- LG OLED48CX TV mint monitor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Holnap lesznek a szóbeli vizsgáim, már mindent befejeztem, de irodalomból van még pár tétel, ami kifogott rajtam,mert sehol nem találtam használható anyagot. Már lemondtam róla,hogy felkészüljek belőlük, de most így parázva az utolsó estén megpróbálnék pár infómorzsát gyűjteni. Please ha valaki tudja segítsen!15. A passiótörténet
Se wikipedia, se goole nem adott ki értékelhető információt, tételszerűen senkinél nem jelentkezett eddig, az irodalomkönyvekben sem találtam normálisat.20. Egy, a tájhoz, régióhoz, településhez kötődő jelentősebb kulturális esemény ismertetése
Na itt mit kérhetnek egy érettségin? Mi alapján induljak el?És végül, röstellem, nem olvastam el ezeket a műveket, nálam nem volt anyag az iskolában, a tételeket meg pár hete kaptam csak meg, tételt meg nem találtam róla kidolgozva,így hát:
14. Az elbeszélő szerepe és hangja Esterházy Péter Fuharosok és Parti Nagy Lajos Nyúlbunda című
művébenNagyon megköszönném, ha valami írna valami használhatót ide vagy privátba még ma este, hátha hasznát veszem.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Gitáros topic
- Brave
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged