Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Köszönöm, akkor bevásárlok egy Makarov pisztolyt az elkövetkezendő 100 raid-re.
-
naiik
csendes tag
válasz Coccolino_O #2198 üzenetére
A playerbase 0.001%-a aki itt éli le az életét, miben hoz téged hátrányba?
A többséggel együtt fejlődsz, vagy akár ők lassabban is.Ha nem tudod elfogadni, hogy van "meta" akkor szomorú hírem van számodra, alig van olyan játék amiben nincs BiS gear/talent/skill/build. Azt ajánlom neked, hogy játszd annak ami, ha nem élvezed akkor tedd félre, várd meg amíg lesz SoT hátha olyan irányba változik ami neked is jó, vagy keress mást ami örömet okoz, mert látszólag már ki vagy égve.
@Shkiz0
Ha a HC-t a kritikán aluli netcode/cheaterek definiálja akkor biztosan az.
Nyers skill sem az első ebben a játékban, ahol tartja helyetted a recoilt a fegyvered, peekers advantage, desync, ricochet, hangok. Aki kihasználja előnyére a desyncet, movementet, pinget az skill ide vagy oda, nagy valószínűséggel lefossa a másikat jelenleg.Én lvl16, ~10-12 óra playtime-al wipe óta, nagyjából csak pvp, xp vagy tagilla farm, questelés nekem a legutolsó dolog EoD változattal.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Rosszabb vagy, mint a tarkov reddit. Azok is leugatnak azonnal mindent, ami nem a mainstream vélemény, és kicsit is eltérne v. akár meri kritizálni a játékot! Amit a játékos közösség elnéz a bsg-nek, azért a többi kiadót már rég keresztre feszítették volna. A steam-en nem élne egy hetet a játék, a jelenlegi formájában.
Próbáld ki ezt a wipe-t eod nélkül, és utána visszatérünk rá, hogy élvezed-e. Azt szeretném látni, hogy a pálya nem állandóan azok felé lejt, akiknek nincsen semmi dolguk az életben. Legyen hc, de ne az átlag játékos kárára. Mert ebből is az fog kisülni, hogy majd megint megy a nyekergés mid-wipe/late-wipe környékén, hogy nincs kit lelőni, ugyanez volt előzőben is. Ha átlag Józsi nem halad semennyire a játékban v. kiég fél úton, akkor lehet, hogy van valami gond a játék felépítésével. Az előző wipe-ban behoztak egy csomó olyan hideout változtatást, ami azokat bünteti, akinek nincsen eod változata, hogy egy nagyon fontos dolgot említsek...
Majd ha nem lesz fos bughalmaz a játék, és foglalkoznak olyannal is, mint desync meg bugos audio (minőségibb szerverek?), akkor azt mondom, hogy igen, megérte őket támogatni a pénzemmel. Nekem nincsen szükségem új pályára v. új fegyverre, ha ilyen alap dolgokkal nem foglalkoznak.
Kiégni én nem tudnék, nem vagyok már 15 éves, aki ráfeszül egy játékra. Imádom a tarkovot, de ez nem jelenti azt, hogy nem akarom meglátni az alapvető problémáit.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz Coccolino_O #2206 üzenetére
'Amit a játékos közösség elnéz a bsg-nek, azért a többi kiadót már rég keresztre feszítették volna.'
Á, dehogy. Star Citizen? -
vaakuum
addikt
Traderektől ugye amit cserélek, az soha nem lesz FIR státuszú?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
naiik
csendes tag
válasz Coccolino_O #2206 üzenetére
Official discordon láthatod, hogy a játékról szóló üzenetek 99%-a arról szól, hogy mekkora szar a bsg, mekkora szar a játék, hurr durr flea market, hurr durr bitcoin, nikkaita gib betr srevers, mindenki game designer, mindenki jobban tudja, hogyan kellene elképzelnie Nikitának és a Bsg-nek merre tartson a játék és az 1% a whiteknight akinek minden jó.
Elmondta már egy-két streamben, hogy ezt nem casual játéknak szánta.
Előző 2 wipe standard accounttal játszottam, nem élveztem kevésbé mint most.
De jelenleg elérhetetlen távolságban van a kappa és inkább érezném a miatt hátrányban magam mint egy lvl 4 stash, ami amúgy is felesleges ha nem vagy kényszeres trash tartogató. Egy dolog miatt vettem meg az eodot, minél kevesebbet kelljen questelnem maxos traderekhez.Te pedig morális kérdést állítasz magad elé, hogy megérdemli-e az ÉN pénzem ez a büdös kapzsi szar game developer, ahelyett, hogy ráköltenéd a lelki nyugalmadra az eod upgrade árát és kiélveznéd a hatalmas előnyöket, ha már ennyire imádod ezt a játékot.
Lvl 4 upgrade irreális költség emelésén kívül milyen eget rengető változtatások voltak nem eod játékosok hátrányára? Nem vagyok képben, mert játszom a játékot a theorycraft és '"nyekergés" helyett.
Nincs szükséged új fegyverekre, de baj a meta, ha nincs új ami eltolhatja a meta állását akkor továbbra is a szar meta hurr durr megy tovább.
Nem volt kit lelőni mid-late wipe? Nem halott szervereket kell kiválasztani, akkorra már elpárolog a magic bullet XiangJing, a hatodik érzék gránátos 00112445. Mindenki szarásig volt pénzzel, legjobb late pvp eddig.
Ne várjunk már olyan változásokat ami a casual réteget emeli fel, mert ez a játék még mindig nem arról szól.Aki 2-3 órára ül le 2 naponta az amúgy sem fog nagy progresst véghez vinni, és azok az emberek köré kellene formálni egy játékot ami szó szerint ennek az ellenkezőjére készül(t)?
Tényleg nem értem, legyen casual de ne, a huszadik slick sem jó, de az sem jó ha nincs huszadik slick, szar bsg de imádom a játékot. -
nagyúr
De jelenleg elérhetetlen távolságban van a kappa
Az fixen mert eddig ha ügyes voltál és sokat küldiztél 45 környékén már meglehetett, de 50 körül fixen. Most már Pestily megerősítette, hogy only 71-es szinten használható.
Szóval a no life embernek kedvez ez is csak aki tud, és akar több száz órát tolni egy wipe-ba.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Coccolino_O
őstag
"Official discordon láthatod, hogy a játékról szóló üzenetek 99%-a arról szól, hogy mekkora szar a bsg, mekkora szar a játék, hurr durr flea market, hurr durr bitcoin, nikkaita gib betr srevers, mindenki game designer, mindenki jobban tudja, hogyan kellene elképzelnie Nikitának és a Bsg-nek merre tartson a játék és az 1% a whiteknight akinek minden jó."
Van, akinek minden szar, nem lehet mindenkit boldoggá tenni. És vannak a birkák, akiknek minden jó, és tövig benyalnak, mindegy, hogy mi történik. Igyekszem a két végletet elkerülni.
"Elmondta már egy-két streamben, hogy ezt nem casual játéknak szánta."
Szerintem nem attól lesz hc egy játék, hogy kiszolgálom az élettelen 1%-ot, de lehet, hogy rosszul látom.
"Előző 2 wipe standard accounttal játszottam, nem élveztem kevésbé mint most.
De jelenleg elérhetetlen távolságban van a kappa és inkább érezném a miatt hátrányban magam mint egy lvl 4 stash, ami amúgy is felesleges ha nem vagy kényszeres trash tartogató. Egy dolog miatt vettem meg az eodot, minél kevesebbet kelljen questelnem maxos traderekhez.Te pedig morális kérdést állítasz magad elé, hogy megérdemli-e az ÉN pénzem ez a büdös kapzsi szar game developer, ahelyett, hogy ráköltenéd a lelki nyugalmadra az eod upgrade árát és kiélveznéd a hatalmas előnyöket, ha már ennyire imádod ezt a játékot."Nekem eod-om van, és az eod még mindig pay to win, a többihez képest. De gondolom, ez is jól van így. A te pénzedhez nekem semmi közöm, ha menne az értő olvasás, látnád, hogy azt írtam, nem tudom, hogy az ÉN pénzemmel megérte-e őket támogatni, mert az eod nem volt olcsó. Másnak se.
"Lvl 4 upgrade irreális költség emelésén kívül milyen eget rengető változtatások voltak nem eod játékosok hátrányára? Nem vagyok képben, mert játszom a játékot a theorycraft és '"nyekergés" helyett."
Igen, az is probléma, habár legalább a scav junkbox ára lejött 1,1 millióra, ami pozitív. Én is játszom a játékot, azért tudom, hogy milyen bughalmaz.
"Nincs szükséged új fegyverekre, de baj a meta, ha nincs új ami eltolhatja a meta állását akkor továbbra is a szar meta hurr durr megy tovább."
Értő olvasás megy? "Majd ha nem lesz fos bughalmaz a játék, és foglalkoznak olyannal is, mint desync meg bugos audio (minőségibb szerverek?), akkor azt mondom, hogy igen, megérte őket támogatni a pénzemmel. Nekem nincsen szükségem új pályára v. új fegyverre, ha ilyen alap dolgokkal nem foglalkoznak."
"Nem volt kit lelőni mid-late wipe? Nem halott szervereket kell kiválasztani, akkorra már elpárolog a magic bullet XiangJing, a hatodik érzék gránátos 00112445. Mindenki szarásig volt pénzzel, legjobb late pvp eddig."
Az élettelen sztrímerek szoktak nyekeregni ezen, én meg mindig jókat röhögök, mert ez nekik is köszönhető, részben. Nem tudom, hogy te miből feltételezed, hogy én halott szervereken játszom, de el vagy tévedve, nem kicsit.
""Ne várjunk már olyan változásokat ami a casual réteget emeli fel, mert ez a játék még mindig nem arról szól.Aki 2-3 órára ül le 2 naponta az amúgy sem fog nagy progresst véghez vinni, és azok az emberek köré kellene formálni egy játékot ami szó szerint ennek az ellenkezőjére készül(t)?"
Nekem annyi elég lenne, ha egyenlő eséllyekkel indulnánk neki, mindannyian. Ezért sem értek egyet pl. a különböző változatokkal, meg hogy megpróbálják azokat az embereket kiszorítani, akik nem hajlandóak/képesek megvenni az eod-ot.
"Tényleg nem értem, legyen casual de ne, a huszadik slick sem jó, de az sem jó ha nincs huszadik slick, szar bsg de imádom a játékot."
Azért nem érted, mert olvasol a sorok között, meg okoskodsz. Majd gyere vissza, ha esetleg van valami építő jellegü hozzászólásod. Na szevasz.
[ Szerkesztve ]
-
naiik
csendes tag
válasz Coccolino_O #2212 üzenetére
Vettem a fáradtságot és visszakerestem mikor csatlakoztál a játékhoz, több kérdésem nincs hozzád, az építő jelleget pedig az első válaszomban hozzád, megtalálod, csak nem sértettként kell reagálni rá.
-
Coccolino_O
őstag
-
naiik
csendes tag
válasz Coccolino_O #2214 üzenetére
Persze, az már lényegtelen, mint mindig. Szerencsére mindig vannak kivételes tehetségek, kimagasló meglátásokkal pár hónap után, jelentkezz hogyan kellene ezt a játékot igazán jól csinálni, tárt kezekkel várnak Oroszországban szerintem.
Miattam egy percig se aggódj, nem én vagyok egzisztenciális válságban aki azon malmozik, vajon megérdemelték-e az eod pénzemet, magadat kell meggyőznöd a két 'na most miért nem jó a tarkov reee' gondolatod között.Hatalmas.
-
Sanyaaa26
senior tag
Én csak hátardőlök és popcorn Soha nem értettem ha van két eltérő vélemény miért kell azért egymást gyilkolni.
Nekem 18 eleje óta van meg, most van benne 1 órám ez kb így is marad, baromira unalmasak ugyanazok a küldetések századjára, amikhez eleve nem sok fantázia kellett összerakni. Szerintem egy hatalmas játék, valószínű ha most látnám először beszippantana megint, de érdekes irányokba megy. -
vaakuum
addikt
válasz Hauptmann #2217 üzenetére
Egy opció: Nem kell piac (csak a kereső felülete, amit a tradereknél lehet használni) + minden tradernél naponta 1-2 vagy 3 terméket lehet venni csak azokból, amiknek nincs meg loyality szintje (azt is 2-3 vagy 4-szeres áron). Mondjuk kezdőként lvl1 dokinőnél lehet venni naponta loyal2-es készletből 3 fajta valamit dupla áron, lehet venni 2 fajta valamit lvl3 készletből tripla áron, és lehet venni egyfajta valamit max loyality szintből 4-szeres áron.
+ FIR cuccot 1.5-ös szorzóval fizetnek ki a traderek.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Coccolino_O
őstag
válasz Hauptmann #2217 üzenetére
Ami probléma, hogy az életteken sztrîmer belerak napi 12 órát egy olyan játékba, amiben amúgy is nagyon limitáltak a lehetôségeid, nem tudsz elmenni horgászni pl., hogy egy bagatell hülyeséget mondjak. A wipe végére teljesen kiég, de nyomni kell, mert koldulással is több pénzt keres, mint bármilyen munkával és természetesen ott tart, hogy a tarkov nem nehéz, meg nincsen benne kihîvás. Aztán kitalálja, hogy neki hogyan lenne nehezebb, és már kerül is be a játékba. Hogy ez befolyásolja a maradékot, az le van szarva.
A 20-as piac sem lenne gond, ha legalább csökkentették volna valamennyivel a szinteket a 2-es meg 3-as traderekhez, hogy tudjunk alapvetô dolgokat venni, mint pl. CMS.
-
naiik
csendes tag
Hatalmas élmény lehet veletek együtt játszani, így álltok neki bármilyen játéknak? WoW-ban az átlag játékos közelébe sem kerül a Mythic raid gearnek, vagy is de, kerülhet, időnek hívják.
Legyen az is változtatva, hogy a top raid guildek ne legyenek előnyben mert ők megtehetik, hogy beleöljenek számolatlan órát? Tomi a könyvelésről hobbiból kimegy a városligetbe kosarazni de nem tud zsákolni, legyen alacsonyabban a gyűrű, hogy lehet ilyen egyenlőtlen valami?
"Ami probléma, hogy az életteken sztrîmer belerak napi 12 órát"
5 hónap alatt azért sikerült 700 órát játszanod ami közel egy 30 órás heti munkaidő, de az éLeTttELeN sTriMMmeRek eLveSzIK a LEhEtőSÉgeT ElŐlem AnnYAa
Forrást linkelhetnél(mert én követem ezeket de nem emlékszem ilyen témára), tarkovtv, bármilyen podcast ahol Nikita vendég volt, amivel alá tudod támasztani, hogy a hideout,flea,kappa,több xp/level változásokat a kifejezetten élettelen streamerek kérték, mert eddig csak mindenki más a hibás amiért te nem tudsz haladni a játékkal.
"Az élettelen sztrímer faszszopóknak pedig meg már rég megvan, és árulhatják jó drágán a szarjaikat, úgyhogy valamit ki kellene erre találni."
Time gate amit ki lehet erre találni, mindenkinek van market level 1-től, de sávosan nyílnak az eladható és vehető dolgok, ami köré loret is tudnak építeni ha akarnak.
Másik megoldás a "Civilian"+Black Market lehet, de ott is az fogja a drága szarjait árulni akinek több ideje van játszani.
De nap végén, az lesz előrébb aki ismeri a játékot kívül-belül, nem kell, hogy élettelen streamer legyél ha tudod, hol és hogyan tudsz farmolni xp-t, és questekkel haladni hatékonyan.
Következő wipe(ok)-ra lehet, hogy hideouthoz lesz kötve a flea market, ami potenciálisan nehezebb is lehet mint a levelhez kötött, akkor mi lesz? Abbahagyjátok a játékot?
Aktív fejlesztés alatt van a játék, ami most x nem biztos, hogy x marad következő wipera, sőt ha egyszer megéljük a beta időhurkot és kikerül akkorra már y lesz. Nincs rálátásunk, hogy merre fog haladni, és miket raknak be végül a játékba, lehet, hogy most nem tetszik valakinek és úgy érzi, hogy negatívan érinti az adott változás, akkor félre kell rakni.
ETS mindenki számára nyitott aki jelentkezik és elfogadják, ott lehet egyenesen a bsg-nek visszajelzést küldeni. -
Hauptmann
addikt
Tomi a könyvelésről lehet, hogy nem tud zsákolni még, de ha fejlődik, előbb-utóbb menni fog neki, és nem műtik meg minden félévente a térdét, hogy aztán nulláról kezdjez egészet megint, illetve a palánk sem lesz műtét után magasabban esetleg.
Ha jól emlékszem, van olyan törekvés is, hogy megszűnik majd a piac. Én még hozzátenném azt is, hogy jobb lőszerekből hiány legyen a kereskedőknél, ne lehessen mindig kapni. Ha kihozod meccsből a BS-t, vagy az M995-öt, az oké. De az annyira nem, hogy a sztrímer gyökér a piacról meg tudja venni vagonszámra, és onnantól kezdve senki sem ellenfél neki, na, az már valahol zavaró. Aki meg meló, gyerek mellett tud profi szinten játszani, attól viszont nem sajnálok semmit.
-
Sanyaaa26
senior tag
válasz Hauptmann #2221 üzenetére
Az a baj értem én hogy HC játék, teljesen jó ez így, de van akinek a játék az élete, van aki tényleg napi pár órát tud játszani. A sokadik wipe után meg ne várja el senki hogy húde jó, újra kereshetem prapor óráját, vagy a fax tudja... Olyan szinten fantáziátlanok a küldetések hogy az még elsőre is fura, de sokadjára már egyenesen kiég az ember tőle.
Hideout-ot meg sokadjára kihúzni, na az szép halál
[ Szerkesztve ]
-
naiik
csendes tag
válasz Hauptmann #2221 üzenetére
Ha nincs piac, az megint csak nem azokat érinti rosszul akik amúgy is tudnak játszani. Ha jól emlékszem akkor tervben van a dinamikus trader system, ahol x időre elérhetetlen lesz egy-két trader.
Bármennyire hangzik elcsépeltnek, mindenkinek ott van a lehetőség jó geart, ammot összeszedni piactól és tradertől függetlenül. Én sem örülnék kifejezetten ha desync, cheater vagy connection error miatt elvesztem a top gearemet ráadásul nem tudnék azonnal venni és következő raidre joinolni, hanem mehetnék 4 különböző helyre újra összeszedni a dolgaimat amiben komfortosan tudok és szeretek játszani, ha éppen nincs a stashemben. Miközben 2 raidet szerettem volna úgy lejátszani, hogy számomra élvezetes legyen és menni a dolgomra, majd visszaülni amikor tudok. El kell fogadni annak ami, ha nincs időd akkor nem játszol, ha jól játszol teljesen mindegy mikor csatlakozol egy wipeba, mert tudod, hova érdemes és nem érdemes menned. Ha valakinek személy szerint nem ad adrenalin löketet amikor tudja, hogy nagy eséllyel gearesebb ellenfelei lesznek hanem egyből nyílik a fórum és íródik a "hÁ eZ jáChAtaTlan?!!!?!" topic és nem tudja helyén kezelni a dolgokat akkor ezer meg egy másik játék van amiben sikerélménye lehet. Sherpa program még mindig elérhető azoknak akik nem bírnak megküzdeni a nehézségekkel és átlendülni egy adott ponton, lehet groupot is keresni, ezer meg egy megoldás van a felesleges síráson kívül.
De ez az egész egyetlen egy dologra szűkül le, hogy mennyire ismered a játékot jelenlegi formájában és hogyan akarsz játszani, nem arra, hogy mennyi időd van játszani. Nem egyenesen arányos a játékban eltöltött idő és a progress, és aki akarja úgy is megtalálja éppen miből lehet problémát csinálni.
Day 1 valaki factoryn, customsön bóklászik salewaért, 5 scavért és 2 mp133ért, 3k xpért amíg valaki farmol reserven gearért, top ammoért és tripla annyi xpért, a harmadik pedig scavvel bohóckodik és dőlöngélnek a másik friendly scavvel.
Hogy balanceolsz játékstílusok alapján amire a nagy többség azt mondja, hogy igen ez fair? -
Hauptmann
addikt
A dűlöngélő scav-eknek nyilván nem egyensúlyozunk. De az első kettő között kicsit zárnám az ollót. Persze, aki bátrabb, az kapjon több xp-t, viszont aki lassabban tud haladni, ne legyen reménytelen hátrányban. Mert akinek egy raklap high tier lőszere van, az ellen mehetsz akármilyen páncélban, sisakban, meg fogsz halni az esetek többségében. De ha pl. korlátozva lenne a top lőszer, és inkább mid tier-hez lehetne hozzáférni, már értelme lenne a páncélnak is.
A piaccal kapcsolatban, az 5-ös szint vicc volt, a 10-15 inkább reális, a 20 viszont a mezei játékosnak sok, főleg, ha nem is akar küldetésezni. Meg szabályozni kéne a működést, mit tudom én, 1 nap x számú vétel, meg eladás lehet együttesen, egyből más helyzet teremtődne.
Abban igazad van, hogy ez egy nagyon összetett kérdés, és olyan nincs, hogy mindenki elégedett legyen. Viszont most nagyon eltolódott az egyensúly a noliferek felé. Majd meglátjuk, hogy a BSG-nek mi lesz a következő lépése.
-
Coccolino_O
őstag
Egy szóval nem állítottam, hogy nem haladok, de te ebből is kisregényt írsz. Jézusom, nyugodj már le. Te olyan dolgokat feltételezel, aminek köze nincsen a valósághoz.
Annyit írtam, jó lenne, ha kicsit balanszolnák a játékot azok felé is, akik nem élettelenek, v. nem képesek napi 6 órát játszani, mert az ABNORMÁLIS,, mindegy, hogy milyen játékról van szó. Nem attól lesz valami hc, hogy szopatom a jónépet, abból is pont azokat, akik a legkevesebbet képesek bele rakni, aztán le tudom annyival, hogy vegyél eod-t, meg legyél élettelen v. ne játsszál, ha nem tetszik. A 20-as piac teljesen élhető lenne, ha tételezzük fel, be tudnék rakni 1 kockába 10 csavart, meg le van húzva a 2-es meg 3-as trader-hez szükséges szint, v. megkapom 1-es szinten is azt, ami amúgy 2-es lenne. Mert úgy kicsit másabb lenne, azt mondanám, hogy fasza, hogy gondoltak azokra is, akiknek nem ez az életük.
-
RazoR
veterán
Megkérnék mindenkit, hogy próbáljatok meg kultúráltan társalogni! Mellőzzük a káromkodást és a személyeskedést ha egy mód van rá!!! Köszi!
-
vaakuum
addikt
válasz Sanyaaa26 #2222 üzenetére
"Hideout-ot meg sokadjára kihúzni, na az szép halál"
A második wipe, amikor rá sem kattintottam a hideout ikonra . Én is max napi 2-3 kört tudok menni, de van, hogy 2-3 napig nem is tudok játszani. Most pl két nap kimaradt, nem tudom, ma estére lesz-e lehetőség kicsit tolni.
A legrosszabb esetben azt még mindig megcsinálhatom, hogy megyek scavet, aztán mozizok, amíg ismét lesz scav (kb 2 rövidebb youtube videó ideje, amíg újra elérhető lesz. Vagy olvasok addig valamit, vagy fórumozok...).
Arra a 2-3 körre nekem a scav is bőven jó, ráadásul nem kell semmi mikromanageléssel foglalkozni (quest, trade, inventory tetris, mit őrizgessek, abból mennyit, hideout stb).
Mondjuk szerintem azt megtehetnék, hogy scav és a PMC skillkészletét közössé teszik, mert ha valaki mondjuk Fence-t is akarja húzni, és a Scaveket akarja egy raidban hadsereggé formálni, akkor eléggé eldöntendő, hogy pmcvel vagy scavvel megy többet, emiatt a másik karaktere nagyon nem fog fejlődni normálisan.[ Szerkesztve ]
-
Sanyaaa26
senior tag
válasz vaakuum #2230 üzenetére
"Mondjuk szerintem azt megtehetnék, hogy scav és a PMC skillkészletét közössé teszik"
Nagyon nem tartom jó ötletnek, és nem lenne fair hogy scav-el a pmc-t húzod, én szívem szerint a scav-et is kivenném. Nagyon demoralizáló tud lenni mikor a raid végén olyan emberkék lőnek agyon, aki be jött fun-olni mert scavvel nincs veszíteni valója, te meg leteríted neki a nehezen megszerzett lootot, geart, stb....
Ha valaki nem akar kockáztatni, pmc pisztoly, vagy akármi, csak ki tud olyant hozni amit be tud vinni ilyen low cost körökre, és mégis a pmc kapja meg raid végén az xp-t.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
válasz Sanyaaa26 #2231 üzenetére
Ez úgy hangzik, mint ha
1) Scavvel olyan nagyon lehetne haladni, fejlődni...
2) az lenne a gondod, hogy téged a játék vége felé valaki mégiscsak lelő, aki szerinted nem lehetne jobb, mint te... és mindezt csak azért, mert szerinted ő nem félti annyira a geart (holott lehet, hogy próbál ő is értelemes lootot összeszedni, mert előtte 6-szor meghalt PMC-vel, és a hócipője tele van).
Erről szól a játék, hogy egy headshot is megállíthat bármikor, az meg egy gyerek kezében is lehet.
[vagy akár egy majoméban is]"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Sanyaaa26
senior tag
válasz vaakuum #2232 üzenetére
Aki félti a geart, meg csak lootolni megy az scav-et tol, tény hogy mióta le lett az idejük rövidítve azóta nem olyan könnyű.
Bejön egy karakterrel amit a játék generál neki, van 15 perce rendben, semmi félteni valója nincsen. Jössz te aki végig izzadt 40 percet, lootolt, ölt, stb... És a végén egy ilyen majom lő agyon aki bejött funolni. Nem tudom most hogy van, valószínű a 15 perc miatt már változott, régen egy időben örültem ha playert lövök, nem scav-et mert mindenki azzal rohangált. Nem tartom fair dolognak hogy a végére bedobálnak valakiket, akik jókor a jó helyre kerülve csak a babérokat aratják le. Nem arról van szó hogy lő, arról hogy valahol bevár, agyonlő és kiviszi a te vérrel verejtékkel megszerzett dolgaidat. A normális játék szerintem arról szólna, hogy egyenlő feltételekkel induljanak playerek kalandozni befelé, egy időben stb. Én kivenném mint írtam, egy hülyeségnek tartom de hát nem vagyunk egyformák. Engem soha nem idegesített az ha valaki jobb és agyonlő, csak ugyanazokkal a feltételekkel induljunk. -
naiik
csendes tag
válasz Sanyaaa26 #2233 üzenetére
Pmc-vel is ugyan ezt csinálják. Normális esetben nem kellene találkoznod player scavvel, addigra már rég extractoltál egy teli táskával.
Egyébként igen, inkább olyan öljön meg aki ül 40 percig egy sarokban mert fél elveszteni a gearjét vagy neki ez fun, mint a 6hs 0,001sec alatt hehexdTTV rmt boosting services.
Az előbbi ellen tudsz tenni legközelebb, a másikkal semmit.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Pmc-vel is ugyan ezt csinálják. Normális esetben nem kellene találkoznod player scavvel, addigra már rég extractoltál egy teli táskával.
Aha, főleg mikor nyakadba kapod a 15-20 meg 40 scav killeket.
Ilyenkor az emberek (én is) bent maradok akár az utolsó 5 percig is, hogy minél több scavet öljek.
Másik hogy nem egyszer dob már be 38-40 percnél is, 10p alatt meg nem fog kimenni kb senki.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Coccolino_O
őstag
válasz vaakuum #2230 üzenetére
A hideout-ban pedig hatalmas pénz van magasabb szinten, én imádok gyártani dolgokat, meg kitanulni, hogy mi mihez kell, olyan dolgokat is kihozok, amire más azt mondaná, hogy szar meg nem ér semmit. Mindennek van funkciója. A lavatory még benzint sem eszik, abszolút ingyen pénz, pl. a cordura gyártása.
Előző wipe-ban nagyon sokat scaveztem (volt 16-os v. 17-es), a pmc-m meg 42-es (gondolhatod), és most már azt mondom, hogy csak akkor nyomom a scav-et, ha nagyon kell a pénz, amúgy csak pmc. Nagyon csábító a scav, de nem fejlődik (most már főleg) még annyit se a pmc-d, mint korábban. Nem érdemes túltolni, de ha pl. agyilag le vagyok rohadva, nyomok 1 scav kört, és le is van tudva a tarkov.
A jó scav játékost a legveszélyesebb ellenfelek közé sorolnám. Sajnos a scav is használható arra, hogy kempeljél valamit, velem is meg is történt legutóbb shorelinen-n, két kis szutyadék elbújt Tunnel-nél, de megöltem mindkettőt (nem tudtak lelőni), habár kifestőkönyv lett a karakterem, a harc után, konkrétan ki kellett vánszorognom. -
naiik
csendes tag
Mit mondjak magának, vannak mapok ahol túl korán spawnolnak player scavek jelenleg. Majd változtatnak rajta, vagy nem, az új scav karma systemmel hatalmas lenne killával együtt power slideolni pmckre.
10 perc alatt reserven, labsen, interchangen, customsön vagy megöltem már pár embert és teli a táskám, vagy felporszívóztam a loot spotokat mert jelenleg megtehetem a statikus loot miatt, vagy back to lobby. Factoryn 5perc max.Woods pedig egy shithole. Questeléssel sem töltök el több időt ha nem muszáj.
Ez én vagyok és ez sem a "normális" eset de a raid végéig maradunk sem, valahol a kettő között lehet az igazság ahol még nem kellene "normális esetben" player scaveknek spawnolni. -
vaakuum
addikt
jó kis frissítés volt... ifak nem működik vérzésre...
-
tp890309
újonc
Van olyan hely ahol szoktak accountokat eladni? Tudom nem legál.... EOD valakinek?
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 TI Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
nanorambo
őstag
Sziasztok a gépigény mennyire kemény? (ok hogy meg van adva mi kell, de mennyire játszható a game gyengébb gépen?)
Haverom nagyon rá akar venni, hogy menjek vele (ő is laptopról van). Nekem laptopom van: corei5 8300H, 6GB ram, GTX1050 4gb és ssd-re menne. Lowon tolnám de félek, hogy multiban nem lenne konstans legalább 45-50 fps.
-
vaakuum
addikt
Az adatlapom 1)-es konfigján tud a woods mapon 40 fps-t 1440p-ben, minden low értéken.
Próbáltam alacsonyabb felbontáson is, sokkal nem lett gyorsabb, viszont a képminőség exponenciálisan romlik.
Játszottam olyanokkal, akiknek a laptopodnál erősebb asztali gépe volt, de szenvedés volt.
Szerintem a memória is kevés, és a VGA is csak erőlködne vele.[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
kösz mindenkinek, akkor felejtős
-
Coccolino_O
őstag
válasz vaakuum #2245 üzenetére
Textúrának sosem szabad alacsony értéken lennie, átrakod a terhelést a procira. Magas érték a javasolt, overall visilibity-t húzd le a minimumra, és ha még ezek után sincsen elég fps, akkor ki kell kapcsolni a postfx-t és az élsimítást, csak úgy meg okádékul fog kinézni a játék.
Mivel amd procid van, annak utána kell olvasni, hogy pontosan miket kell beállítani a procit illetően, abszolút nem vagyok képben.
Nekem most [ez] van, így van minimum 70 fps-em, de full hd-n nyomom, i7-8700k és 1060-s mellett.
Lehetetlennek tartom, hogy erősebb a géped, mint az enyém, és meg sem képes közelíteni, teljesítményben. Biztos, hogy mókolni kell a játék beállításaiban is. Azt persze nem tudhatom, hogy a nagyobb felbontás mennyivel zabál meg több fps-t.
[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Kinek hogy tetszik ez a wipe?
Utoljára ami tetszett számomra az, amikor berobbant a köztudatba (Twitch - hónapokig rossz volt a szerver)
Azóta nemtudom mitörténik a játékkal
Csakis fegyverporn miatt kezdtem bele.
De ez a lvl 20 fekete piac, is that a joke?!
Értem, igy legalább még kevesebb hecsites lesz, kevesebben ülnek majd a bokorba.
Viszont nincs napi több órám játszani ezzel.. van valami tippetek?
Hogy lehetne a leggyorsabban a 20-as szintet elérni?
Egyébként pedig, nettó mindenkivel kibacás a LVL 20 blackMarket, akinek nem EOD-ja van.
Change my mind.Press "F" to pay respects.
-
nagyúr
válasz Imilenni #2248 üzenetére
Kibaszott sok a csaló, ezzel mindent elmondtam.
Sokkal több mint előző wipe idején.
Mindenki azt hiszi magáról, hogy kígyó. Ülnek bokorban, sarokban, kempelik extractokat.
LVL20-at úgy ha instant küldizel az elején, máshogy nem fog menni.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest