Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
Az előbb mentem két Custom-ot, mind a két alkalommal full sötét volt, kétszer kaptam infarktust majdnem, amikor megöltek. Még mindig a világomról nem tudok kb. a játékban. Alapvetően bejön, eléggé összetettnek tűnik, de egyedül rém rossz elkezdeni ezt játszani.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Megpróbálkoznék először itt, remélem maradhat. Még az előző wipe elején, Discordon szerveződött "csapatunkat" szeretnénk kicsit vérfrissíteni új, aktív játékosokkal. Jelenleg sok a klikkesedés, így sosincs full team.
Akit/akiket keresünk:
-min. lvl. 40 (az sem lenne gond, ha már az előző wipe-ban is meglett volna)
-lehetőleg már ne az alap, egyedül is megcsinálható questekkel szenvedj, persze menetközben boostolhatunk, de nem ez a fő cél
-ne legyél annyira gearfear
-ne legyél lootgoblin
-ne beszélj feleslegesen, csak a lényegi dolgokat, persze hülyéskedni lehet, de mondjuk ne egy fight közepén, hogy senki ne halljon semmit, vonatkozik ez a rage-re is
-tudj alkalmazkodni másokhoz
Amit szeretnénk nyújtani:
-4/5 man raidek
-jó társaság, ahol akár még tanulni/fejlődni is tudsz
-viszonylag összeszoktunk már a hónapok során
-a lehető legjobban felkészülni az új Interchange változtatásokig
-nem baj, ha káromkodsz, néha szoktunk mi isAmit játszunk:
95% Interchange
5% Reserve-Customs
0% LabAlapvetően Strasbourg Interchange run-okon elég sok pvp szokott lenni. Mi már elsődlegesen nem a lootért megyünk (kivétel ez alól persze az enemy gearje), hanem élvezni a hardcore inter pvp-t. A boltok kb. 80%-át név szerint ismerjük, így az egy további minimum elvárás lenne, hogy legalább a legfőbb "pontokat"/boltokat ismerd.
Ha úgy érzed, hogy hasonló beállítottságú vagy pályaválasztás terén, és teljesíteni tudod a legminimálisabb követelményeket, nyugodtan PM for more info.
Játszottunk már jó pár kezdővel/középhaladóval, segítettük őket gearben is, de most egy kicsit a magunk szórakoztatására szeretnénk koncentrálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
drzozo
senior tag
válasz tonermagus #1524 üzenetére
Az Exfil fele olyan nehéz, mint az Airframe, plusz a színe miatt nem világít. (Ugye a súlynak most elég nagy jelentősége van...) Engem zavar a plexi, úgyhogy már nem veszek.
Ha körönként dobálsz 100k értékben gránátot, akkor gyorsabban fog menni. F1 gránát: 100k/15k, így nem túl sokat dobhattál el akkor. Körönként 6-ot viszek be, ha más nem, végén a kijárathoz közeledve eldobálom random.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
-
drzozo
senior tag
válasz Hauptmann #1701 üzenetére
Először a pockets-ből kezdi el dobálni a gránátot, balról jobbra haladva.
Ezután a vest-ből kezdi el balról jobbra haladva, illetve ha még több van nálad, akkor fentről lefele haladva, ugyanebben az irányban.
A füstöt és a flash-t külön szoktam bindelni. Pl. a flash mehet a 0-ra (late game-ben a propital van nekem 0-n), füst 6/7/8 tetszőlegesen.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Ebben a wipe-ban hozzá sem nyúltam a hideouthoz, nem is fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest