Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
ezt már megiratják holnap, az holtbiztos.
én inkább azt tartanám valószínűnek, hogy ezek után megváltoztassák a szabályokat úgy, hogy a szóbelit jobban beleszámítsák... franc tudja.
azért remélem nem iratják meg újra. -
tildy
nagyúr
Matekból nincs szóbeli
Hugi azt hiszem 3-4 között állt matekból évvégén, d emegadták a 4est neki .
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Esmein
nagyúr
Kicsit sem vagyok irígy a most érettségizőkre. Valaki itt nagyon fog szívni
#1992: 2.x mega.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Qorthral
őstag
Megértem, hogy nincs kedvük, pláne ha úgy érzik jól sikerült.
De valahol azt is éreznetek kellene, hogy nektek rosszabb ez így. Minden hülye, aki max kegyelemkettessel menne át, most 5ösöket ír, és maximumponttal bejut az egyetemekre, talán pont előletek véve el a helyet (Pedig ti ugye becsületesen felkészültetek).
És rengeteg ilyen ember lesz, ezt lefogadom, pláne hogy már boldog-boldogtalannak megvan a holnapi töri tételsor...
(Megjegyzés: Nem lepődnék meg ha elhalasztanák vagy mást iratnának)PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Füly
aktív tag
Monjuk azt nem értem hogy most hogy adnának évvégi jegyet?mert most ugye a százalék szerint kapjuk a pontot..nekem az évvégim tök jo lett de akkor a töri 5ösömre most hány pontot kapnék?megha emelt szinten jelöltem meg akkor kapok még plussz 7t is?
'' 'Cause money makes the world go 'round and the panties drop.'' -- Warren G
-
luciferc
őstag
Nagyon kiváncsi leszek, hogy amit leszedtem töri tételek azok az igaziak-e. vagy rá egy forintom, hogy igen...
roller, hogy kb 2 percbe került megszerezni. -
tildy
nagyúr
AHogy hugitól hallom senki nincs megkönnyebülve.Sőt.
Majdnem sírt a telefonban, hogy miért csinálják ezt.
Ha kiderült , hogy tömegesen kikerült a tétel, szerintme msot mindenki izgulhat, újra kell-e írni vagy sem."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kantor
tag
engem is mert anno azt mondtam 3.ban a irodalom taranonek, hogy ady nem volt normalis. tudni kell rola, hogy otthon valoszinuleg az 500-asra maszturbalt (zoldeknek regen ady volt az 500-ason). az eretsegin mindent elkovetetett hogy meghuzzon... nem sikerult neki
apaaaa. igen? milyen szaga van az antianyagnak? apaaaa. igen? miert hivjak a Foldet foldnek? hat ugy neveztek el.. dehat a vizbol van tobb!!!
-
Caesarion
aktív tag
ezek a kiszivárgott tételek csak középszintűek vagy az emelt szint is terjed mint a vírus?
Te is fiam, Bluetooth ?!
-
tildy
nagyúr
Hugi viszont jobban örülne az ismétlésnek mint ha az évvégi jegyet számítanák.
Főleg matekból(Tanárja kicsit megszivatta...)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kantor
tag
hat ize.... most monjdam azt hogy ismertem valaki akinek megvolt az osszes tetel tavaly is es ugy ment irni? es eppen egy nepszeru gimnazumban tortenelmet tanito tanar gyeremeke? nem irok tobbet mert nem akarok kibaszni vele...
apaaaa. igen? milyen szaga van az antianyagnak? apaaaa. igen? miert hivjak a Foldet foldnek? hat ugy neveztek el.. dehat a vizbol van tobb!!!
-
divot
veterán
Most néztem meg a matek és töri érettségit... Hihetetlen ez az ország. És még csak keresni sem kellett, mert egy fórumon linkelták néhányan...
-
kantor
tag
válasz _Volkovy_ #1896 üzenetére
joveddel? ez csak egy nyamvadt eretsegi, amjd amikor 3 diplomad lesz es 150k-t keresek meg hordod haza a munkat akkor rinyalj.
-
Esmein
nagyúr
Igen, megvan, de nem adom ki, tavaly érettségiztem, csak azért szereztem be, hogy lássam tényleg azok lesznek-e a feladatok. Sorry sajnos a csalásban nem tudok segíteni
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
veterán
Na, kezdődik a virágboltolás. :\
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
tag
na látod az ilyen emberek miatt szivja meg most másik 80.000 ember. Büszke lehetsz magadra.
-
Füly
aktív tag
válasz Qorthral #1959 üzenetére
Szerintem azért nem akarja senki ujrairni mert nincs kedvük mégegyszer izgulni, izzdani a lap fölött stb. énis pl igy vok mert ma a matek előtt egész reggel fájt a hasam és nem ettem semmit kb olyan 9ig mert akkora oldottam fel nagyjábol mikor megtudtam oldani már pár feladatot és láttam hogy nem is olyan parás.
[Szerkesztve]'' 'Cause money makes the world go 'round and the panties drop.'' -- Warren G
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Qorthral #1959 üzenetére
Igazad van, de van akinek kínszenvedés egy érettséig, vki pl. említette bnőjét, és szegénynek biztos nem kellemes, azzal együtt, hogy mindjuk meglenne a 2
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Esmein
nagyúr
válasz Papa-Georgo #1956 üzenetére
Énmeg kettest kaptam tavaly matekból és a PTM-re mentem szegedre, nabumm
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Qorthral
őstag
Aki meg nagyban parázik az újraírástól, nem tudom mért teszi...
Nem a becsületesen felkészülők szívnának egy újraírással, hanem pont a csalók...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
HavocS
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
Tiszta Moszkva-tér feeling...
engem különösebben nem zavaz az egész, cask nehogy újra keljen írni, vmi bptrány minden évben van, aztán 2-3 év múlva már nemis emlékeznek rá...sztem.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Qorthral
őstag
Konkrét következménye lehet pédául az, hogy sokszázan 5ösre írják azt a matekot, magyart vagy bármit letöltött tételek alapján, amit ő 2-esre vagy 3-asra önerőböl. És mivel az érettségi eredmények a felvételiben is eléggé számítanak ebben a rendszerben, mivel érettségi = felvételi idén, ezért simán lehet, hogy a csalók miatt nem kerül be oda, ahova szeretne...
És innentől kezdve édesmindegy, hogy a potyaötöst szerzők kiesnek-e az első 1-2 évben vagy nem...
Szal az érvelésed nem volt tökéletes.
Egyébként borzalom és gyalázat ez az egész ami megy...
Inkább nem is mondanék mást: NO COMMENT...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
Sianis
addikt
Remélem, hogy nem nem kell majd ismételni. Barántőm belehalna....
-
Esmein
nagyúr
Lol... Ma nézem azindexet, ugyanazt rakták ki matekból mint ami nekem megvan. Bakker... Nem semmi. Ha ennyire egyszerű megszerezni, mint ahogyan én tettem, akkor válságban az ország.
-
Füly
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #1947 üzenetére
jaja tanulom pár éve, harakirizni fogok ha nem lesz legalább 3masmájus 26.-án lesz az irásbeli..pont akkor amikor a szülinapom..ajándékként kaphatnék egy jo kis irásbeli eredményt
[Szerkesztve]'' 'Cause money makes the world go 'round and the panties drop.'' -- Warren G
-
Gleatcher
aktív tag
Beszarás ez az egész ami itt folyik az országban.
engem nagyon nem érdekel az, hogy melyik párt volt a hibás és stb, de az már igen, amit már mondtak előttem:
2005ben érettségiztél, Ja, az más, akkor....
Mert ha véletlenül tanultál érettségire és jól sikerült megírnod pl az emelt matekot, akkor tuti az lesz, hogy ''na ez is megszerezte'' és nem az, hogy ''na ez is tud valamit matekból''...
Újraírni én sem akarok semmit, elég volt a vizsgákból, de a holnapi törit szívesen venném, ha teljesen más lenne, mint ami ''állítólag'' kint van a neten...
Nem lehetetlen újat csinálni, csak dolgozni kell...
Amúgy írt vki ph-s ma matek emeltet?A nők áramot vezessenek, ne autót!!!
-
Vangelis
félisten
Jah akkor mi a fene miatt jártak évekig suliba , ha most meg csalnak.....
inkább lenne kettes.https://armegoszto.hu/
-
Overlocker
veterán
Tényleg kinnt van a töri+az angol?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Füly
aktív tag
Nincs sok kedvem ujra irni, szerintem ez nem volt olyan nehéz, bárki megirhatta a magyart is meg matekot is aki tanult egy kicsit.Holnapra remélem enm keményitenek be a töri emeltel meg a japán emeltet is megiom vhogy és boldog vok
-
Overlocker
veterán
Most jöttem haza,a matek egyáltalán nem volt nehéz,remélem meglesz a 90%.
Kétszer átváltott a számológépem csak úgy, és deg helyett rad üzemmódba ment,emiatt két helyen a végén nem az jött ki aminek kellett. Ezért nagyon pipa vagyok: ((( Amúgy meg full náthásan kell érettségiznem,a ro..dt életbe! -
erdeya
senior tag
Konkrét következménye az lehet, hogy esetleg újra kell írni.
Kezdődne az egész megint. Nem jó az ilyesmi...
Véletlenül sem a más ötösét irigyelném... Ezért is írtam, hogy jó a gyengusz kettes is, mert tudom, hogy mi van mögötte.
Leszarom, hogy csaltak-e mások. Ő nem. És ez a lényeg.
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Az, hogy lassan a tehénszar magasabb erkölcsi színvonalon van (kis képzavarral élve), mint ez a k... ország. És ez (remélem nem csak) engem aggaszt. Nagyon.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HavocS
senior tag
írja újra akinek két anyja van.
pár gyökér miatt... -
bLaCkDoGoNe
veterán
Magyarország, 2005. Hova süllyedhetünk még? (Ez politikailag semleges, csupán a helyzet mocskosságát jelző kijelentés részemről.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
tildy
nagyúr
Ezért kéne újraíratni az egészet.
Akinek meg az egész megtervezésére kiadták a pénzt(mibe is fáj ez a kétszintű istenynila?), azt meg felelősségre vonni....
Mérges vagyok és dühös, hogy mindezt akkor kellett megcsinálni , mikor hugom érettségizik.Így is csont para mindenki , most meg ez is...
(Bár ha máskor cisnálkák akkor is szemétség)
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Ijk
nagyúr
Ugye emeltszintűeket nem pakolták fel? Nem akarok szívni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
erdeya
senior tag
Nos..
Egy játék idő előtti megjelenése valóban kárt okoz EGY valakinek. Most a közvetett érintettekről ne beszéljünk.
Viszont:
Tudom azt, hogy a Kedvesem mindent megtett és tanult, hogy sikerüljön neki a matek. Igen kérem, neki nehezen megy. És? Boldog lenne ha túllenne rajta és nem kellene esetleg mások f@szsága miatt tovább aggódnia és idegeskednie. Estin végezte a gimit, legtöbbször (kivéve az utsó félévet) munka mellett. Sokkal többet fog érni az ő gyenge kis kettese, mint a sehonnanni tételtolvaj suhancoké (és itt nem arról beszélek, aki most letöltötte, hanem aki feltette).
Igen én is leszedtem a törit, hátha holnap bejön. Most akkor már legyenek egyenlők az esélyek.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Loretto
veterán
Hugom szerint gáz volt, nem kicsit.
#1925: nálunk kettem nem is fejezték a 4-et(évvégén bukta), majd szóbelin 4-en csúsztak...
[Szerkesztve]Soirée...
-
_Volkovy_
nagyúr
smsweb-et mennyire tudják visszakeresni?
-
GodHeart
senior tag
válasz qpakcovboy #1924 üzenetére
az angol hol!? msn-en keress meg ha megvan!
-
lorcsi
veterán
Hallottatok már olyanról aki érettségin bukott meg ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Kobe
veterán
te komolyan azt hiszed hogy ez lehetséges ? csak mert a régi rendszer szerint X darabot kiválasztanak, abból pedig 3at véletlenszerűen választanak ki reggel....szal a kölök max annyit tud mi esélyes, azt meg baromi nehéz megállapítani mondhatom végig kell nézni mi volt az előző két évbe és szűkíteni a listát
Tékrys : külön megbíztak emberkéket az ilyen oldalak levadászására, tiszavirág életűek, én inkább a létrehozót tartom esélyesebbnek akinek utánajárnak
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
hol van fent a tori?
-
tildy
nagyúr
válasz console #1868 üzenetére
Ha kiderül legalább észreveszi valami illetékes.
Minnél többen tudnak róla annál biztosabb , hogy az illetékesek észbekapnak és nem engedik ki megírásra...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kantor
tag
válasz _Volkovy_ #1882 üzenetére
az eretsegi egy felesleges valami, nem szamit sehova elore bemagoltatjak a teteleket stb. most az van, hogy nem csak a tanarak gyerekei tudtak elore a teteleket....
-
Lortech
addikt
Lehet, hogy félreértettelek, és tisztában vagy teljesen a dologgal, de az éven érettségi van a félvételik helyett, és igen csak sokat számít, hogy milyen eredmények születnek. Nem az a lényeg, hogy mennyi ideig fogja a felsőoktatásban húzni, hanem hogy az adott évben esetleg elveszi a lehetőséget más, becsületes diáktól.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
TéKrys
senior tag
''Az oktatási miniszter szerint: egyértelműen politikai célja volt annak, aki kiszivárogtatta a tételeket.''
Ezt elmagyarázná nekem valaki.http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
Füly
aktív tag
Holnap jön vki töri emeltre közültek?hátha találkozok egy ph!-sal
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Z87-G45 GAMING, I5-4570, 16GB
- Nikon Z50 váz
- Használatra kész PC (AMD Athlon II X4 640, 8 GB DDR3, 120 GB SSD, 3x200 GB HDD, DVD iró)
- PowerColor Red Devil RX 5600 XT OC 6GB GDDR6 14Gbps RGB LED Videokártya
- NORGB Black&White Intel 7600k - Z270 - 2x8 3200MHz - RX570 - 240/1000GB - 700W 80+ Gold PC eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest