- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Tsabi84 #2791 üzenetére
quake kolekcióban en is csalódtam, hogy a büdös fenébe lehet h a régi részek fenn vannak az új meg nem, ha lenne oylan akció h q3,TA,q4,Doom3,Doom3 RoE - akkor kellene
K&L2n gondolkozok, coopban nagyon jó, DS se rossz, de az megvan origi korongban és a BiA-HH is méghozzá metál boxban
-
bpx
őstag
válasz
TazLeacher #2789 üzenetére
passz, nekem semmi ilyen cuccom nincs, nem tudom "ténylegesen" kipróbálni
nvidia-s 3D Vision varázslóban két változatot lehet beállítani, az egyik az olyan szemüveg, amit usb-n keresztül a gépbe kell dugni (illetve ide tartoznak a 3d-s megjelenítők is), a másik meg ilyen piros-kék szemüveg, én az utóbbi beállítást választottam -
Tsabi84
tag
Mit szóltok mai akcióhoz egyébként?
- Dead Space
- Kane and Lynch 2
- Quake Colletion
- Brother's in Arms pack -
fpeter07
veterán
válasz
TazLeacher #2784 üzenetére
Úgy már korántsem mókás a dolog.
-
Źşë'
addikt
válasz
TazLeacher #2784 üzenetére
nem feltétlen, az csak az nvidia méregdrága szemcsijéhez kell elvileg, moziban is ha nézel egy filmet ott sem magas képfrissítéssel vetítik, legalábbis szerintem, de elég ha csak a sima mezei 3ds filmet nézed meg szemüveggel monitoron, működik a dolog (szvsz ez amolyan marketing fogás lehet, ha már lúd legyen kövér)
egyik haver kipróbálta a dolgot és elmondása szerint működik
bad company 2 vel próbálta, írtam neki játék alatt, de nem vette észre h írtam, picit szemetel azért, lehet a magasabb képfrissítés esetén nem annyira, kipróbálni azért nem fogom, nem ment el az eszem h vegyek egy ilyen 120-600hzes tvt akár több százezerért/millióért
am nekem is rémlik valami 3d opció, így reklámozták steamen
-
Tsabi84
tag
válasz
TazLeacher #2781 üzenetére
Hát nem tudom, de a beállításokban ott van nekem "nvidia sztereószkópikus 3D" de beállítani nem tudom mert azt írja "Geforce 8800+ szükséges"
Na majd utána nézek mi helyzet vele. -
zseko
veterán
Assassin's Creed I+II összesen £15.86 a The Hut-ról rendelve
-
Neoteric
addikt
Én meg 2.5k-ért vettem olyan steam accot amin rajta volt MW2 is többek között.
De sztem még annyit sem ér. -
kapeti07
senior tag
válasz
TazLeacher #2772 üzenetére
Az igen csak jó ár volt, annyiért még én is beruháznék érte.
-
Polllen
nagyúr
válasz
TazLeacher #2772 üzenetére
Kinek a pap... én valami 600 órát multiztam vele haverokkal eddig, uh a 10k-s árát is megérte.
-
Polllen
nagyúr
válasz
TazLeacher #2770 üzenetére
Sztem én összesen nem költöttem még 30k-t el a steam-n... minden csak akcióban, ha van olyan, amit még nem játszottam, szigorúan 75 %-s leárazás vagy a felett... Így pénzem is marad, meg nem áll halmokban a játék...
A legdrágább tétel sztem az MW2, de ott a dobozost vettem meg.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ittakary #2766 üzenetére
Felbuzdulva én is összeszámolatam tegnap estig:
106,49€ ~ 30K
Elsőre soknak tűnhet, viszont ebből elég sok, amit lecseréltem (dobozosat digitálisra), a STEAM akció ideje alatt befolyt összeg: 17.600 Ft.
Tehát lényegében 12.400 Ft-ot költöttem, és még van amit MÉG nem adtam el, így abból még jön be lóvé. (Pl.: a Witcheren, Crysison elég jót kerestem, ezeket megérte bőven lecserélni). És még van 6 nap...
-
Tsabi84
tag
Sziasztok!
Hát ez a Steam teljesen kiforgat a zsebemből minden pénzt. Eddig elég sokat warezoltam, de mostanság leszoktam róla és inkább összekuporgatok egy kis pénzt játékra és megveszem eredetibe. Így legalább nem kell crackelni, normálisan vannak patch-ek és ami legfontosabb neten is tudok játszani rendesen!
A karácsonyi Steam akicó ideje alatt én is elköltöttem már 15-20k-t biztos. De ha összeszámolom, hogy hány játékot vettem belőle akkor igencsak azt mondom, hogy nem bántam meg.Tegnap én is megvettem a Crysis Maximum Edition+Dirt2.
De eddig vettem BC2-t, Commandos pack, Batman AA, Mirror's Edge, CS:S, Day of Defeat: S, Machinarium és még sorolhatnám.
Viszont bánom, hogy AvP-t meg BioShock2-t kihagytam -
Doki16
addikt
válasz
HS 2142 #2761 üzenetére
Letöltöttem az EA downloaderrel ezt a limited editiont, de nem kaptam meg a fegyvereket. Aztán beleolvastam a kézikönyvben, hogy a Redeem Code-t kellene beírnom, hogy feloldja. Csak hogy a digitális verzióhoz nem találom sehol. Esetleg tudja valaki, hogy hol lehet ez a kód vagy, hogyan lehet kérni?
-
Crysisokra 75% akcijó van
Én be is szereztem egy Maximum Edition-t 5€-ért... 1401 FT-ot vontak le
-
Doki16
addikt
Beregeltem az EA downloaderben a steamen vett BC2-t és lehetett választani hogy simaként vagy Limited Editionként, természetesen az utóbbit választottam, ha most innen letöltöm akkor kapok vele valami pluszt? Mi jár egyébként a limited editionhoz?
-
kovsol
titán
születésnapomra az EA től kaptam az EA storba 10€ -os kupon kódot és 30€ fölött érvényes csak
ez kicsit elírás szagú: Az ajánlat május 31/12/2010-ig érvényes, és nem használható együtt semmilyen más ajánlattal, ajándékkártyával, visszatérítésre vagy egyéb kedvezményre jogosító utalvánnyal.
-
Źşë'
addikt
steamen is vannak szép akciók
Killing Floor Bundlee (összes dlcvel) 5,31€ tegnap még 6,05€ért vettem az akció első perceiben! ezért nem szabad elkapkodni
Mirrors Edge 2,49€
Serious Sam Gold Edition (mindegyik HD rész és még mellé a klasszikus darabok 2001-2ből) 3,99€ amúgy ezek külön is megvásárolhatók! én csakis a klasszikus részek miatt döntöttem ez mellett
-
Perillustris
senior tag
A minapi EA Store-os 17 eurós BC2 Digital Deluxe Edition-t nem üti, de megérte annyiért is, nem kétséges. Én az 576-nál egy Need for Speed Hot Pursuit-ot vettem. A döntésben szerepet játszott, hogy a CD Galaxisban a tegnapi nap folyamán nem vette fel senki a telefont, s a reggel küldött email-re sem reagáltak.
-
Lala6
őstag
válasz
Perillustris #2751 üzenetére
Tegnap még az 576-nál is kint volt, hogy 2 játéknál van kedvezmény, mára már ez eltűnt.
De örülök, hogy nem gondolkoztam sokat, a Battlefield BC2 csak a Galaxisban volt kapható, ma már el is tűnt a kínálatból. Nem teketóriáztam, elhoztam egy Medal of Honorral együtt. -
fpeter07
veterán
válasz
Perillustris #2751 üzenetére
A Splinter Cell és a Kane&Lynch még megfizethető áron van.
Iponos akció se rossz, csak nincs választék az úgymond ajándék játékokból. -
zsiga_667
tag
Dehogynem. Vásároltam kint, el is fogadta, csak a számlázási címben kellett átírni az országot. (Ugyanez volt pl. a nyáron Horvátországból vásárolva is.) Mondjuk észrevették és rákérdezett a support email-ben, de amikor átküldtem nekik egy fotót az vízumomról mondták hogy így OK.
-
Źşë'
addikt
-
bpx
őstag
válasz
Darth_Revan #2746 üzenetére
nekem pl. van 1 db olyan játékom steamen, ami nem elérhető ebben a régióban (honlapon kereső nem találja meg, ha meg direkt az url-re mész, akkor kiírja ezt hibaként)
ennek ellenére simán le tudom tölteni
mondjuk azt, hogy tudok-e játszani vele, nem tudom, mert még soha nem próbáltam, de most csak emiatt kezdtem el letölteni -
Neoteric
addikt
válasz
Darth_Revan #2744 üzenetére
Ah értem, köszi
Ollie, neked is. -
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #2744 üzenetére
Jah az kimaradt, hogy vigyázz és csak olyan játékot vegyél, ami EU-ban is elérhető, különben amikor visszajössz EU-ba, nem fogsz tudni játszani azzal, ami US only.
pl ilyen a Lego Batman is.
-
Źşë'
addikt
válasz
ProEvoFan #2732 üzenetére
azért nagyon jókor rakják ki akcióba
talán az ünnepek előtt kellett volna mikor a sok szülő akar venni valami játékot a gyerekeinek...
úgy értettem hogy elindítom a játékot steamből, és csak addig a pillanatig jelzi ki hogy játszom vele míg benn marad a kis beállítási ablak (amíg fut). Miután rányomok a playre akkor ez az ablak ugye eltűnik és indul a játék, a steam meg kiírja h már nem játszom vele, és hogy online vagyok
tehát nem zöld játék alatt a nevem hanem kék... kipróbáltam újra és még mindig, komoly bug.... am a saját előzmény oldalam sem működik megfelelően : )
ennyit ír:
Vissza a kezdőlapra
Oldal: 1 2 3 4 >>
1-1. előzménybejegyzés a(z) 50 közül
Dec 23Elért teljesítmény: .
Oldal: 1 2 3 4 >>
1-1. előzménybejegyzés a(z) 50 közülmagyarán semmit nem jelenít meg értelmetlen adatokon kívül
-
Neoteric
addikt
Kicsit off, de azért rakom fel itt a kérdést, mert errefelé többen megfordulnak akik jártasak a Steames dolgokban..
Szal ugye Steamen 3 pénznemben vásárolhatók a cuccok régiók szerint: $, £, €.
És hát többnyire USA-s árak kedvezőbbek az itthoniaknál, és a Steam keményen fellép, h ha USD-vel veszel EU régiós accra dolgokat.
De mi van, akkor ha pl kijutok Amerikába és ott pakolok rá játékokat USD-ral? Vagy ha egy kint élő ismerős bejelentkezve a te accountodra ott vesz rá cuccot, ugyancsak USD-ral? -
ProEvoFan
nagyúr
-
válasz
BioNiCMaN #2723 üzenetére
Nem tudom, de gondolom egy gépen kell játszani.
(#2724) kovsol: igen, van online coop is, de az most bugos, vagy működik, vagy nem. Egyébként a Steam rendszerét használja, tehát pl. a Steam-es friend listából is tudsz meghívni valakit coop-ra. Ja és igen, elvileg lehet keresni coop játékot, bár nekem még nem sikerült, és az is igaz, hogy max 2x próbáltam. És persze az is lehet, hogy az is a mostani bugok miatt nem megy.
-
Archer
őstag
Szintén köszönöm a véleményeket, én is megrágom holnapig
-
HS 2142
őstag
válasz
CsiguszMaxim #2721 üzenetére
Köszönöm a véleményeket, olyan dolgokra voltam kíváncsi ami a demóból nem derül ki (élettartam). Még azért alszok rá egyet
-
Lara Croftban pozitívan csalódtam. Nem szeretem a Tomb Raidereket, de miután megnéztem egy videót róla láttam, hogy ez nem FPS vagy TPS nézetű, kb. úgy néz ki mint egy félig felülnézetes ARPG, így kipróbáltam a demóját (igen van a Steam-en!). Nagyon pozitívan csalódtam!
Gyakorlatilag egy könnyű fejtörőkkel kevert platformjáték, a harc meg olyan, mint a Diablóban. Kb. 8 óra volt nekem végigjátszani, de most co-opban nyomom valakivel, úgy is más élményt ad (máshogy kell megoldani az akadályokat ketten). Sőt, vannak a játékon belül ún. challenge-k (kb mint az achievement), minden pályán 6-8, melyeket megoldva vagy extra tárgyakat kapsz (a harcot könnyíti), vagy health és ammo upgradeket. Ezek a challengek jelentősen kitolják a játékidőt.
Ja és van benne egy survival szerű DLC is, 3-4 pályával.
Érdemes legalább a demóját kipróbálni!
-
CsiguszMaxim
senior tag
Igazából szerintem 8-10 óra gameplay biztos benne van és akkor még nem csináltad meg fullosra a pályákat illetve a coop módról sem esett szó. A pályák számomra változatosak és szerintem aki szereti a műfajt annak egy 10-15 óra gameplay a minimum. Én anno úgy kategorizáltam be, hogy ez egy 5 euros lazulós játék. A mostani akció szerintem abszolut megéri.
Ja és persze ahogy nézem jönnek ki új pályák is hozzá amik közül egyből négyet kapsz amikor megveszed.
-
Archer
őstag
válasz
CsiguszMaxim #2719 üzenetére
Nekem videókról bejövős csak az a kérdésem, hogy mennyire tartalmas? Sokáig el lehet vele lenni vagy hamar megunható?
-
HS 2142
őstag
válasz
Polllen #2710 üzenetére
Nem kizárt, hogy tévedek, nekem abszolút nem szempont, hogy mennyi szöveg van egy játékba, nem szoktam ilyesmire figyelni, de ettől függetlenül még mindig az a benyomásom, hogy a Mass Effect szövegkönyve a terebélyesebb, de a kettő játék között szerintem akkor sem ennek kellene a fő összehasonlítási alapnak lennie.
Amúgy én még a Lara Croft játékon gondolkodom, arról mi a véleményetek?
-
whatever
aktív tag
válasz
blambun #2712 üzenetére
olvastál ebben, vagy a steames topicban olyat az eddigi majd 5000 komment közt, hogy bárkinek baja lett volna a vásárlástól? ugorj fejest nyugodtan. persze előtte rászánhatsz fél órát egy teljes ellenőrzésre a gépeden, ha magadban nem bízol, de a vonal másik oldalán nem lesz gond
.
-
Zolás
addikt
válasz
cskamacska #2708 üzenetére
Még nem játszottam vele eddig ugyhogy nem ismerem és nem tudom hogy mennyi a duma benne.
-
blambun
tag
Sziasztok!
Itt szemezgetek ezzel a FEAR packkal, csak az a baj, hogy bankkártyával még sohasem vásároltam neten keresztül, és baromira tartok is tőle. Valaki megvenné nekem giftben ? Persze, ki bízna meg valakiben csak így neten keresztül, de ha lenne valaki, akkor én neki átutaltatnám a vásárlás ellenértékét előre. Ha a bankba betelefonálok (otp táncsak holnap már nyitva lesz), és megmondom hogy utaljanak át pénzt, abban jobban bízok, mint hogy így megadjam az adataimat. Mellesleg az is közrejátszik, hogy kicsit a gépem biztonságában sem bízok, több mint egy éve nem volt már újrapakolva
) Ha valaki hajlandó lenne erre, (vagy tud valakit aki hajlandó lenne és persze megbízható is) akkor legyen szíves szóljon!
-
djyuri
őstag
válasz
cskamacska #2708 üzenetére
Csak egyszer olvasnám el,mielőtt válaszolok
UPP neki
-
Amantius
senior tag
Szerintem nincs túlzásba véve a szöveg, ráadásul szinkronos, ha nem akarsz olvasni és igen korrekt szinkronja van.
-
Zolás
addikt
Ujfent gondolkodóba estem egy witcherről. Kell vagy nem kell? Még nem játszottam vele soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Vicces képek
- Videószerkesztés
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 2700X + Wraith Prism + memoria, ssd, tap opcionalisan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest