Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Jól sikerült az év utolsó köre.
Pár napja összefutottam egy fake mikulással (customs, szépen meg is ölt), most woods-on voltam..
Scav háznál járok már, látom egy pirostáskás fószert, scavek sehol mondom jólvan akkor ez a mikulás.
Persze amint kiértem a fedezék mögül kaptam egy lövést, gondoltam najó megint egy fake mikulás, kapta a fejest.
Hát persze, hogy igazi volt!
Mögötte a nagy fűben meg bújuk a scav.
-1Rep.
-0.7-nél járok így.
Press "F" to pay respects.
-
vaakuum
addikt
Boldog Új Raideket Kívánok!
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Coccolino_O
őstag
válasz Imilenni #2499 üzenetére
Habár csak cirka 1 éve játszok ezzel a játékkal, de nem értem még mindig, hogy miért imádnak kempelni az emberek ebben a játékban. Ha nem droppot kempelik, akkor exfilt kempelnek v. valami random bokorban guggolnak 40 percet. Shoreline-n már annyiszor meghaltam, hogy nem vagyok hajlandó bevinni semmilyen gear-t, értelmetlen...
-
vaakuum
addikt
válasz Coccolino_O #2507 üzenetére
Miért gondolják azt az emberek, hogy mások állandóan kempelnek? Fel sem merül senkiben, hogy a másik is játszik terveihez, lehetőségeihez mérten, csak hamarabb hallja/látja meg a másikat, vagy éppen ott állt meg kicsit fülelni/inventoryt rendezni (vagy akár telefonja volt éppen) és taktikai megfontolások alapján nem kezd el ugrálni az érkező enemy előtt, hanem valami fedezékből/takarásból támad rá???
Kismillió olyan esetem volt, amikor sétáltam fák között vagy akár épületben, és hallottam a másikat rohanni. Megálltam egy bokor előtt/sarokban, és mikor odaért, lőttem. Akkor én most kemper vagyok? Vagy ki kelett volna állnom egy tisztásra vagy a világító szoba közepére, hogy "hahó, itt vagyok, te lőjj előbb pls, mert akkor nem tűnök kempernek"?
Ez egy játék, sok szerencse kell hozzá, meg véletlen, hogy te lásd meg előbb a távolban az ellent, akit utána lehet becserkészni. Meg simán lehet, hogy kb egyszerre értetek ugyan oda, csak Ő valamiért olyan irányból érkezett, hogy látott. Rengeteg ilyen esetem volt.
Persze néha én is megállok itt/ott pár percre, figyelni a környezetet, akkor ezek szerint megintcsak kemper lennék?[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Imilenni
addikt
válasz Coccolino_O #2507 üzenetére
Szerencsére azért a srácok szépen próbálnak kibaszni a bokrosokkal.
Már lassan mozogsz bokorban, nagyon nagy zajt csapsz.Felettem is írták, rengetegszer van hogy az ember egyszerűen előbb hallja meg a másikat.
Bokrozz kevesebbet, néha csak úgy random állj meg és halgatózz.
Épületeknél lehet azt csinálni, hogy random elkezdesz szaladni valamerre, vagy éppen a falnak menve, aztán állj meg.
Ha valaki van a házban, biztosan elárulja magát.Van egy ilyen ismerősöm, folyton szalad és bokrozik, másról sem beszél hogy mennyi camper van
Exit campel ritkán találkozom igazából, régebben több volt, az is inkább interen volt, a két kijárat miatt.
Bár ezekre is van megoldás, nem rohansz egyből oda.
Ha jó a lootom, legalább két gránátot eldobálok, biztos ami biztos.[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Coccolino_O
őstag
válasz vaakuum #2508 üzenetére
Igen, az emberek a pálya szélén/közepén, egy random bokorban szoktak inventory-t rendezgetni, meg hívást fogadni, akár duoban is. Jézusom. Mi lesz a következő, csalók sincsenek a játékban?
Én nem gondolom, én tudom, mert játszom a játékot, nem twitch-en nézem, és látom a tendenciákat, shoreline az tényleg nevetséges ilyen szempontból. Persze, hogy RNG a játék fele, én csak azt mondom, hogy világi nyomorékok is játsszák ezt a játékot, aztán megy a sírás, hogy nincsen gear, meg halottak a raid-ek. Be nem teszem a lábam shoreline-ra, mihelyst le van tudva az össze küldim. Ha meg megölnek, nyugodtan feldughatják maguknak a semmit sem érő cuccaimat, egy scav körből több pénzt lehet csinálni, mint amennyit ezek az emberek eltöltenek "taktikusan", egy bokorban.Ezekkel a dolgokkal én mind tisztában vagyok, nem arról beszélek, hogy valakibe belefutsz, vagy harcolsz scav botokkal, és rád másznak valahonnan v. levárnak téged, az teljesen más szituáció.
-
CptAdamica
veterán
Engem az szomorít el, hogy napok óta játszhatatlan a játék, folyamatosan hiba üzeneteket dobál, kifagy, hihetetlen, nem tudom mi történik, pedig szeretnék játszani vele.
Megyen!
-
Coccolino_O
őstag
válasz CptAdamica #2511 üzenetére
Jövő héttől jobbnak kell lennie, kevesebb ember fog játszani, a twitch drop sem tarthat a végtelenségig. Most azok az élettelen streamerek is tarkovoznak, akik azt mondták, hogy szar a tarkov. Ki érti ezt.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
válasz Coccolino_O #2512 üzenetére
Biztos most már hoz nézettséget, meg pénzt nekik, javult a játék.
Megyen!
-
vaakuum
addikt
válasz Coccolino_O #2510 üzenetére
Én magamból indulok ki. Elég sűrűn szoktam rendezni akár a pálya közepén inventoryt, meg műteni bokorban, meg healelni, enni-inni, stb. Ráérek, egyik bokor olyan, mint a másik, nem nézem, hogy ez most középen van, vagy a pálya szélén... és a telefonhívást sem tudom szabályozni, hogy mikor érkezzen. És nemcsak duóban, hanem akár 4 fős partyban sem. Néha megállok, hallgatózok, továbbmegyek...
-
Coccolino_O
őstag
válasz CptAdamica #2513 üzenetére
Nyilván, a tarkov ezekenek a nyomorultaknak csak addig jó, amíg az átlagember nem tud visszalőni, utána mindenki csal, meg desync, olyan nincsen, hogy valaki bemakkolt valamit, v. jobban játszott. Van csaló és desync is nyilván, senki sem fogja tagadni.
Ez a játék így is a tinédszereknek, meg a munkanélkülieknek kedvez, rengeteg okból kifolyólag. Ez az egész streamer/twitch a legrákosabb része a játékiparnak, tisztelet a kivételnek... Mindig ők a leghangosabbak, és nem létező problémákról (is) nyekeregnek, akárcsak a reddit.
Szerintem a tarkov első pár száz órája a legélvezetesebb, minnél több wipe-n vagy túl, annál hamarabb válik unalmassá a játék, ugyanazokat az ostoba küldiket kell csinálnod, aztán 6 hónap múlva mindened elveszik. Nekem ez a harmadik wipe-m, napi 2-3 raidnél többet nem nyomok, teljesen kiégnék, ha többet mennék, és nincs is rá igényem.
vaakuum: Én is, azért mondom, hogy az emberek szeretnek kempelni, főleg ott, ahol büntetlenül megtehetik. Customs-on szinte soha nem találkozok velük, shoreline meg hemzseg tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
Ombi5
őstag
válasz Coccolino_O #2515 üzenetére
Munkanelkuli es tinidzser pc-jen maximum tetris fut a mai vilagban, vagy cofidis?!
-
Imilenni
addikt
A kiszáradásos küldit megcsináltam, viszont meghaltam.
Aktív maradt ugye az extraktolj küldetés, most elszaladtam woodsra és kijöttem autóval, viszont nem adta meg az extraktot.
Valami tipp?
Újrakéne kikéne száradnom 5 percre?Press "F" to pay respects.
-
vaakuum
addikt
99 ezres queue. Szép....
-
psion2101
tag
biztos nem marad igy ez a quene rendszer sokáig szerintem.Ez tarthatatlan,az hogy 45 perce várok és még 35000 van elöttem.Imádom ezt a játékot és türelemmel kivárom,de biztos tesznek ellene valamit.A nehezen megszerzet és megtartott játékosok igy nagyon gyorsan dobni fogják a gémet.Föleg olyanok is,mint én akinek csak két órája van játszani
-
vaakuum
addikt
válasz psion2101 #2525 üzenetére
Lehet kimondatlanul egyébként pont ez a cél. Egy kisebb játékosbázissal és szerverparkkal is elvannak (amit még éppen tudnak rendesen üzemeltetni)... A többlet játékosok meg csak macera nekik.
-
CptAdamica
veterán
Most lassabban engedi be az embereket, viszont letudtam játszani 2 kört hiba nélkül, meg a menü is gyors, juhú.
Megyen!
-
Coccolino_O
őstag
válasz psion2101 #2525 üzenetére
Semmit nem fognak tenni ellene, majd lehal a hype, nem lesz twitch drop és így tovább.
Milliószor elmondták, hogy nem fognak extra szervert venni a wipe első pár hetére, wipe közepén/végén a játékosbázis töredéke fog játszani, szóval azt a részét megértem. A játék nem képes megtartani a játékosbázis jelentős részét így sem, ahhoz ez túl niche, nincsen end game, és unalmas, több wipe után.
-
psion2101
tag
válasz Coccolino_O #2529 üzenetére
Igen ebben van igazság.Nem baj én élvezem még bőven úgyhogy én elvagyok vele
-
Norbika88
senior tag
Két napja vettem meg, de még esélyem nem volt kiprobálnia játékot.
Amikor lenne időm rá mindig szerver problémák miatt állok sorba
Remélem megéri várni. -
vaakuum
addikt
-
dfdfdf
őstag
válasz Norbika88 #2533 üzenetére
jelenleg kemény backend szerver problémák vannak a játékban. Inkább programkóddal van gond mint a szerverek kapacitásával. próbálják megoldani mind patchekkel és szerverbővítéssel de csettintésre nem megy sajnos.
Beta a game sajnos itt látszik most. Én 55ezerről kezdtem most -
vaakuum
addikt
válasz Norbika88 #2533 üzenetére
Én [ezt néztem] meg, ennyi infóm van összesen. Kb amit dfdfdf írt.
-
vaakuum
addikt
válasz psion2101 #2537 üzenetére
Én spec negyed órája várok, hogy kitöltsön a pályáról... azért vannak itt komoly problémák.
-
psion2101
tag
Kezdőknek ajánlanám ezt a sorozatot.Most indult az uj széria.Pestily végig megy az elejétől kezdve mindent bemutatva a játékban.Én is sokat tanultam belőle
[link] -
Preda
aktív tag
Ki tudja mikor veszik ki Santat már rohadt elegem van belőle -2 scav karmám van miatta. Sötétben beugrik eléd ki nem fogja lelőni .
-
SidCorky
őstag
válasz Imilenni #2542 üzenetére
Van olyan PMC, aki lootolás után vár egy SCAV-et és elhiszi, hogy nem fogja bántani? Customs-only után most elkezdtem Interchangen játszani, láttam ezt az exitet, de inkább le is vettem a térképemről, hogy ne számoljak vele, nekem ez nagyon álomszerűnek tűnik.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
vaakuum
addikt
A mikulás piros pilgrimjét érdemes lehet őrizgetni, vagy sem küldihez, sem kraftoláshoz nem kell?
-
SidCorky
őstag
válasz Hauptmann #2547 üzenetére
Jó, ha mondjuk 2 perc van hátra és a másik kijárat a map túlsó felén van, csak meg lehet bízni a másikban, de én kinézem, hogy lesz, aki azért is leszed, szar lootja van vagy nemtom, a másik se menjen má ki
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
vaakuum
addikt
Kezdtem scavvel a mai játékot, de a lepakolás után backend error... ugyan visszatöltött a játék az extract utáni első lapra, ahol az xp-t kiírta, meg hogy túléltem, viszont ennél már hiába next-eztem végig, lepakolni nem volt mit, be sem adta a lepakoló felületet. Persze az inventoriba sem került be semmi. Toltam még két scavet, mindkettővel ugyan így jártam. Három scavrun, lepakolni semmit nem engedett backend error miatt buktam mindent. PMC-t így tuti nem indítok...
-
CptAdamica
veterán
válasz vaakuum #2549 üzenetére
Most nekem is ez volt, buktam a SCAV cuccokat, mondjuk az utolsó 2 körben már próbáltam megkülönböztetni a scav-eket és nem lőttem rájuk, vicces volt, bejött 2 scav, szerintem playerek voltak, megfagytam kicsit, rám néztek, elkezdtek jobbra/balra dőlni, majd én is és tovább mentünk.
Megyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest