Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Emailben küldte ki a BSG: Ez volt az.
-
Dyde
aktív tag
válasz
Szeszkazán #2148 üzenetére
Erről hol van info?
-
Szeszkazán
senior tag
25-26 megint Discount lesz, for the release of 2.11!
-
válasz
Coccolino_O #2146 üzenetére
Ha majd jön a kövi pecsnót' akkor elválik
Persze jöhet a semmiből is mint tavaly karikor. -
Coccolino_O
őstag
-
válasz
Coccolino_O #2142 üzenetére
Senki nem mondta (pláne nem nikita) hogy ez pre wipe event.
Ez sima event. 1-2 hete volt podcast ott mondta nikita, hogy nem tervez 1-2 hónapon beül wipe-ot, és az eventek ettől függetlenül vannak, mert eredetileg is terveztek időközönként ilyesmiket. -
vaakuum
addikt
válasz
Coccolino_O #2142 üzenetére
Akkor ez 1-7 nap között várható szerintem, jellemzően korábbról nekem az rémlik, hogy minden változtatás (nincs trader, boss állandóan spawnol, mindenhol raiderek, minden olcsó a tradereknél, stb) 1-2 napig élt, és amikor mind kifutott, jött a reset.
-
vaakuum
addikt
reset lesz?
-
Igaz kiírva nincs, de reserven most event van.
Az összes Boss spawnol minden körben. (fixen az összes, minden körben.) -
Ezekiel.
tag
Sziasztok, mivel én már nem nagyon játszok a játékkal, kicsit beleuntam ezért hátha valakinek megjött a kedve a játékhoz, itt olvasgatva a fórumot, az írjon rám privátban.
-
Factory Boss
-
vaakuum
addikt
-
-FLY->
őstag
válasz
Hauptmann #2130 üzenetére
Nem, olyan mint egy kb 30Hz-es CRT monitor, szemfájdító. Hiába az eget nézem nappal, mozgásra olyan, mintha a világos képkockák közé sötét lenne bevágva, vibrálást eredményez, ami rohadtul idegesítő. Külföldi fórumokon keresgélve nem vagyok egyedül a problémával, de megoldást nem írnak.
-
-FLY->
őstag
vaakuum: Köszi!
Képernyő villódzással találkozott már valaki? Lassan húzva az egeret eléggé feltűnő nappal woodson, mintha a fényerő nem lenne stabil. 165Hz-es Gsync-es monitorom van RTX2060S társaságában, csak ezzel a játékkal produkálja.
-
vaakuum
addikt
Scaveknek rendszerint nem pont ugyan az a kijárat. Neked nem volt benne, neki meg biztos, hogy benne volt.
2 fős scav team esetén sem biztos, hogy lesz akár egyetlen közös kijáratotok is. Ilyenkor mi mindig azzal kezdtünk, hogy mindenki megnézte a kijáratokat, és ahhoz optimalizáltuk az útvonalat, hogy minél kevesebbet kelljen egyedül menni. -
-FLY->
őstag
Olyannal találkozott valaki, hogy nem megfelelő pont is kiengedte? Tehát olyan ami nem volt benne az kilépő listába. Tegnap mentünk barátommal scav-et, erre mondja neki számol vissza a kapunál és ki is engedte, engem nem (nem volt a hely a listában, csak el akartunk menni előtte).
-
tankraid
aktív tag
nah Május vége ha igaz. ha nem akkor nem igaz.
-
tankraid
aktív tag
jaja.
24 December 2020 (12.9) / 210 Days28 May 2020 (12.6) / 214 Days27 October 2019 (12.0) / 201 Days9 April 2019 (11.7) / 152 Days8 November 2018 (10.5) / 112 Days19 July 2018 (9.0) / 91 Days19 April 2018 (8.0) /114 Days26 December 2017 (5.0) / 60 Days27 October 2017 (4.0)
-
1-2 hónap és lesz szvsz.
-
tankraid
aktív tag
biztos hogy lesz még. most ugyan legutóbb csúszott de gondolom ha másnem július körül. plusz minusz egy két hónap...
-
tankraid
aktív tag
már hetek óta a game felé sem néztem. lehet tudni már, hogy mikor lesz a kövi wipe?
-
vaakuum
addikt
válasz
Coccolino_O #2118 üzenetére
Jaja... fél óra tücsökciripelős bóklászás után simán bele lehet futni egy 4 fős vektoros csoportba, akiket persze, hogy nem lehetett hallani.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
psion2101 #2113 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy bemenj egyedül egy raid-be, de igen, találkoztam már én is ilyennel. Szerintem vagy nagyon kevesen mentetek be abba az adott raid-be, és a pálya mérete miatt kihaltnak tünik, vagy mindenki patkánykodik/küldetést csinál. Azt soha nem tudhatod, hogy mennyien fagytak ki, v. haltak meg az első 5-10 perc során.
Sok múlik a választott szerveren, meg, hogy nappali v. éjszakai raid. Éjszakára a játékosbázis töredéke megy be. Az is számít, hogy milyen időzónában játszol. Ha amerikai szerverre mész, és hajnali 3 van, helyi idő szerint, kevesebb játékos lesz, mintha bemennél hétvégén auto eu-n shoreline-ra. Függ a pályától is.
-
tankraid
aktív tag
hát meg sokszor van olyan hogy berak rajtad kívül 3 emberrel azok meg 5 perc után mennek ki a ledexel.
-
-
psion2101
tag
Azzal találkozott már valaki,hogy olyan szerveren játszik ami úgymond kihalt.Azt hallottam talán valamelyik stremertől,hogy vannak ilyenek.Ha belépsz ilyenre akkor van olyan hogy pmc lehet nincs is?
-
Hauptmann
veterán
válasz
ttwepinefrin #2111 üzenetére
Próbáld később.
-
ttwepinefrin
tag
Üdv!
Tud abban valaki segíteni, hogy hogyan lehet megvásárolni a játékot? Az oldalukon hiába nyomok rá a megrendelésre, annyit ír, hogy próbljam meg késöbb. -
Coccolino_O
őstag
válasz
LoyalGuard #2109 üzenetére
Hm. Vsync-et en nem eroltetnem. Tobbet art, mint hasznal.
A jatek erosen proci es memoria igenyes, amit olvastam es lattam a temat illetoen, a grafikai beallitasok jelentos reszenek az elobbi kettot kellene terhelnie, nem a vidkarit. Ezert erdemes pl. a textura minoseget felhuzni. A geped van olyan jo, min az enyem, ha nem erosebb, biztos, hogy sokkal tobb fps-t kellene kipreselnie magabol lebutitott grafika mellett.
-
LoyalGuard
tag
válasz
Coccolino_O #2108 üzenetére
Tegnap vegigmentem egy beallitos videon, aminek az lett az eredmenye hogy 60fps limitnel szetcsuszott a kep mintha nem lett volna v-sync, menuben bekapcsolt v-sync mellett 260 fps t irt
total elbarmolta a dolgokat. Szoval majd finomhangolom.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
LoyalGuard #2107 üzenetére
Hm. Nem tudom, hogy az új i7 mennyire jó, de az i9 brutálisan jól teljesít, még tarkov esetében is. Akármelyik sztrímet nézem, mindegyiknek akad a max. fps. Nekem biztosan i9-9900k lesz a következő, csak legyen rá pénzem.
"Azert a jateknincs lehuzva nalam minimumra, persze megnezem majd ugyis."
Ez a baj. Mivel nincsen optimalizálva, komprosszimot kell kötnöd. Meg egy csomó grafikai beállítás nem ad semmit a játékhoz, csak zabálja a teljesítményt. Próbáld ki pontosan azokkal a beállításokkal, amit linkeltem, ez pl. Pestily-s videó alapján van beállítva, de bármelyik nagyobb játékost nézed, mindegyiknek hasonló lesz, okkal. Windows-ban az energiagazdálkodást állítsd át teljesítményre, ha nem tetted. Nvidia panelban ugyanez, legyen teljesítmény, ne minőség kiválasztva.Nem tudom, hogy a lapozófájl mérete mennyire befolyásolja az fps-t, de azt is érdemes lenne megnézni.
-
LoyalGuard
tag
válasz
Coccolino_O #2105 üzenetére
Ertem en az allaspontot, de jelenleg ami nekem upgrade lenne az egy vadonat uj i7 v i9.
(Majd ha intelék villantanak valamit akkor meggondolom a visszaváltást. i5-6600k rol valtottam 1 eve es abszolut nem bantam meg. Persze ez masik topikba tartozik)
Azert a jateknincs lehuzva nalam minimumra, persze megnezem majd ugyis.
Koszi! -
komlo79
újonc
Köszönöm a válaszokat!
-
Coccolino_O
őstag
válasz
LoyalGuard #2098 üzenetére
Nekem i7-8700k/16 GB ram/GTX 1060-as konfigom van, és minimum megvan a 70 fps, de akár felmegy 100-ig is pályától függően. Ugyanúgy full hd, ahogy neked is, grafika le van butítva nálam is. A játék erősen proci és memória igényes, kíváncsi lennék, hogyha váltalnál valami "baszós" intel procira, tapasztalnál-e változást. Nálad v. proci v. grafikai beállítások okozzák a problémát. Habár az az amd proci meg pont nem gyenge. A játék nincsen optimalizálva, az tény. Nálam ezek a beállítások vannak.
komlo79: Próbálj meg kihúzni mindent a bunkerban, rá fogsz jönni, hogy következő wipe esetén mit lehet hanyagolni. A rubelhez nem érdemes túlságosan ragaszkodni, úgysem fogod megtartani.
-
válasz
komlo79 #2102 üzenetére
Simán lehet, hogy csak te/ti vagytok az egész szerveren. Ez főleg olyan szervercsoporton lehetséges, ahol amúgy is kevesen játszanak, főleg ha a világ másik felén van a szerver ahol az ellenkező napszak van mint nálunk.
Nincs biztos recept amivel meg lehet mondani, hogy tele lesz e playerrel vagy sem.
Talán támpontnak jó, hogy én úgy gondolom (és mások is hasonlóan gondolják), hogy ha kevés és rossz a loott akkor többnyire emberrel sem lehet találkozni.
Ezen felül urban legend, hogy ha sokáig keres meccset akkor is kevés player van bent, vagy akár csak te / ti. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- Netfone
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest