Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz warcat #87875 üzenetére
Szintén zenész.
Írtam is nekik, de még úgy tűnik, hogy házon kívül vannak, nem sikerült visszarázódniuk a szürke hétköznapokba:
Thank you for contacting us. We have received your email and one of our customer service team will respond as soon as they are able. Our customer service department is open during the following hours over the Christmas period: 29th and 30th December (a.m) 2nd and 3rd January (a.m) We are then open as normal from the 5th January. We thank you in advance for your patience and support.PayPal esetén mennyi idejük van a pénzt visszaadni?
NetTom: Nem a pénzt kértem vissza... A PayPal-t általánosságban kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest