- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Én -26 pontot számoltam, remélem másra nem vonnak le pontot. 94/120, 78% nekem bőven jó.
-
Senhi
aktív tag
info megoldás alapján kb amire szmáíthatok:
1. feladat jó, 2.-ban a diagram nem függ egybe:-1 pont. 3. az szar lett szerintem itt sokat vesztek minimum 10-et. Utolsó pedig jó lett majdnem. Legnehezebb sikerült max 6-7 pontot veszthetek. Szal én kb 80-85% közé várom. Nekem az már jó. Ilyen eredménynél megérte emeltre menni -
addikt
válasz raczger #3992 üzenetére
Akkor ahhoz mit szólsz,hogy itthon egy mx1000-es egerem van és az iskolában valami világítós műanyagot kell megfognom ami ráadásul még hozzá van kötve a géphez,nehogy el tud lopni
A hálózattal csak az a gond,hogy lassú úgy mint a gépek,de szerintem jobb a helyzet mint más iskolákban.Pláne ha látnád a tévé vagy a rádió studiót meg a laborokat -
Tomics
addikt
Köszi srácok, szavatokon foglak!
Az említett anyagot pedig átnézemPH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
Erre esetleg valaki?
Vagy aki bevállalná, hogy priviben felteszek neki ilyen jellegű kérdéseket (de olyat, ami tényleg nem megy, tehát nem fárasztanám le), azt nagyon megköszönném. Az elkövetkezendő 1 hétben kb 15 érettségi feladatsoron akarok átmenni. (elmúlt évek+10 próbaérettségi)PH! addikt since 2004
-
-
Szabesz
őstag
válasz raczger #3985 üzenetére
Én is azt írtam rá... bár ez is és még -szvsz- elég sok ilyen kétes értelmű feladat volt (pl a weblapnál másolja be az első két mondatot... sebaj három az...)
Az NVU meg egyenesen szórakozott velem, néha rögtön a forráskódba írtam dolgokat (pl a vonal színe), a drágaság ezt is és még jó néhány soromat önkényesen kitörölte...
Ki volt a Puskásban érettségizni?
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
raczger
őstag
szerintem is nehezebb, ill. elgondolkoztatóbb volt több helyen, weblapszerkesztésben meg excel-ben szerintem 1-2 apró hibám lett, acces-ben viszonmt szerintem a fele jó, a másik felét nem sikerült teljesen megcsinálnom, és amiért pipa vagyok az acces-re, nem ismerte fel a month függvényt vagy mi az, súgóben sem írt lóf*szt sem, de a day meg year ott volt, így ahol dátummal kellett dolgozni azok nemigazán lettek jók, de szerintem részpontszámokat kapok, és nemtudom, kb 85%-ra saccolom a sajátomat, ja és a prog az szerencsére ment, remélem nem értettem félre semmit
Gergello: hogyhogy nem ment a beolvasás? mivel programoztál? én turbo pascal 7-el, és ott az nem volt nehéz
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Gergello
addikt
Progiból 5-öst teljesen kihagytam, 8-asnál létrehoztam a kimeneti fájlt és elkezdtem az alapokat. (ez max részpont) és nem ment a beolvasás
Weblapban nem hibáztam szerintem, excelben valami apróságot nem állítottam, adben pedig nem tudtam hónapok szerint csoportosítani (addig van meg, hogy naponkét csoportosítottam a bevételt)
[ Szerkesztve ]
-
Senhi
aktív tag
-
Gergello
addikt
Enyémet 4-esnek érzem. Egy-két apróságot nem tudtam, meg a progiból kihagytam ezt-azt.
-
Senhi
aktív tag
Emelt infó kinek milyen lett?
Szerintem kicsit nehéz volt (biztosan nehezebb, mint tavaly), de azért remélem nem lett rossz. -
JagdPanther
aktív tag
válasz kicsitájfun #3975 üzenetére
elvileg minden iskolában mások a középszintű tételek vagy csak kicsiny átfedés van a követelméynrendszer miatt
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, a magyarom 88%, a törim 93%.
Hmm, ha még szóbelin húzok egy kicsit, akkor 192-193 pontom van + 80.
Az 272, arra jön még a két felvételi tárgyam, ami nem tudom mi lesz. -
kicsitájfun
csendes tag
Töri tétel az nekem is jól jönne!Ha valakinek van irjon
-
_ATi_1
senior tag
Valaki tud segíteni? Középszintű történelem szóbeli tételekre lenne szügségem
üdv -
kicsitájfun
csendes tag
hello!Ha érdekel valakit Madárkalitka eladó 11-12.000Ft
képet tok küldeni!
És még vadászgörény is eladó 3000Ft -
harry
veterán
Hohó, elvileg holnap lesz pontosabb matek eredményem, no majd megnézzük
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Tomics
addikt
Középszintű infóhoz nincs valakinek ilyen leírása az összes feladattipusra? (értsd. pl. excelben függvények, meg hogy mire jók, adatbázisnál lekérdezéstipusok stb.)
PH! addikt since 2004
-
Gergello
addikt
Azaz. Jó szivatós prg. feladatot remélek holnapra.
-
raczger
őstag
Minden sorstársnak sok sikert a holnapi számtech-hez! Azt hiszem kell is, GL!
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
bandus
veterán
válasz (Kolombusz) #3961 üzenetére
legyé' doki
énis lettem volan szívesen, de megszúrni sem tudnék valakit, nem hogy még benne túrkálni
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
(Kolombusz)
veterán
Közben megtaláltam...
Szóbelikre nagyon kellesz seggelnem és még az orvosi sincs akkor veszve.
Wááá, csak tudnám, hogy mit akarok.
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Javitókulcsot megnéztem, én 70%-ot adnék magamnak a biosz emeltre, de a javitótanárok úgyis találnak valamit, úgyhogy inkább 65 a reális. Ez nekem tökéletes.
-
(Kolombusz)
veterán
Hűűű, a holnapi napot várom, kiváncsi vagyok, hány százalék kb a bioszom.
-
t1
veterán
Felhívtam matektanárom.... naná nem mondja meg, hogy hányas lett
-
(Kolombusz)
veterán
Eeeeeee, biosz emelt jó nehéz volt.
Azért a 60% remélem meglesz. -
harry
veterán
Ma kérdezősködtünk matek felől. Az első 30ból van 28 pontom, következő 12-ből csak 8, a másik két 12-es feladat fullos, vagyis eddig 60/66 pont, erre jön még max 17+17. De a cölöpöset jól elcsesztem. Az átmérőt több helyen sugárként használtam (bár nem mindenhol), ezért 1 pont tuti (olvastam), a felület számításnál belevettem az alap köröket is (ezért nem tudom hány pontból, talán 5, max 3 adható), és végül az x térfogaú cölöphöz mennyi alapanyag kell, ha y % kárba vész, vagy valami ilyesmi, itt is elszámoltam. Jobb esetben itt talán 10 pont, az már 70. A kölcsönös/hiteles feladat úgy emlékszem jól ment, nem jut eszembe hiba a javítókulcs alapján, így ha ott 17 pont, akkor az 87pont. Hát, nem a legjobb, nem örülök, mert hülyeségen bukok pontokat... Főleg ez zavar, mert amúgy valszeg az ötös úgy is meg van. Az előző 71hez képest mindenképp jobb lehet, csak szerettem volna 90% fölött lenni
-
(Kolombusz)
veterán
Köszi!
Én is azon megyek.
Minimiális elvárásom: 30%, mert onnantól megvan a +40 pont.Azért az ember be tudja lőni, hogy mit teljesített, szóval, ha úgy megy, ahogy remélem, akkor holnap este NAGYON be fogok rúgni. Olyan teher fog leesni a vállamról. UHHHHH.
Csak ügyesen a barátodnak!!!
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz (Kolombusz) #3945 üzenetére
sok sikert!
egy barátom emelt szinten megy, ismét megpróbálja az orvosit."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
(Kolombusz)
veterán
Holnap biosz!
Hajrá mindenkinek!
-
aXXon
őstag
Aljas volt a mai földrajz. Nálunk akik tanultak rá, azok is megdöbbenve néztek néha a fejükből
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Gergello
addikt
Nálunk korrekten megmondták, 90% lett a matekom. 100%-os közép infómmal ennek elégnek kell lenni SZTE-TTK-ra.
Infóra készülgettek már?
-
JagdPanther
aktív tag
a megoldókulcs alapján 76-78 pontra számítok . töri közép viszont jól sikerült, 90/86, csak kár hogy enm számít
-
bandus
veterán
válasz (Kolombusz) #3927 üzenetére
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tomics
addikt
Hú, de hamar kijavítják egyeseknek
Én majd csak jövő hét csütörtök felé érdeklődöm a magyar és a matek után. A többi majd csak jún. 11.én derül ki.PH! addikt since 2004
-
Senhi
aktív tag
válasz (Kolombusz) #3936 üzenetére
Hol vesztettél pontot?
-
Eagle16
addikt
-
Hujikolp
őstag
A fizikám előreláthatóan 70%
-
t1
veterán
válasz (Kolombusz) #3932 üzenetére
Gratula
-
Eagle16
addikt
Ma megkérdeztem a suliban, hogy milyen lett a matekom. Az első részben 21 pontot szereztem a 30-ból. Tudom, ahhoz képest hogy nem volt nehéz, kevés. De én hülye vagyok matekból, szóval nekem tökéletesen megfelel
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
gery03
senior tag
Fennvan a fizikamegoldókulcs az om-en. Össze is számoltam a pontokat. Esszénél a nyevtanra levontam 2 pontot a biztonság kedvéért. Így 92% lett. (emelteztem)
Irány a BME! -
(Kolombusz)
veterán
Holnap kémia, hajrá annak, akinek számít.
Én elmegyek, megírom, de mivel egypontot sem jelent, ezért hamar letudom, aztán jövök haza aludni. -
JagdPanther
aktív tag
válasz Hujikolp #3923 üzenetére
ez pont könnyű volt szerintem durvább volt a gázt összenyomós/térfogati munkás ami kettő is volt a délibábos volt nehéz főleg, nameg amikor gömb belső felületére akarunk pozitív töltésű pálcával töltést átvinni...
az egyes nekem ezen fenti megoldással teljes mértékben megegyezik, a másodikban nekem a közös hőmérséklet 3,895C° lett(a b kérdés mi is volt már nem emlékszem). Hármasból a B-t válaszotttam bár ott lehet nem jól indokoltam(tehetetlenség trövény+newton II.) illetve a kezdő és végső időpontot csak leolvastam a v-t diagramról
de nekem főleg az idő rövidsége volt zavaró: amikor mondták hogy vissza van húsz perc akkor álltam neki az egyes számolósnak... át se tudtam nézni a tezsteseket -
Hujikolp
őstag
válasz JagdPanther #3922 üzenetére
Ott tényleg voltak szivatós kérdések, elég sokat el is tököltem ott
pl rakd sorrendbe az elektromos hullámokat lamdától függően növekvő vagy csökkenő sorrendbe. Számolós volt.Az első feladatot megtudtad csinálni?
-
Hujikolp
őstag
válasz Hujikolp #3919 üzenetére
(#3920) _ATi_1: kinek hogy
Ezeket írtam én, ezek NEM biztosan a jó megoldások!
Ha kell, levezetem.1 C
2 B
3 A
4 B
5 B
6 C
7 C
8 A
9 A
10 B
11 C
12 C
13 A
14 A
15 A
16 A
17 C
18 B
19 C
20 B1)
A műhold 30.000km magasan v = 3,3 km/s halad és T = 19,12 h a periódúsideje (68832 s)
2)
a) A közös hőmérséklet T = 3,41 °C lett.
b) nem tudtam megcsinálni
c) m = 1,26 kg jég kell.3) a) vagy 3) b)-t kelett megcsinálni, választható volt.
Az a) feladatban sugárzásos volt, meg kelett magyarázni a jelenséget, mi-hogyan megy végbe és miért.
A b) feladat, egy villamos sebesség idő adata volt megadva, ezt kelett ábrázolni ót-idő grafikonon, meg a kérdésekre válaszolni. Én eztt választottam.
[ Módosította: Thrawn ]
-
_ATi_1
senior tag
Mennyire volt nehéz a fizika?
-
Hujikolp
őstag
Fizika megoldása origón nem lesz kint?
Ebéd után leírom, hogy én miket írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
A szóbelin elérhető pontokat tudja valaki?
A magyart tudom, hogy 50 és az infót is, ami 30.
A töri és az angol érdekelne![ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
JagdPanther
aktív tag
holnap ilyenkor már sz*punk, mindenkinek könnyű fizika feladatsort kívánok!
-
Integra
titán
hehe, jaja!
nálunk a fél brigád teljesen máshonnan vedlett át infossá.. (én is)
meg van itt is papírkirály, aztán nem tudott egy xp-t feltelepíteni, majd mikor megcsinálták neki akkor 64bites webcam drivert pakolt fel hozzá és nem értette miért rossz..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bbazsy
őstag
ok, megértettem a lényeget. maradjunk annyiban, h ami ott van, az használható annak, akinek egy pici esze van. a többit meg inkább hagyjuk..
btw aki normális infó szakkal(progmat, mérnökinfó) rendszergazdának megy, az meg is érdemli (ez kb ugyanaz a 'többi' kategória, mint 3 sorral feljebb)
..
-
biker
nagyúr
de ez nem emelt szintű szóbeli kérdés, hanem középszintű, mondhatni alap...
mégjobbanOFF: nálunk dolgozott informatikus, aki 3x kért segítséget win reinstallhoz, majd kiderült, előtte nem backupolt, szóval hogy ki végez el egy info szakot, az még nem jelent semmit...
vagy magyartanárom, aki szerint szegedi az ö-zés, és csodálkozott, mikor felvilágosítottam, hogy qrvára nem az... (és mivel szegedi voltam 26évig, és be is bizonyítottam pár példával, végül el is hitte)
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
ott a séma, onnan egy icipici gondolkodással rá lehet jönni a többi számrendszerre is. (ugyanaz ugye, csak hatványozás alapja más)
ebben teljes mértékben igazad van, azonban a legtöbb embernél ez így működne: "és akkor a többit hogy kell?", mint ahogy az emberke nagy többsége képes a következő párbeszédre:
- nyomj meg egy gombot
- melyiket?
- bármelyiket
- a szóköz is jó?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
harry
veterán
Mikor tudhatjuk meg az idei ponthatárokat? Mennyire érdemes az előzőt figyelembe venni tippelgetéshez? Pl. BME-t néztem, hogy ha ugyan olyan arány marad, akkor ~400 pont kell a 480-ból, de ez csak tipp.
-
biker
nagyúr
a számrendszereket húztam tavaly előrehozottban, így köszi, nem kell segíteni vigyorgott is a tanár, hogy legalább megmentettem a többi szerencsétlent ettől a tételtől
De másnak azért segíts, ha rászorul.bár a tétel ott hiányos, hogy 10-esből 2-esbe mutat be, pedig kérhetik 8-asba is, kérték is a szóbelin, 2-esből 16-osba váltani.
amúgy elsőre érettségizek. eddig nem kellett, nem érdekelt egy ilyen vacak papír, de meguntam, hogy időnként lenézően néznek, mert nincs érettségim, vagy nyelvvizsgám, aztán meglepődtek, hogy mégis értek valamit valamihez
így beíratkozta, úgyis gondoltam el kéne menni fősuliba.
két évet beszámítottak, a maradék két évből tavaly mint 3. egy év alatt letettem az összes angol és infó vizsgát, hogy mehessek érettségire, meg egy angol középfokút (info 96% írásbeli, 100% szóbeli, angol 93% írásbeli, 96% szóbeli, angol C 67% írás, 87% szóbeli), majd idén leraktam a maradék 3 tárgyat. mindezt napi 10óra főállás plusz maszek melók mellett. nem mondom hogy könnyű, de ha már ezt akarta a "köz", akkor ámmen
és most felvi BMF RKK vagy KVKElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Gazala
aktív tag
info alapra kellett volna menni, ott nincs konyvtaros tetel
-
kicsitájfun
csendes tag
Ati ha kell nekem megvan a könyvtáros tétel!Bár annyira hülyeség....áááá...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- E-roller topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest