- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lara Croftban pozitívan csalódtam. Nem szeretem a Tomb Raidereket, de miután megnéztem egy videót róla láttam, hogy ez nem FPS vagy TPS nézetű, kb. úgy néz ki mint egy félig felülnézetes ARPG, így kipróbáltam a demóját (igen van a Steam-en!). Nagyon pozitívan csalódtam!
Gyakorlatilag egy könnyű fejtörőkkel kevert platformjáték, a harc meg olyan, mint a Diablóban. Kb. 8 óra volt nekem végigjátszani, de most co-opban nyomom valakivel, úgy is más élményt ad (máshogy kell megoldani az akadályokat ketten). Sőt, vannak a játékon belül ún. challenge-k (kb mint az achievement), minden pályán 6-8, melyeket megoldva vagy extra tárgyakat kapsz (a harcot könnyíti), vagy health és ammo upgradeket. Ezek a challengek jelentősen kitolják a játékidőt.
Ja és van benne egy survival szerű DLC is, 3-4 pályával.
Érdemes legalább a demóját kipróbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 6
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest