- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ég veled, KEndre! :(
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
És vajon elfogadják a tárgyakat az előző suliból, amiket fentebb írtam? Csak hogy ne kelljen már megint elvégezni ugyanazokat az alibi tantárgyakat, amikkel egyszer már megszenvedtem a fősulin. (Persze ez akkor válik leginkább érdekessé, ha felvesznek... Azért még mindig parázom az informatika érettségitől, pedig nem tűnik olyan vészesnek... Csak a MS Access ne lenne a gyakorlati feladatok között, azt gyűlölöm... )
Sk8erPeter
-
ben88ce
csendes tag
válasz (Kolombusz) #2998 üzenetére
Kosz, akkor nem aggodok
De fura, hogy az emelt es a kozep is egynapon van.[ Szerkesztve ]
-
ben88ce
csendes tag
válasz (Kolombusz) #2996 üzenetére
A 2008. május-júniusi érettségi vizsgák időpontjai
Ti kaptatok mar levelet a sulibol es\vagy a felvitol ?
Nekem hatodikan matek kozep, hetediken emelt tori es vege a mokanak. Csak juniusba kell szobelire menni.
[ Szerkesztve ]
-
ben88ce
csendes tag
Csinált itt már valaki B2 Goethe nyelvvizsgát ?
Hmm ? -
addikt
Sziasztok!
Már csak 3 tantárgy van hátra,mert az infot(közép 95%)és az angolt(közép 67%) előrehoztam
Matek közép:95-100%-nak örülnék
Töri-Magyar legyen 60%-nál jobb
Csak az a nyelvizsga kellene,egyszer már próbáltam,de nem sikerült.Most megyek emelt angolra,ingyen van és hátha.Amúgy a célom a 430 pont. -
JagdPanther
aktív tag
mindenki annyira készül az érettségire... én szinte semmit,csak fizikát erőtejesen(duplázásra hajtok )
máj. 5-7-14 magyar-töri-fizika, meg szóbeli jún. 16-án, oszt jónapot -
Tomics
addikt
LOL
május 5-6-7-8: magyar, matek, töri, angol középszint írásbeli
május 27: info középszint írásbeli
Jó is, meg nem is, lesz majdnem 3 hét a gyakorlásra, ami kell is (nekem).PH! addikt since 2004
-
ben88ce
csendes tag
válasz (Kolombusz) #2938 üzenetére
Nekem:
-magyar kozep 60% (ez mar megvan, szobeli 98%, irasbelin ment el, raadasul ugy... )
-tori emelt 80%-90%
-matek kozep 80-100%(ha nem vetek pitianer hibakat akkor talan 100% is meglesz. Hihetetlen piti a vizsga)
-nemet kozep 76% (ez a szobelin ment el... , de az a fontos hogy a nyelvvizsga sikeruljon.)
-info emelt 40-60%(mar nem emlekszem hogy sikerult, de jol szorakoztam az aknakeresovel)[ Szerkesztve ]
-
ben88ce
csendes tag
válasz Sk8erPeter #2983 üzenetére
Kosz, bizom benne hogy szerencsem lesz es a tudasom elegendo lesz. Zold utnal csak szakmai nyelvvizsgak vannak nekem meg sima kozepszint(itt eleg a hatvan % es sokkal lazabb lett a rendszer szerintem)kell. Raadasul a NovoScoolban teszem, 18.-ra kijavítjak es ha isten is ugy akarja 21. mar atvehetem a nemet bizonyitvanyt
Ez igen erdekes, en a helyedben kuldenek egy mailt az OKEVnak, hatha elirtak...
MIKMAK van az elso evben infon,persze ha azt valasztod
Hogy jott ez a pali fordulat, hogy nemzetkozi kapcsolatok->info ?
En gazdinfora(BCE) es nemzetkozi gazdalkodasra(BME) es gazdmenre(PSZFK) jelentkeztem.
concret_hp: es az mennyivel jobb ?
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Sk8erPeter #2983 üzenetére
nejutni egyáltalán nem nehéz bme-re, bentmaradni sokkal inkább
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
ToxLee
őstag
Ez az én topikom . Én is most fogok érettségizni kiváncsi vagyok ,hogy milyen lesz... Mivel olyan helyekre jelentkeztem mint pl.:ME mérnök-inf.; BMF mérnök-inf...... ezért jól kellene sikerülnie az infónak meg a mateknak. Ezt a kettőt duplázom oszt kösz cső Jó lenne ha az infóm 85+-os, a matekom meg 70%+-os lenne. Ezekkel az eredményekkel van esélyem szerintetek?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz cravford #2981 üzenetére
OK, köszi, egy kicsit megnyugtattál, hogy legalább bejutok... Persze nem csak az a célom, önmagában azzal nem megyek semmire...
Miért gondolod ilyen egyértelműen, hogy bejutok?
Ha bejutok, remélem elfogadnak elég sok tantárgyat az előző fősulimból (nemzetközi kapcsolatok szak), pl. Közgáz (Mikro- és Makroökonómia), Operációkutatás, Statisztika I-II. (ezek elég rohadék tantárgyak ), meg esetleg a politikával és gazdasággal kapcsolatos tantárgyakat, mert abból penge vagyok a fősuli miatt... (Az egész szak tulajdonképpen ez utóbbiakra helyezte a hangsúlyt.)
Van sejtésed (neked vagy másnak), hogy informatikából miért csak az alábbi szóbeli tételkövetelményeket hozták nyilvánosságra?
"1.1 A kommunikáció
1.2 Információ és társadalom
2.1 Jelátalakítás és kódolás
2.2 A számítógép felépítése
3.1 Az operációs rendszer és főbb feladatai
7.1 Kommunikáció az interneten
9.1 Könyvtárak
9.2 Dokumentumtípusok
9.3 Tájékoztató eszközök" (Innen.)Mi van a 3-as és 7-es tétel között? (4.x, 5.x, 6.x)
Drukkolok a német nyelvvizsgádhoz, mindent bele! (A Goethe-s nem a legegyszerűbb... A Zöld Út viszont az. [Szent István Egyetem nyelvvizsgája.])
Sk8erPeter
-
cravford
csendes tag
válasz eddie17 #2946 üzenetére
Tavalyi német szánalmas volt.
Gimi négy éve alatt összvissz talán egy bekezdést beszéltem németül és heti 3 németórat ültem végig(kivéve persze amikor nem voltam bennt)... Ennyi volt a tanítás a suliban és 85% lett az írásbelim ugy hogy csak a levélbe kötöttek bele meg hörverstehenben volt egy két hiba.Érettségivel kapcsolatban mindenkit beijesztenek, hogy tanulj, közben inkább készségekre mennek rá.
[ Szerkesztve ]
cravford -> ben88ce
-
cravford
csendes tag
válasz Sk8erPeter #2975 üzenetére
"A bennmaradástól nem félek annyira, mint attól, hogy felvesznek-e... "
Ha BME infóra jelentkezel, akkor simán fel fognak venni. Viszont ott bennmaradni nehéz.
Közgáznál fordítva, bár a BMEn az se könnyű(infosok is kibuknak néha közgáz tárgyakból).
Én péntekem nyelvvizsgázok németből(B2 GOETHE) és a tudásom nem valami fényes főleg szóban nem(na meg a levél). Talán tanulnom kéne de majd holnaptól
Ezenkívűl lesz egy matek és egy történelem érettségim.
cravford -> ben88ce
-
Tomics
addikt
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ki érettségizik idén informatikából?
Sk8erPeter
-
eddie17
addikt
válasz Sk8erPeter #2977 üzenetére
Azért nem mindig jön be a rizsa
-
Sipi16
őstag
válasz eddie17 #2974 üzenetére
Én is így vagyok vele... A legfőbb problémám a témákkal van... Azokról sose jó írni...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mivel még 2003-ban érettségiztem matekból, az középszintű érettséginek számít, és mivel 5-ös, ezért 100%. Ezenkívül van két szakmaival bővített, akkreditált "C" típusú középfokú nyelvvizsgám (német+angol), ezzel már csak megyek valamire...
A bennmaradástól nem félek annyira, mint attól, hogy felvesznek-e...
Ja, addig még azért meg kell csinálnom az infót 80% fölöttire!
Szóbelizni infóból? Hááát, elég fura... De az is igaz, hogy rizsázni mindenről lehet.Sk8erPeter
-
Tomics
addikt
válasz Sk8erPeter #2970 üzenetére
Emelt szintű érettségiért kapsz 40 pluszpontot. Tehát csak akkor éri meg emeltszintűre menni, ha tudod, hogy legalább 60%-ot elérsz.
Bekerülni ma már mindenhova könnyű, ha van egy 100%os infód, akkor SZVSZ egy 80%os középszintű matek + 1 középfokú nyelvvizsgával biztos helyed van.
Bennmaradni nehéz, nem bejutni.PH! addikt since 2004
-
Tomics
addikt
-
Sipi16
őstag
válasz Winner_hun #2968 üzenetére
Köszi én nem, de pár barátom hasznát veszik...
Áhh már megint egy német levél fölött ülök és alig haladok...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Kiknek miK a célkitűzései?"
Informatika: 100%.
A többi már 2003-ban meglett. A 2003-as érettségi során még informatikából nem vizsgáztam. Most felvételizem mérnökinformatikus szakra a BME-re, és programtervező informatikusnak az ELTE-re.
Be lehet oda egyáltalán jutni? Biztonság kedvéért jelentkeztem költségtérítésesre és estire is, remélem, valamelyik sikerül.
Középszintű érettségire jelentkeztem, mert a felvételi követelmény szerint az is elég. Azt tanácsolták, hogy inkább írjak meg jól (pl. 100%-ra ) egy középszintű érettségit, mint egy emelt szintűt szarul. Nem is nagyon tudom, hogy jelent-e különbséget pontszámok terén az emelt szintű a középszintűhöz képest.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Winner_hun #2968 üzenetére
Winner_hunnak egy hatalmas nagy köszönöm részemről, és mindenki részéről, aki hasznát veszi! Én biztosan...
Köszi, Winner_hun!!!Sk8erPeter
-
Winner_hun
félisten
Az én informatika szóbeli tételeim, ha kell valakinek: [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Gergello
addikt
OFF: Ezen a versenyen informatikából ott volt/van valaki?
Az Oktatási Minisztérium hatáskörébe tartozó szakmacsoportos szakmai előkészítő érettségi tantárgyak országos tanulmányi versenye (SZÉTV) nive.hu -
Sipi16
őstag
válasz Kephamos #2961 üzenetére
Órán szoktunk csinálni próbaleveleket. Ott nagyon gyorsan összejön. Itthon viszont "vért izzadok" egy ugyan olyan hosszú levéllel.
A logaritmusok utána lehet, hogy elkezdem...
[ Szerkesztve ]
-
kem001
tag
Minden mostani érettségizőnek kéz és lábtörést
Ha meglesz utána nagyon megkönnyebbültök már, én is így voltam tavaly -
Sipi16
őstag
válasz Gergello #2959 üzenetére
Nekem csak a levelekkel van bajom. Most őszintén ti szoktatok írni magyarul is legalább 100-120 szavas leveleket???
-
Kephamos
addikt
Én múlt évben nyomattam, mindenből közepet.
Bánok néhány dolgot:
A matekot eltoltam, de semmi gáz felvettek így is oda, ahová akartam.
Angollból nem emeltszintűztem, pedig baromira könnyű volt.Szerintem, amit érdemes átnézni az a matek, fizika, infó és társai, tehát, amiben lehetnek viccesebb részek. A matek nekünk nagyon tróger volt, mert tökre nem olyan feladatok voltak benne, mint amikre számítani lehetett.
-
eddie17
addikt
Írtam, hogy béke segge alatt volt tavaly a német érettségi. Akkor meg is magyarázom( csak azért mert látom, hogy 40%-os középszintet céloztál meg).
Kb annyira tudtam németül hogy ja oder nein (ez csak a szóbelira illik rá, írni egész jól tudok németül). Na szóval a szóbelin a némettanárnő rágta a számba mit mondjak(tudom ne legyek rá büszke, ez van) és 42%-os lett. Köszönhettem az írásbelinek. Ugyhogy szerintem gondolkodhatsz több százalékban is -
Tomics
addikt
magyar közép 60%
töri közép 60%
matek közép 85%
info közép 90%
angol közép 90%akár össze is jöhet, ha az utolsó hónapban ráhajtok
PH! addikt since 2004
-
Dr.Én
veterán
-
Gergello
addikt
közép:
irodalom-töri 60-70%
matek 70%
német 70%infóm már van egy 100% közép, de még lehet emelt 100% is
-
-
Dr.Én
veterán
Nem is tudtam hogy van ilyen topic is.DE ez jó.Én is idén érettségizek, de nem tudom hogy fog sikerálni.Remélem meg lesz, az írásbelitől nem is félek inkább a szóbelitől, azon bellül a némettöl
De látom nem csak én fogok idén ezen átt esni Remélem mindanyiotoknak sikerül ,Sikerhez vezető út, karbantartás miatt zárva!
-
t1
veterán
én is szakácsnak tanulok illetve ha meglesz az érettségi megyek tovább és vendéglős leszek ( üzletvezető, szakács, pincér, cukrász) szakmát kapom meg.
( bocs h ment püben is:S)Kolombusz: olyan erős átlagos a suli.
Amúgy mindenből középszintűt teszek, illetve tennem kell, marketingből, ventúrból, szállodai ismeretekből... és ezek elég nehezek. Irigyellek hogy neked így megy és ennyi erőd van. Tiszteletem
Ha tehetném vissza mennék egy évet és pofán basznám magamat h, tanulni kell. -
(Kolombusz)
veterán
Akkor, ha nem valami utolsó pudré iskolába jártál, felesleges egy szót is tanulnod.
Én a jelenlegi tudásommal teljesíteném az irodalmat 70-re (erre nem is tervezek tanulni), a törit 80-ra (egyszer átolvasom majd a könyveket előtte), a matekot 95-re (sosem volt gond, sokat versenyeztem), a kémiát 80-ra (erre kell gyúrni leginkább) és a biosz emeltet is 80 felett (biokémia, genetika még hiányos).A szóbelik érdekesebbek.
Ott a magyartól és a biosztól félek. -
Hasek
Közösségépítő
szerencsére nállunk ez nem áll fent(habár nem tudom hogy fog tanítani az új tanár), de a régi alig tanított valamit...elmagyarázta nagyvonalakban a dolgokat, de nem sok minden ragadt meg a fejünkben...folyton azt mondogatta, hogy otthon kell tanulni napi 1 órát minimum...na már most erre képesvagyok anélkül is, hogy bejárok az óráira...valahogy sosem tudtam kibékülni ezzel
(Kolombusz):
irodalom - közép
nyelvtan - közép
matek - közép
töri - közép
angol - közép
fizika - középés szakács szeretnék lenni
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
bandus
veterán
én anno azt tűztem ki, hogy kitűnő legyen
fizika közép lett 4-es (78%), a többi ötös (matek emelt, meg angol emelt a nyelvvizsga miatt)"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
kavicssli
addikt
De jó hogy én még a "régi" rendzserben érettségiztem! mi voltunk az utolsó évfolyam! Az érettségizőknek kitartás és sok tanulást a PH mellett
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
t1
veterán
nekem az h meglegyen nem érdekel h hány % csak meglegyen, nem megyek felső oktatásba szal..
meg amúgy is " nincs jobb jegy mint a 2-es csak szebb"
-
(Kolombusz)
veterán
Kiknek mi a célkitűzései?
Nekem:
-irodalom közép - 70%
-töri közép - 85%
-matek közép - 95%
-kémia közép -90%
-biosz emelt - 85-90%
-angol emelt már megvan, 100%-os -
Hasek
Közösségépítő
Jelen! De bár ne lenne így...Egyre csak közeleg az a május 5, és egyre csak nem vagyok rá kész. a legjobb, hogy fizikából még van mit tanulnom, azonban a fizika tanárom áprilisban elhagyja az iskolánkat. Ergo nincs aki felkészítsen, és nincs aki leérettségiztessen. Na már most van még egy fizika tanárunk, aki fel is készít, de azt nem tudom, hogy ő le tud-e vizsgáztatni(ehhez diploma kell)
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Sipi16
őstag
Ugyan ezt a helyzetet élem át én is... Csak matekozni muszáj lesz mert nagyon szarul állok belőle...
-
Sipi16
őstag
válasz eddie17 #2932 üzenetére
Nekem a tételeket sincs hangulatom az a legnagyobb baj...
Holnap mindenképp matekoznom kell...Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
eddie17
addikt
Hát én tavaly érettségiztem, valahogy nem izgatott a dolog, amíg rá nem jöttem, hogy pár hét és itt van Akkor kapkodva, de megtanultam az írásbelire, aztán szóbeliig megint tunyulás, és ott is a végén jöttem rá tanulni kéne. Igazából stratégia mindenkinek más, hogy hogyan tud kényelmesen, de mégis hatékonyan tanulni. De vannak ezzel foglalkozó dokumentumok, és oldalak is. Azt most nem tudom melyik, de vannak.
[ Szerkesztve ]
-
t1
veterán
Hali!
Eljött az idő...mindjárt itt az érettségi, de egyszerűen nem tudok tanulni....nem fog az agyam meg kedvem sincs de hát kell.
Tudtok technikát, hogy hogyan tudnám jobban megtanulni a tételeket stb... -
Spirit
őstag
Sziasztok!
Holnap lesznek a szóbeli vizsgáim, már mindent befejeztem, de irodalomból van még pár tétel, ami kifogott rajtam,mert sehol nem találtam használható anyagot. Már lemondtam róla,hogy felkészüljek belőlük, de most így parázva az utolsó estén megpróbálnék pár infómorzsát gyűjteni. Please ha valaki tudja segítsen!15. A passiótörténet
Se wikipedia, se goole nem adott ki értékelhető információt, tételszerűen senkinél nem jelentkezett eddig, az irodalomkönyvekben sem találtam normálisat.20. Egy, a tájhoz, régióhoz, településhez kötődő jelentősebb kulturális esemény ismertetése
Na itt mit kérhetnek egy érettségin? Mi alapján induljak el?És végül, röstellem, nem olvastam el ezeket a műveket, nálam nem volt anyag az iskolában, a tételeket meg pár hete kaptam csak meg, tételt meg nem találtam róla kidolgozva,így hát:
14. Az elbeszélő szerepe és hangja Esterházy Péter Fuharosok és Parti Nagy Lajos Nyúlbunda című
művébenNagyon megköszönném, ha valami írna valami használhatót ide vagy privátba még ma este, hátha hasznát veszem.
Előre is nagyon köszönöm! -
tracky
csendes tag
Sziasztok!
Én jövőre fogok érettségizni,jelenleg egész nyáron matekozok(deriválás,integrálás,összetett geo) és pascalozok (pffff ).De vannak gondjaim mert nálunk a tanárok összevissza beszélnek a pontszámitással kapcsolatban meg egy két felvis könyvebn is érdekes dolgokat olvastam.
Most akkor hozott pontok jegyeit hogy számitják ki ?(tantárgyi)Középfokú C nyelvizsga hány pontot ér ?
BME VIK és ELTE IK szeretnék jelentkezni és tisztában szeretnék lenni mindennel.Mert hallotam speciális pontszámitásról is,egyetemre lebontva.
[Szerkesztve]zbk
-
peterszky
őstag
jó lesz ez srácok
az normális hogy nem szarok tőle ( esélytelenek nyugalma talán )?
kedden lesz a jó kis emelt szint matekból, az lesz a fincsi
sok sikert mindenkinek!What else you gonna do on a Saturday?
-
krix.krax
újonc
Valaki eladót tud éretségiből?
sosKrix
-
almi
senior tag
válasz [HUN]Zolee #2921 üzenetére
Hát az 1. kör az talán meglesz.Azt a tizen akárhány pontot talál elérjük :
Már csak 1 hét srácok
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Naja. Mához két hét. Hát gyerekek hajrá, én is ott fogom koptatni a padot
-
Silencer83
addikt
addjatok az erzesnek vazze , igy 4 ev tavlatabol visszaemlekezve vicc az egesz, monjduk elotte fostam mint a lakodalmas kutya
-
_Volkovy_
nagyúr
kíváncsi vagyok, idén lesz-e hasonló cirkusz, mint tavaly
-
almi
senior tag
Na 2-3 hét és it az érettségi
-
Frakk
tag
Ja, és ha valaki tett emelt szintű fizika érettségit, akkor kíváncsi lennék, hogy mennyire volt nehéz, mennyire pontosan kell tudni az anyagot, satöbbi. Mondjuk leginkább a szóbelitől félek, meg az esszétől is. Van még egykét anyag (pl. optika, hőtan) amit nagyon át kéne néznem, de sztem ha ezt megteszem, akkor fogom tudni azokat is, a többi meg nem megy olyan rosszul.
-
emitter
őstag
középszintű matekot még egy 8adikos is megírna 5ösre najó, de tényleg, szal nagyon durva, h milyen könnyű volt, szal no para
fizika emeltre gyúrjál, más ne érdekeljen
egyébként nálatok már nem úgy van, hogy évvégi jegyeket (azaz a hozott pontokat) nem lehet duplázni, hanem csak a szerzetteket? -
norbiphu
őstag
Sztem nézd meg a mostani, az októberi és a májusi érettségit. Ülj le oldd meg és nézd meg hány százalékos lenne ha élesben írtad volna. Ha nem tetszik a százalék, mert többet veszítesz mint amennyit maximálisan szeretnél akkor készülj még rá.
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Frakk
tag
válasz emitter #2904 üzenetére
A középszintű matektól mennyire kell parázni ha kb. négyes évvégi jegyeket kaptam eddig matekból? Ja, és metek fizika (fizikából emelt) számít bele a szerzett pontjaimba, szóval úgy szeretném a matekot megírni, hogy ne nagyon veszítsek rajta pontot. Ráadásul az évvégi jegyeim szarok, tehát csak a szerzett pontok duplázásával van esélyem, úgyhogy a matek és a fizika érettségin is max 1-2-3 pontot veszíthetek.
-
emitter
őstag
sztem nem géz! én sem tanultam semmit kb áprilisig, najó kivéve infót, arra 3 hónapot készültem (emelt)
a törire kb 3-4 hetet, nameg az érettségi szünetben is végig, magyarra összvissz max 1 hetet matek középre semmit és voila, mindegyik 5ös lett!
ez nem azt jelenti, h ne tanulj, de azt igen, hogy ne vidd túlzásba, szal ha tudod magadról, h mondjuk matekból jó vagy akkor feleslges strapálnod magad, inkább tanulj mondjuk magyarra -
norbiphu
őstag
Hi!
Ki miből megy emelt szintre érettségezni meg mi a választott tantárgya?
Én matek és info emeltre megyek. Matek emelt tételeknek már a fele ki van dolgozva kb, de a infóból egy se...
A tavaly emelt szinten érettségizetteknek nincs esetleg meg? Ha megvan akkor dobjanak már meg egy privivel vagy egy maillel, köszi .
Screamm"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
KrAt
veterán
Srácok! Az nagy gáz, hogy nemsoká itt az érettségi, és egyáltalán nem izgat? A kisérettségik 4-esek lettek, de nagyon nem izgat
-
almi
senior tag
Sziasztok!
Esetleg az SZTE-TTK-ra készül valaki?Mérnök infóra!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 10
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -35% Bivaly i5-13500H 6Mag 16GB/512GB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest