleges, nem állok le vitázni) ez az én véleményem én így látom lehet más másképp és szerintem minden egyéb pozitívum ellenére nem jó irányba halad a game (nem véletlen panaszkodik most már egyre több nagy streamer is) de (és nem őket mentve) azért tényleg foglalkoztak vele régebben sokat még ha nem is jól illetve azért én emlékszem mikor régen bármi gikszer volt akkor órákon belül javítva volt ment a tweeet’, hogy dolgoznak rajta. + semmi hasonló game nincs már (arma, sqad, azért nem ez) tehát még mindig ezt tolom de lenne vele mit kezdeni…..most amikor desync.esebb, bugosab, csalósabb, optimalizáltalanabb, átgondoltalanabb mint valaha! De tényleg amilyen jól indult a wipe amilyen élvezetes tűzharcok voltak stb. meg hogy már nem tudtak könnyen jó lőszert szerezni meg armort olyan rossz lett összegében. (street, csalók, láthatatlanság, stb.) biztos nehéz egyensúlyt találni nekik meg a meló sose olyan egyszerű meg fekete
meg fehér de nah…..csak a remény maradt, hogy ez a szerelem nem kallódik el még jobban. -
Shkiz0
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
-
nanorambo
őstag
-
strandkorlát
csendes tag
-
Picco
addikt
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
Picco
addikt
ez miben mas mint az SP tarkov? nemigazan talalok leirast rola.
MOD: BST szulinap alkalmabol van gift. belepsz weben, profil alatt latod a kis kepet, arra kattintva kapod meg. elvileg par alyonka es egy RD704
talan learazas is van ha valaki nagyobb pack-ra valtana.#3019psion2101
en mentem par kort a cimbikkel, de meg mindig van desync sajnos...talan nem annyira rossz, de nem jatszottam hozza eleget hogy meg tudjam allapitani -
Drenadar
veterán
ez nem a fanboyoknak nem tetszik, hanem bárkinek aki tisztában van a dolgokkal...
" tény, hogy soha nem lesz kész "
tény? miért tény? ez legalább annyira tény, mint hogy a cp2077 -et még a megjelenése előtt megválasztották az év játékának. Aztán tessék. Ha tény, akkor támaszd alá pls valamivel, ha csak trollkodsz akkor meg egészségedre.
De ez nagyon nem tartozik ide.
Csak azért mert türelmetlenek vagyunk, és egy kellemetlen covid és egy kellemetlen háború majd egy kellemetlen válság is közbeszól, attól még nem kellene olyat írni hogy nem lesz tarkov 1,0.
A Wot is vagy 8 évig volt béta, majd ráaggatták hogy jó már nem béta nem változott semmi.
A battle state games nagyon kevesen vannak és nem is lehet olyan nagy a kasszájuk, lassan haladnak, gondolom az engine is eléggé korlátozza őket, meg a pénz, stb.
A CIG -nél állítólag van pénz, de ők kicsit sokkal komolyabb dolgokat akarnak belepaszírozni egy totálisan alkalmatlan enginebe, amire sok szakember is azt mondta : túl sokat vállaltak nem lehet. mégis aki követi az SC fejlesztését, vagy csak néha megnézi mi történt mégis csak kerülnek bele olyan elemek, amik nem nagyon vannak jelen egy játékban se.
Én is nagyon türelmetlen vagyok, de ha megnézzük, mennyit fejlődött a tarkov 2016 óta, és az SC mennyit fejlődött 2016 óta.... ? de azt is megnézhetjük hogy a többi "nagy" játék mennyit fejlődött 2016 óta? a CoD annyiban kimerül, hogy kapunk skineket meg pályákat. ez tényleg, ez nagyon nagy újdonság és élvezet, de ez kell a népnek minden 2. évben kifizetik rá az AAA játékcím árát
aki játszik a két játékkal (Tarkov & SC) az látja hogy mindkét játék elég egyedi játékélményt ad, és akármennyire is bughalmaz mindkettő, a tarkovval folyamatosan játszanak twitchen is az egyik élbolyba tartozó játékcím... -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
-
Shkiz0
nagyúr
-
Tyler Durden
addikt
Nekem se élmény a küldi, de mivel elég gyorsan át lehet rohanni főleg az elején, így nem ver a víz tőle. Én a hideout-t hagyom ki köv wipe-ban, baromi drága lett gyártani minden illetve megvenni, szerintem nem hoz annyit, hogy megérje bajlódni vele, hacsak nem streamer mennyiséget játszik vele az ember.
Másik fele, hogy én személy szerint alig várom a wipe-t, ez a szakasza már uncsi a játéknak, legalábbis nekem. -
Drenadar
veterán
hátde sajna mégis kellenek a küldik, mert elég sok Xpt adnak, meg unlockolnak dolgokat... persze tudom aki HC játékos és tényleg csak azt használja amit kihoz a pályákról annak ez nem szempont. Ha szeretném az Ak -kat akkor engem se érdekelne, AK alkatrész, és töltény van minden bokorban, de én pl jobban szeretem az SR 25 öt ami már sokkal bonyibb találni...
-
Drenadar
veterán
-
CptAdamica
nagyúr
-
vaakuum
addikt
-
malacka87
őstag
We have started the modernization process of the #EscapefromTarkov backend server infrastructure. The process will take approx 2 hours, but may be extended if required. The game will not be accessible during this period.
-
CptAdamica
nagyúr
-
pandras83
őstag
-
SidCorky
őstag
-
Shkiz0
nagyúr
-
psion2101
tag
-
Shkiz0
nagyúr
-
SidCorky
őstag
Én a benzinkútnál hallottam kintről valami motoszkálást, és elég sokat is mozgott, odadobtam egy gránátot, mikor kimentem a hullához akkor láttam meg a piros tasit, mondom bakker...előtte meg a régi kútnál láttam meg, de csak a lábát egy teherautó mögül alul átnézve, akkor is már késő volt rájönni, hogy az öreg az.
-3-as karmát kéne visszahoznom, mert már 50 perces cooldownt kell kivárnom scavnél.Annyira szomorú lettem, hogy upgradeltem a Prepare for Escape verzióra, ha már az előző wipeokhoz képest elkezdtem komolyabban játszani a játékot, nem mondom, hogy nem lett egyszerűbb az életem ekkora inventoryval, de utólag belegondolva azért kemény, hogy majdnem 20 ezret kérnek el még az alap játékon felül is plusz 20 sornyi kockáért meg két kockáért a containerben. De csak vannak hülyék, akik ezért megveszik.
-
Shkiz0
nagyúr
-
psion2101
tag
-
Barokk
csendes tag
-
Preda
aktív tag
-
CptAdamica
nagyúr
-
Shkiz0
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android szakmai topik
- Crimson Desert
- Samsung kuponkunyeráló
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest