Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Holnap lesznek a szóbeli vizsgáim, már mindent befejeztem, de irodalomból van még pár tétel, ami kifogott rajtam,mert sehol nem találtam használható anyagot. Már lemondtam róla,hogy felkészüljek belőlük, de most így parázva az utolsó estén megpróbálnék pár infómorzsát gyűjteni. Please ha valaki tudja segítsen!15. A passiótörténet
Se wikipedia, se goole nem adott ki értékelhető információt, tételszerűen senkinél nem jelentkezett eddig, az irodalomkönyvekben sem találtam normálisat.20. Egy, a tájhoz, régióhoz, településhez kötődő jelentősebb kulturális esemény ismertetése
Na itt mit kérhetnek egy érettségin? Mi alapján induljak el?És végül, röstellem, nem olvastam el ezeket a műveket, nálam nem volt anyag az iskolában, a tételeket meg pár hete kaptam csak meg, tételt meg nem találtam róla kidolgozva,így hát:
14. Az elbeszélő szerepe és hangja Esterházy Péter Fuharosok és Parti Nagy Lajos Nyúlbunda című
művébenNagyon megköszönném, ha valami írna valami használhatót ide vagy privátba még ma este, hátha hasznát veszem.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe magyarított vbill ujjolv gar
- BenQ PB2250 hordozható DLP projektor
- Epson H543B típusú projektor
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest