Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz Tsabi84 #2791 üzenetére
quake kolekcióban en is csalódtam, hogy a büdös fenébe lehet h a régi részek fenn vannak az új meg nem, ha lenne oylan akció h q3,TA,q4,Doom3,Doom3 RoE - akkor kellene
K&L2n gondolkozok, coopban nagyon jó, DS se rossz, de az megvan origi korongban és a BiA-HH is méghozzá metál boxban
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bpx
őstag
válasz TazLeacher #2789 üzenetére
passz, nekem semmi ilyen cuccom nincs, nem tudom "ténylegesen" kipróbálni
nvidia-s 3D Vision varázslóban két változatot lehet beállítani, az egyik az olyan szemüveg, amit usb-n keresztül a gépbe kell dugni (illetve ide tartoznak a 3d-s megjelenítők is), a másik meg ilyen piros-kék szemüveg, én az utóbbi beállítást választottam[ Szerkesztve ]
-
Tsabi84
tag
Mit szóltok mai akcióhoz egyébként?
- Dead Space
- Kane and Lynch 2
- Quake Colletion
- Brother's in Arms pack[ Szerkesztve ]
| BF4: Tsabi1984 | BF3: Tsabi1984 | Origin: Tsabi1984 | Steam: Tsabi84
-
Źşë'
addikt
-
fpeter07
veterán
válasz TazLeacher #2784 üzenetére
Úgy már korántsem mókás a dolog.
-
Źşë'
addikt
válasz TazLeacher #2784 üzenetére
nem feltétlen, az csak az nvidia méregdrága szemcsijéhez kell elvileg, moziban is ha nézel egy filmet ott sem magas képfrissítéssel vetítik, legalábbis szerintem, de elég ha csak a sima mezei 3ds filmet nézed meg szemüveggel monitoron, működik a dolog (szvsz ez amolyan marketing fogás lehet, ha már lúd legyen kövér)
egyik haver kipróbálta a dolgot és elmondása szerint működik bad company 2 vel próbálta, írtam neki játék alatt, de nem vette észre h írtam, picit szemetel azért, lehet a magasabb képfrissítés esetén nem annyira, kipróbálni azért nem fogom, nem ment el az eszem h vegyek egy ilyen 120-600hzes tvt akár több százezerért/millióért
am nekem is rémlik valami 3d opció, így reklámozták steamen
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Tsabi84
tag
válasz TazLeacher #2781 üzenetére
Hát nem tudom, de a beállításokban ott van nekem "nvidia sztereószkópikus 3D" de beállítani nem tudom mert azt írja "Geforce 8800+ szükséges"
Na majd utána nézek mi helyzet vele.[ Szerkesztve ]
| BF4: Tsabi1984 | BF3: Tsabi1984 | Origin: Tsabi1984 | Steam: Tsabi84
-
zseko
veterán
Assassin's Creed I+II összesen £15.86 a The Hut-ról rendelve
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Neoteric
addikt
Én meg 2.5k-ért vettem olyan steam accot amin rajta volt MW2 is többek között.
De sztem még annyit sem ér.PSN: ne0teric_sAN
-
kapeti07
senior tag
válasz TazLeacher #2772 üzenetére
Az igen csak jó ár volt, annyiért még én is beruháznék érte.
Xbox: kapeti
-
Tsabi84
tag
Ha jól emlékszem a 2.napon volt, 50%-os áron 9,99 ajróért. 4-s packba meg 7,50E.
A Batman meg nagyon állat most is lenyomtam vele 2és fél órát és alig bírtam felkelni előle, ráadásul a magyarítás is működik vele!| BF4: Tsabi1984 | BF3: Tsabi1984 | Origin: Tsabi1984 | Steam: Tsabi84
-
Polllen
nagyúr
válasz TazLeacher #2772 üzenetére
Kinek a pap... én valami 600 órát multiztam vele haverokkal eddig, uh a 10k-s árát is megérte.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Polllen
nagyúr
válasz TazLeacher #2770 üzenetére
Sztem én összesen nem költöttem még 30k-t el a steam-n... minden csak akcióban, ha van olyan, amit még nem játszottam, szigorúan 75 %-s leárazás vagy a felett... Így pénzem is marad, meg nem áll halmokban a játék...
A legdrágább tétel sztem az MW2, de ott a dobozost vettem meg.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
TazLeacher
nagyúr
válasz ittakary #2766 üzenetére
Felbuzdulva én is összeszámolatam tegnap estig:
106,49€ ~ 30K
Elsőre soknak tűnhet, viszont ebből elég sok, amit lecseréltem (dobozosat digitálisra), a STEAM akció ideje alatt befolyt összeg: 17.600 Ft.
Tehát lényegében 12.400 Ft-ot költöttem, és még van amit MÉG nem adtam el, így abból még jön be lóvé. (Pl.: a Witcheren, Crysison elég jót kerestem, ezeket megérte bőven lecserélni). És még van 6 nap...
-
Źşë'
addikt
válasz Tsabi84 #2767 üzenetére
volt bioshock 2 is? az mennyi volt? Batman Goty nak én nagyon örülök! Én is vettem egy rahedli játékot. Megérte a dolog így nagyon is! csak hellyel alig bírok
-
Tsabi84
tag
Sziasztok!
Hát ez a Steam teljesen kiforgat a zsebemből minden pénzt. Eddig elég sokat warezoltam, de mostanság leszoktam róla és inkább összekuporgatok egy kis pénzt játékra és megveszem eredetibe. Így legalább nem kell crackelni, normálisan vannak patch-ek és ami legfontosabb neten is tudok játszani rendesen!
A karácsonyi Steam akicó ideje alatt én is elköltöttem már 15-20k-t biztos. De ha összeszámolom, hogy hány játékot vettem belőle akkor igencsak azt mondom, hogy nem bántam meg.Tegnap én is megvettem a Crysis Maximum Edition+Dirt2.
De eddig vettem BC2-t, Commandos pack, Batman AA, Mirror's Edge, CS:S, Day of Defeat: S, Machinarium és még sorolhatnám.
Viszont bánom, hogy AvP-t meg BioShock2-t kihagytam| BF4: Tsabi1984 | BF3: Tsabi1984 | Origin: Tsabi1984 | Steam: Tsabi84
-
Doki16
addikt
válasz HS 2142 #2761 üzenetére
Letöltöttem az EA downloaderrel ezt a limited editiont, de nem kaptam meg a fegyvereket. Aztán beleolvastam a kézikönyvben, hogy a Redeem Code-t kellene beírnom, hogy feloldja. Csak hogy a digitális verzióhoz nem találom sehol. Esetleg tudja valaki, hogy hol lehet ez a kód vagy, hogyan lehet kérni?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
nagyúr
Crysisokra 75% akcijó van
Én be is szereztem egy Maximum Edition-t 5€-ért... 1401 FT-ot vontak le
-
HS 2142
őstag
Egy két cucchoz hozzájutsz rögtön, amihez nagyjából 1-2 óra játék után amúgy is hozzájutnál. (2 fejlesztés járművekre, tracer dart jelölőpisztoly és M1911 pisztoly+M1A1 "Thompson" géppisztoly)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Doki16
addikt
Beregeltem az EA downloaderben a steamen vett BC2-t és lehetett választani hogy simaként vagy Limited Editionként, természetesen az utóbbit választottam, ha most innen letöltöm akkor kapok vele valami pluszt? Mi jár egyébként a limited editionhoz?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
kovsol
titán
születésnapomra az EA től kaptam az EA storba 10€ -os kupon kódot és 30€ fölött érvényes csak
ez kicsit elírás szagú: Az ajánlat május 31/12/2010-ig érvényes, és nem használható együtt semmilyen más ajánlattal, ajándékkártyával, visszatérítésre vagy egyéb kedvezményre jogosító utalvánnyal.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Źşë'
addikt
steamen is vannak szép akciók
Killing Floor Bundlee (összes dlcvel) 5,31€ tegnap még 6,05€ért vettem az akció első perceiben! ezért nem szabad elkapkodni
Mirrors Edge 2,49€
Serious Sam Gold Edition (mindegyik HD rész és még mellé a klasszikus darabok 2001-2ből) 3,99€ amúgy ezek külön is megvásárolhatók! én csakis a klasszikus részek miatt döntöttem ez mellett
-
Perillustris
senior tag
A minapi EA Store-os 17 eurós BC2 Digital Deluxe Edition-t nem üti, de megérte annyiért is, nem kétséges. Én az 576-nál egy Need for Speed Hot Pursuit-ot vettem. A döntésben szerepet játszott, hogy a CD Galaxisban a tegnapi nap folyamán nem vette fel senki a telefont, s a reggel küldött email-re sem reagáltak.
Perillustris
-
Lala6
őstag
válasz Perillustris #2751 üzenetére
Tegnap még az 576-nál is kint volt, hogy 2 játéknál van kedvezmény, mára már ez eltűnt.
De örülök, hogy nem gondolkoztam sokat, a Battlefield BC2 csak a Galaxisban volt kapható, ma már el is tűnt a kínálatból. Nem teketóriáztam, elhoztam egy Medal of Honorral együtt. -
fpeter07
veterán
válasz Perillustris #2751 üzenetére
A Splinter Cell és a Kane&Lynch még megfizethető áron van.
Iponos akció se rossz, csak nincs választék az úgymond ajándék játékokból. -
zsiga_667
tag
Dehogynem. Vásároltam kint, el is fogadta, csak a számlázási címben kellett átírni az országot. (Ugyanez volt pl. a nyáron Horvátországból vásárolva is.) Mondjuk észrevették és rákérdezett a support email-ben, de amikor átküldtem nekik egy fotót az vízumomról mondták hogy így OK.
-
Źşë'
addikt
válasz ProEvoFan #2749 üzenetére
neked jól működik? próbáltam leellenőriztetni a fájlokat de hiába... uolyan
iponnál is van akció! kb uaz mint a galaxis, csak itt nincsenek limited editionban a dolgok! sokat számít a limited edition?! (kb 2200huf a különbség így) ilyen akciókat hihetetlen : )
-
bpx
őstag
válasz Darth_Revan #2746 üzenetére
nekem pl. van 1 db olyan játékom steamen, ami nem elérhető ebben a régióban (honlapon kereső nem találja meg, ha meg direkt az url-re mész, akkor kiírja ezt hibaként)
ennek ellenére simán le tudom tölteni
mondjuk azt, hogy tudok-e játszani vele, nem tudom, mert még soha nem próbáltam, de most csak emiatt kezdtem el letölteni[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #2744 üzenetére
Jah az kimaradt, hogy vigyázz és csak olyan játékot vegyél, ami EU-ban is elérhető, különben amikor visszajössz EU-ba, nem fogsz tudni játszani azzal, ami US only.
pl ilyen a Lego Batman is.
-
válasz Neoteric #2738 üzenetére
Soha ne add oda másnak a Steam accountodat, főleg ne másik országban élő havernak, mert ha észreveszik, ban lehet belőle. A haver inkább giftként küldje a játékokat, úgy teljesen legális.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Źşë'
addikt
válasz ProEvoFan #2732 üzenetére
azért nagyon jókor rakják ki akcióba talán az ünnepek előtt kellett volna mikor a sok szülő akar venni valami játékot a gyerekeinek...
úgy értettem hogy elindítom a játékot steamből, és csak addig a pillanatig jelzi ki hogy játszom vele míg benn marad a kis beállítási ablak (amíg fut). Miután rányomok a playre akkor ez az ablak ugye eltűnik és indul a játék, a steam meg kiírja h már nem játszom vele, és hogy online vagyok tehát nem zöld játék alatt a nevem hanem kék... kipróbáltam újra és még mindig, komoly bug.... am a saját előzmény oldalam sem működik megfelelően : )
ennyit ír:
Vissza a kezdőlapra
Oldal: 1 2 3 4 >>
1-1. előzménybejegyzés a(z) 50 közül
Dec 23Elért teljesítmény: .
Oldal: 1 2 3 4 >>
1-1. előzménybejegyzés a(z) 50 közülmagyarán semmit nem jelenít meg értelmetlen adatokon kívül
-
Neoteric
addikt
Kicsit off, de azért rakom fel itt a kérdést, mert errefelé többen megfordulnak akik jártasak a Steames dolgokban..
Szal ugye Steamen 3 pénznemben vásárolhatók a cuccok régiók szerint: $, £, €.
És hát többnyire USA-s árak kedvezőbbek az itthoniaknál, és a Steam keményen fellép, h ha USD-vel veszel EU régiós accra dolgokat.
De mi van, akkor ha pl kijutok Amerikába és ott pakolok rá játékokat USD-ral? Vagy ha egy kint élő ismerős bejelentkezve a te accountodra ott vesz rá cuccot, ugyancsak USD-ral?PSN: ne0teric_sAN
-
Zolás
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
válasz BioNiCMaN #2723 üzenetére
Nem tudom, de gondolom egy gépen kell játszani.
(#2724) kovsol: igen, van online coop is, de az most bugos, vagy működik, vagy nem. Egyébként a Steam rendszerét használja, tehát pl. a Steam-es friend listából is tudsz meghívni valakit coop-ra. Ja és igen, elvileg lehet keresni coop játékot, bár nekem még nem sikerült, és az is igaz, hogy max 2x próbáltam. És persze az is lehet, hogy az is a mostani bugok miatt nem megy.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Źşë'
addikt
-
Archer
őstag
Szintén köszönöm a véleményeket, én is megrágom holnapig
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
HS 2142
őstag
válasz CsiguszMaxim #2721 üzenetére
Köszönöm a véleményeket, olyan dolgokra voltam kíváncsi ami a demóból nem derül ki (élettartam). Még azért alszok rá egyet
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Lara Croftban pozitívan csalódtam. Nem szeretem a Tomb Raidereket, de miután megnéztem egy videót róla láttam, hogy ez nem FPS vagy TPS nézetű, kb. úgy néz ki mint egy félig felülnézetes ARPG, így kipróbáltam a demóját (igen van a Steam-en!). Nagyon pozitívan csalódtam!
Gyakorlatilag egy könnyű fejtörőkkel kevert platformjáték, a harc meg olyan, mint a Diablóban. Kb. 8 óra volt nekem végigjátszani, de most co-opban nyomom valakivel, úgy is más élményt ad (máshogy kell megoldani az akadályokat ketten). Sőt, vannak a játékon belül ún. challenge-k (kb mint az achievement), minden pályán 6-8, melyeket megoldva vagy extra tárgyakat kapsz (a harcot könnyíti), vagy health és ammo upgradeket. Ezek a challengek jelentősen kitolják a játékidőt.
Ja és van benne egy survival szerű DLC is, 3-4 pályával.
Érdemes legalább a demóját kipróbálni!
-
CsiguszMaxim
senior tag
Igazából szerintem 8-10 óra gameplay biztos benne van és akkor még nem csináltad meg fullosra a pályákat illetve a coop módról sem esett szó. A pályák számomra változatosak és szerintem aki szereti a műfajt annak egy 10-15 óra gameplay a minimum. Én anno úgy kategorizáltam be, hogy ez egy 5 euros lazulós játék. A mostani akció szerintem abszolut megéri.
Ja és persze ahogy nézem jönnek ki új pályák is hozzá amik közül egyből négyet kapsz amikor megveszed.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Archer
őstag
válasz CsiguszMaxim #2719 üzenetére
Nekem videókról bejövős csak az a kérdésem, hogy mennyire tartalmas? Sokáig el lehet vele lenni vagy hamar megunható?
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
HS 2142
őstag
válasz Polllen #2710 üzenetére
Nem kizárt, hogy tévedek, nekem abszolút nem szempont, hogy mennyi szöveg van egy játékba, nem szoktam ilyesmire figyelni, de ettől függetlenül még mindig az a benyomásom, hogy a Mass Effect szövegkönyve a terebélyesebb, de a kettő játék között szerintem akkor sem ennek kellene a fő összehasonlítási alapnak lennie.
Amúgy én még a Lara Croft játékon gondolkodom, arról mi a véleményetek?
-
whatever
aktív tag
válasz blambun #2712 üzenetére
olvastál ebben, vagy a steames topicban olyat az eddigi majd 5000 komment közt, hogy bárkinek baja lett volna a vásárlástól? ugorj fejest nyugodtan. persze előtte rászánhatsz fél órát egy teljes ellenőrzésre a gépeden, ha magadban nem bízol, de a vonal másik oldalán nem lesz gond .
-
Zolás
addikt
válasz cskamacska #2708 üzenetére
Még nem játszottam vele eddig ugyhogy nem ismerem és nem tudom hogy mennyi a duma benne.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
blambun
tag
Sziasztok!
Itt szemezgetek ezzel a FEAR packkal, csak az a baj, hogy bankkártyával még sohasem vásároltam neten keresztül, és baromira tartok is tőle. Valaki megvenné nekem giftben ? Persze, ki bízna meg valakiben csak így neten keresztül, de ha lenne valaki, akkor én neki átutaltatnám a vásárlás ellenértékét előre. Ha a bankba betelefonálok (otp táncsak holnap már nyitva lesz), és megmondom hogy utaljanak át pénzt, abban jobban bízok, mint hogy így megadjam az adataimat. Mellesleg az is közrejátszik, hogy kicsit a gépem biztonságában sem bízok, több mint egy éve nem volt már újrapakolva ) Ha valaki hajlandó lenne erre, (vagy tud valakit aki hajlandó lenne és persze megbízható is) akkor legyen szíves szóljon!
-
-
djyuri
őstag
válasz cskamacska #2708 üzenetére
Csak egyszer olvasnám el,mielőtt válaszolok
UPP neki
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Ha szerinted egy erősen leegyszerűsített, majdhogynem csőben játszódó, bevallottan akció orientált RPG-ben "túl sok a szöveg" , akkor tudom ajánlani neked a az ugyancsak zakciós F.E.A.R. csomagot, illetve a Steam-en regisztrálható Prey-t."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Amantius
senior tag
Szerintem nincs túlzásba véve a szöveg, ráadásul szinkronos, ha nem akarsz olvasni és igen korrekt szinkronja van.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
HS 2142
őstag
Szerintem is ennyit nagyon megér, a szöveg kevesebb mint a Mass Effectbe, én a szerteágazó fejlesztési lehetőségeket hiányoltam, de a hangulata magával ragadó és feledteti a hibáit.
Érdekes, hogy a mai "újrajátszásból" kimaradt a Batman.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz Polllen #2704 üzenetére
Nézek róla gameplay videókat aztán döntök.
Mennyi a duma része benne? A MassEffect is azért került eladásra mert tul sok a szövegCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Allien
veterán
Kellkell!!! Az megéri, tutira! Én is meg fogom venni, mert az első alkalommal nem értem oda anyagilag. A bankfiókba hülyének is néztek, amikor BEfizettem a számlámra, és nem hitelért mentem, vagy pénzt felvenni.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Zolás
addikt
Ujfent gondolkodóba estem egy witcherről. Kell vagy nem kell? Még nem játszottam vele soha.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest