Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz CptAdamica #2751 üzenetére
Mondjuk arra is figyelhetnének, hogy a Fence repuval a scav fegyók is egyre jobbak legyenek.
Mondjuk egy tized fejlődés után mindig 1 ponttal jobb fegyót adna. Nullához tartozna az 50%-os állapot. LVL5 Fence estén már maxos fegyókkal kezdenének a scavek. Ha valaki ennyi energiát fordít rá, hogy egy Wipeban ezt kihúzza, megérdemelne ennyi extra bónuszt..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Picco
addikt
válasz CptAdamica #2751 üzenetére
pont igy haltam meg tegnap, scaveltem, jott a PMC, elso shoti loves elol kimozdult, masodik ami az arcara lett celozva mar nem sult el sajnos es utana 2mp utan meghaltam...sad scav noises
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
CptAdamica
veterán
válasz vaakuum #2752 üzenetére
Amúgy ja, 1.72 vagyok jelenleg nála és simán ad ilyen beragadós fegyvert... Előbb megcsináltam woods-on a kiszáradásos küldit, 5 percig teljes kiszáradásban kell lenni és rohadt nagy mákom volt, hogy találtam egy fullos Grizzly medic-et, csudajó volt, pakolgattam a testrészekre, mintha nem lenne holnap.
Megyen!
-
Picco
addikt
ma reggel mondom megyek egy scav kort interchangen, kellene egy corrugated hose a hideouthoz. a plaza masodik emeletere spawnoltam, 30 perc volt meg hatra a raidbol...az elohalottak nyugalmaval lootolgattam, gondoltam legalabb megismerem a masodik szinten amit mindig kerulok.
utkozben talaltam egy halott PMC-t, igy lett lvl3 armorom es mp153 a saiga helyett amit en erosen preferalok.meglepoen esemenytelenul lejutottam az elso szintre es rovidesen meglattam a goshan bejaratat, itt mar orultem mert innen mar siman kitalalok es is volt nalam par kacat ami hamarosan jol fog jonni.
goshan bejaratanal levo med-tentbol kifele jovet a sarkon meglepett egy player scav es elkezdett loni, a fraszt hozta ram, de 6 shotgun shell vegre jobb belatasra teritette es leult a hatara.
trigger happy baratunknal talaltam egy MDRt, egy gyhel-t, jofele sisakot es boven eleg gyogyszert hogy felgyogyitsam magamtoday was a good day! (a rendkivul sok szerencsetlenkedes utan amit eddig 2 hetes palyafutasom alatt sikerult elkovetnem, ez jol esett)
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
őstag
-
vaakuum
addikt
válasz CptAdamica #2754 üzenetére
Arra a küldire egy propitallal kell bemenni.LEmegy avíz nullára, és amikor hp-ból lefogyott vagy 40-50 a kiszáradás miatt, be kell nyomni. Simán szinten tart, amíg kell a küldi...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Drenadar
veterán
Jó ez a tarkov bemegyünk partyban 3an, és mire bekerültünk, egyikőnk máshol spawnolt... majd összenéztük a szerver azonosítót és kiderült hogy a játék másik szerverre dobta őt be... ez aztán a király ...
-
addikt
válasz Drenadar #2761 üzenetére
Ilyen volt nekünk is 2 wipe-al ezelőtt. Ugyanúgy trióban mentünk be, 2 haverom spawnolt dorms mellett, engem meg berakott a trailer parkba úgy, hogy ahogy elindult a game mellettem állt egy scav és majdnem agyonlőtt.. Mit is mondhatnék, Tarkov én így szeretlek
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Drenadar
veterán
válasz Tyler Durden #2762 üzenetére
ti legalább egy szerverre kerültetek
-
pandras83
senior tag
Cyberfuck Patchrunner
-
CptAdamica
veterán
Scav-ként találtam egy pro Jóskát, aki még nem volt kilootolva. Kb a VGA volt nálam előtte, amit magamtól találtam, meg a testpáncél volt, a többi tőle jött.
Megyen!
-
Picco
addikt
válasz CptAdamica #2765 üzenetére
OOF, finoman szolva is szar napja lehetett
-
psion2101
tag
A kezdőknek mondom.Néha ha scavként bementek customsra vagy reserve-re ott ha szét néztek és megtaláljátok a bossok hulláját akkor ott is találhatok cuccokat.van,hogy csak ledarálják őket és sok cucc ott marad.vagy a raiderek elkapnak néhány pmc-t.ritkán van ilyen,de ha belefuttok ilyesmi akkor szuper.Ha erre megyek scavezni akkor biztos elszaladok azokra a helyekre is.
-
vaakuum
addikt
válasz psion2101 #2768 üzenetére
Tegnapi két reserve scav élmény:
1) vonat megérkezik, a normál scavek vidáman sétálgatnak mellette. Mondom benézek a fűtőházba, ott is szokott lenni ez-az. Belépek, a benn sunyuló, vonattal érkezett raiderek azonnal agróznak rám, kapom az ólmot, gránátot... sok szép lootolt cucc bukik. Totál csendben voltak a mocskok.
2) 12 perc van a mapból, repülő érkezik. Ledobja heating pipe-fehér futó közé a teherautókhoz a ládát. Fehér futó előtt iszonyat dara indul, gondoltam megvárom ki nyer, biztos jönnek a ládáért. Kempingezés indul, mikor a bunker irányából megjelenik két scav. Mire a ládához értem, már csak némi kaja meg lőszer maradt benne. Persze a kisördög nagyon biztatott, hogy ne hagyjam, hogy mindent elvigyenek.... de ellenálltam a sötét oldal kísértésének[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Picco
addikt
válasz vaakuum #2769 üzenetére
interchange, scav run par napja, mindig egyedul megyek de egyik tarkov-cimbi csatlakozott.
mondja inditsam el a jatekot, visszaer amig bejutunk.
plazaval szembe med-tenthez spawnoltunk es pont elottunk, 10 meterre esett le a lada a spawn point-tol.
persze cimbi afk vagy 5 percig, en parazok mert tele van jo cumoval es elegge raid elejen dobott be minket, de senki sem kozelitett oszinte meglepetesemre.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
vaakuum
addikt
válasz vaakuum #2769 üzenetére
22 percnél ismét láda az előzőtől 12 méterrel odébb... 7 percig néztem egy bokorból, semmi nem mozdult. Ránéztem, jött a fejes egy PMC-től. Pedig a vonatnál ment a darálás ezerrel...
-
vaakuum
addikt
Reserven hogy vannak a raiderek? Nem a vonattal érkeznek? Előtte is szaladgálhatnak a scavek küzütt azon hermetik door környékén és a környező épületekben?
Vagy a vonattal mindig jönnek, előtte meg random, hogy vannak-e?Fence repunak nem tesz jót, hogy nem tudom, ki kicsoda és kivel van...
-
addikt
válasz vaakuum #2776 üzenetére
Vannak, pl Glukhar és brigádja. Illetve vasútnál pl K-nál illetve peronnál is grasszálhatnak + ha kart húznak az is spawnoltathat. Simán scavek között nem feltétlen, általában 3asával vannak.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
vaakuum
addikt
válasz Tyler Durden #2777 üzenetére
Tehát akkor ha jól értem, lehet sima 3-as raider csapat, és lehet egy másik csapatban Glukhar az embereivel is? Ők mennyien szoktak lenni?
-
addikt
-
Drenadar
veterán
de asszem glukhar emberei jó fejek, mert ha scav megy a közelükbe elöször csak szólnak hogy menjen el onnan, és csak utána lőnek. de lehet ez bizonyos scav karma után jár.
-
CptAdamica
veterán
Gázelemzőt hol a legérdemesebb keresni?
Megyen!
-
addikt
válasz CptAdamica #2781 üzenetére
Gyártsál hideout-ban.
-
CptAdamica
veterán
válasz Tyler Durden #2782 üzenetére
Azt is elfogadja? Mert azt írja a nőci, hogy találj raid közben 2 gázelemzőt.
Megyen!
-
Rellind
senior tag
válasz CptAdamica #2781 üzenetére
Fém iratszekrényekben szoktam találni Customon….lehet máshol is de én azt a pályát ismerem főként
-
Drenadar
veterán
válasz CptAdamica #2783 üzenetére
a hideoutban craftolt minden item find in raides jelzőt kap, tehát a questek is elfogadják.
-
Picco
addikt
igen, en craftolva csinaltam meg a kuldit mert az istennek nem talaltam sehol
-
vaakuum
addikt
Factory office húzogatósban is elég sűrűn akad, bár ott azért kihívás élve kijutni vele.
Ha csapatban mentek, talán jobbak az esélyek. De én is kraftoltam most, ha jól emlékszem...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CptAdamica #2791 üzenetére
Kb félévente szokott lenni.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
psion2101
tag
Nekem most volt interen scavvel találtam 2 darabot.Aztán oda adtam két csávónak akiknek kellett,kiugrottak a börükből örömükben
-
vaakuum
addikt
Tagilla nemrégiben még 1.5-ös fence repuval simán elsétált mellettem, most meg 1.96-ra úgy lőtt fejbe szó nélkül, hogy azt sem tudtam, honnan kaptam a fejest.
-
Picco
addikt
tegnap kiprobaltam a sherpa programot, kb 2-3 oras session volt, rengeteg (szamomra) uj infoval, megprobalom felidezni oket roviden, hatha masnak is segit:
- futassal csinnyan, elfogadhato esetek: egybol spawn utan, ha lonek rad, ha csak par mp maradt hatra es egyebkent nem ernel ki, esetleg ha epp lerohansz valakit/megprobalod bekeriteni egy tuzharc kozepette
-sohase hajolj ki balra. kepzeld ugy mintha a kamera a PMCd jobb szemebe lenne es amugy is jobbkezes. ha balra hajolsz ki, az egesz felsotested latszani fog..
-mindig legyen fules rajtad es a setalasi sebessegbol vegyel vissza 20%ot. igy ha az ellenfeled setal is, hamarabb fogod meghallani mint o teged. ez minden sprint utan resetelodik, hozzaszokast igenyel.
-scav fonokok es barataikkal, ugy a legkonyebb elbanni ha fokozatosan hajolsz ki, mert azt valamiert nem erzekelik jol. ha siman Q/E gombot hasznalsz, siman fejbelonek
-armor es sityakot ugy kepzeld el mintha csak 1-2 masodperccel tolna ki a halalodat, persze ha nincs arcvedo vagy a vegtagjaidat daraljak be, az elobb emlitett masodpercek konvergalhatnak a nullahoz.bonusz: mindig tudd hogy full autoba vagy single shotba van allitva az SMGd, ellenkezo esetben ugy jarsz mint en tegnap: miutan a sherpadat lelovik es a lezered pont az ellenfel szive kornyeken van a kezdeti mosolyod (amikor is ratenyerelsz az MB1-re) gyorsan atvalt szornyulkodesben ha abban a hitben elsz hogy full auton vagy, mikozben single shotra volt allitva a geppityud.
-
vaakuum
addikt
Kaptak egy üveg pezsgőt, a bubi az agyukba szállt és jókedvűen lootoltak... persze így sem igazán hiperszuper, de legalább hoztak valamit.
Máskor meg hoznak valami szumma 30k értékű cuccot, lehet olyankor nagyon részegek.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
vaakuum
addikt
válasz Tyler Durden #2798 üzenetére
Gondolkodtam, hogy bitcoin farmot építsem-e, vagy ezt... szerintem azzal sem jártam volna sokkal jobban, VGA-t még a küldetéshez sem sikerült összeszedni a 3 darabot... meg ahhoz a generátort is járatni kell. Ezek meg ha behoznak valami combos belépőkártyát, akkor itatom őket a wipe végéig
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest