Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz adalbert1 #2499 üzenetére
Tudom, pont ezért reménykedek. A STEAM akciók az utóbbi időben elég "belterjesek", így talán van egy kis mázlim, és bedobják idén is...mondjuk nem értem, hogy amikor kijött a 5, akkor miért nem. Amikor kijön valmainek az X-edik része, akkor kéne szerintem leakciózni az előzőeket, ezzel is egy kis promót csinálni az új részeknek. Ez persze nem csak a CIV-re, hanem bármire.
-
adalbert1
veterán
válasz TazLeacher #2494 üzenetére
Az elmúlt ~1 évben szerintem már kétszer is volt Civ4 complete 10 € körüli áron, persze ez nem zárja ki hogy későbbi akciókba is bekerüljön.
-
Doki16
addikt
válasz TazLeacher #2496 üzenetére
Igazándiból akár 2 Ft-ért is megveheted.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
válasz TazLeacher #2494 üzenetére
Ha a gyűjteményed akarod gyarapítani akkor ezt ki ne hagyd, elég "olcsóért" lehet 3 játékod steamen aztán majd még kettő amint megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz TazLeacher #2492 üzenetére
Jól sejted.
-
Nem tudom. De ha nem, tuti megint le lesz árazva a karácsonyi akciók alatt a Steam-en, meg valszeg lesz megint indie packban is.
GamersGate:
Civilization 4 Complete - 6.24 EUR
Sid Meier's Pirates - 1.74 EUR
Sid Meier's Railroads - 1.24 EUR[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Beat Hazard + Girl Talk album -> pay what you want
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Polllen
nagyúr
Itt többeknél szóba került a Bc2 - Vietnam kiegészítő...
D2D-n még megy a 20%-s IGN akció, így ha a Vietnam mellé teszel egy IGN-s játékot, mindkettő árából 20%-t engednek... (persze a promo code-t, ne felejtsd el beírni a végén, amit frappánsan levettek már az oldalról... "2010ignbest")
Angol oldalon pl. Metro 2033+Vietnam = 15,92... Így a Metro 2033 ára kb olyan, mintha steam-n 75%-s leárazásban lenne és még a Vietnam-n is spóroltál...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Neoteric
addikt
válasz TazLeacher #2485 üzenetére
EA Storeon 1et fizet, 2t vihet akció van. (persze feltételekkel..)
PSN: ne0teric_sAN
-
TazLeacher
nagyúr
válasz cskamacska #2483 üzenetére
Ezzel kapcsolatban keresd meg D1Rect-et. Ő is nyomja a DoW 2-t...
Neoteric: hozzáadtalak cimbilistához!
-
Neoteric
addikt
válasz cskamacska #2483 üzenetére
Vegyél fel Steamen ("razerhun"), azt ha épp megyünk akk tudlak hívni.
Sok haver nekem sincs készenlétben amúgy, ha épp nincs ember L4D2-re akkor irány BC2PSN: ne0teric_sAN
-
cskamacska
addikt
válasz Neoteric #2473 üzenetére
Szívből örülök, hogy nektek 24 órás szolgálatban azt várja 4-8 haver(barát?), hogy nektek éppen mikor van kedvetek/lehetőségetek egy meccsre, sajna nekem ez nem adatott meg. Egy akármilyen multi meccset nehéz összeszervezni, akkor is előfordul hogy hiányzik valaki. Az plusz poén, hogy sokan bottal sem piszkálnák azt, amiért én éppen aktuálisan oda és vissza vagyok, szóval tényleg szerencsések vagytok.
(pl egy éve megvan a Dawn of War II, de coop kampányt ki sem tudtam próbálni, mert nincs kivel - senkit nem izgat az "elrontott" DoW folytatás )[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Neoteric #2481 üzenetére
Néztem, tavaly 23-adika szerda volt (midweed madness), és a szerdai akció helyett kezdődött akkor elvileg. Idén 22-edike szerda, remélem ismét szerdán elkezdik. Ha jók lesznek az akciók, bevásárlok. Van egy pár játék, amit már meg akartam venni, de nem vettem, mert kíváncsi vagyok mik lesznek az akciós ajánlatok. Ebben a kincsvadász izében nem találtam eddig nekem tetsző játékot, amit megérte volna megvenni. Remélem nem megint az elmúlt pár hónap akicóit ismétlik, mint mostanában, hanem vagy újabb címeket, vagy elővesznek olyanokat, amik már régen voltak akcióban.
-
Neoteric
addikt
válasz TazLeacher #2479 üzenetére
Én bízom benne, hogy már 20ika után lesz valami, akkor ér véget eza kincsvadászatos izé.
-
Doki16
addikt
válasz TazLeacher #2479 üzenetére
Biztos, hogy lesz. Egyszerűen nem szalaszthatnak el egy ekkora lehetőséget.
-
Polllen
nagyúr
D2D leárazásokat néztétek? A 20%-s promó kóddal pl Moha ~5.900 HUF...
De van még Metro 2033 (erre nem érvényes a 20% kedvezmény), Company of Heroes, Warhammer, stb-stb...
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #2476 üzenetére
ez volt az első hír róla [link]
előtte csak hétvégi akciók voltak és itt indult meg a napról napra új[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
HS 2142
őstag
válasz ProEvoFan #2461 üzenetére
A Zombie Drivert ismertem korábbról, de ha fél óráig lekötött akkor sokat mondtam, pedig ígéretes játéknak hangzott amikor bemutatták.
A Bob Came in Pieces aranyos kis játéknak tűnik a demo alapján, bár ahogy néztem elég kevés fejezet van. Van köztetek olyan, aki bővebbet tudna mondani róla?[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Neoteric
addikt
válasz cskamacska #2468 üzenetére
Nem ismeretlen nyomikkal kell játszani, hanem haverokkal.
Úgy a fun. Főleg a L4D2.PSN: ne0teric_sAN
-
nepszter1
addikt
nah a karácsonyi vásárra beraktam +ba 10k-t a bankba hátha elég lesz
-
adalbert1
veterán
Közben Gog.com-on elkezdődött az Activision katalógus akciója is. 30%, én azért bíztam egy 50-ben. Legalábbis a Caesar 3-at és a Gabriel Knight 1-et megvenném, de az 5.99 helyett a 4.19 eléggé sovány...
Örülnék még ha a Heroes-okra is lenne valami a jelenleginél nagyobb akció, igaz csak az 1 és a 2 kiegje érdekelne, de személy szerint ezeket még így is drágának tartom (legalábbis a 2-t és a kiegészítőt úgy igen hogy a 2 már megvan, az első részért meg szimplán sokat kérnek szerintem). -
7
addikt
Azért jó társasággal a L4D is megy rendesen.
A pubolásnál általános érvényű, hogy könnyen összefut az ember olyanokkal, akiknek nem megy annyira, de ez valahol magától is értetődik. -
TazLeacher
nagyúr
Általában ismerősökkel, vagy egyedül játszom. 2-3 ember játszik, és max beengedünk 1 idegent, de nem szoktam csak úgy játszani. Alapvetően én igazából nem szeretem a PvP játékokat, inkább a coop-ot (tehát a PvE), és ott is az ismerősökkel való játékot.
-
cskamacska
addikt
válasz TazLeacher #2459 üzenetére
Hát így jártunk, nem lehet mindenkit megtéríteni.
De pont a L4D-nél? Anyám borogass. Mint itt elmésen felvetődött inkább Q2/UT/akármi, de pont L4D?
kovsol: Lehet benne valami, ennyi értetlen ragequitelő noob-ot még nem láttam azelőtt. CoD2/CoD4/L4D játékok sem lennének alapból rosszak, de az ember úgy érzi, hogy éretlen vérpistikéken kívül nem is játszik velük senki.
Killing Floorban egy nagy szerveren ha h@lye valaki, akkor maximum kinyíratja magát, de belepiszkítani mások játékélményébe nem nagyon tud hála istennek.[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
worms szerintem sokszor lesz leárazva, nagyon gyenge eresztés az elődökhöz képest
ezt az 1 játékot bántam meg, hogy megvettem, de ezt nagyon -
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #2463 üzenetére
megint valami TF2 item jár a játék mellé, kb ezért vették meg szerintem a KF -t is nagyon sokan, most meg worms -t is megpróbálják így elsózni még pár embernek, bevallom végigfutott az agyamon, hogy megveszem, de rájöttem minek? itt van a worms armageddon már vagy 10 éve ha nem több és ha akarok játszani feltelepítem akkor azt, 2k még sok érte számomra, talán ha 1k körül le lenne árazva akkor még1x átgondolnám a dolgot
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
STEAM-en Worms Reloded van akcióba, ismét 50%. 1 hónapon belül másodszor. Nincs sok fantáziájuk, a Metro 2033 is harmadszor van 2 hónapon belül, a Zombie driver is le volt már akciózva múlt hónapban...mind a Haloween-i akcióban.
-
Polllen
nagyúr
válasz TazLeacher #2459 üzenetére
Sokat gondolkodtam, hogy mire emlékeztet ez a mozgás és valamiért a q2 ugrott be...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Polllen #2458 üzenetére
Megnéztem a gamplayt, a lépcsőn lejövetel nem volt semmi. Keresek még, kíváncsi vagyok, hogy máshol is ilyen-e.
Megnéztem még 1-2 gameplayt, és, hát, igen. Elég béna. Meg minden gameplayben a piros szín az uralkodó. Eddig azt hittem csak 1-2 pályában. Nem jön be ez a "mindenpiros" világ. Maradok a L4D 1-2-nél.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz TazLeacher #2452 üzenetére
Legutóbb én is lemondtam róla... l4d-n se gondolkodtam, aztán mégis meglett... nem bántam meg...
Sztem ezt is megveszem majd... olyan 1k körül nekem furák benne az animációk, de persze lehet, csak a felvétel miatt...
link"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
cskamacska
addikt
Ez viszont a játékosok sara, voltam olyan suicidal(!) nehézségű levelmod nélküli(!) japó szerveren, ahol a játékosok fele profi volt, és így nem volt gond az egyszerre támadó 100 szörny levágásával. De az azóta már megboldogult, ugyancsak levelmod nélküli Zombiehell.fr 200 szörnyes szervere sem volt rossz, persze csak tágasabb pályák közül lehetett inkább választani, volt egy-két icebreaker menet, háát nem volt túl sok találkozó ott a Patriarch atyánkkal."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
BalaNce87
addikt
Valahogy egyértelmű volt hogy egy mw2-t nem fognak leárazni durván, konzolra meg ugye már egy 8000 ft-os ár is jónak számít az alaphoz képest, rá kell nézni az eddigi részekre azok is még mindig drágának minősülnek a korukhoz képest.
Ahogy nézem pc-s változatot nem is lehet kapni, de árulni se árulják, tehát nem az hogy ott van, de nincs raktáron. -
Archer
őstag
válasz cskamacska #2451 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy az ilyen 40 fős buliknak rendszerint az a vége, hogy a gép bedarálja a játékosokat mint a sz.rt mert olyan túlerőben van Amúgy tényleg hatalmas feeling amit írtál, eléggé addiktív játék.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Jofi81
őstag
Az egyetlen játék, amit vártam az 576-os akciókból, az a mai Cod:MW2. (A többi vagy nem érdekel, vagy már megvan.) Erre csak XBox 360 meg PS3 verzió szerepel az akcióban.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz cskamacska #2451 üzenetére
Eldöntöttem, hogy nem veszem meg, de elbizonytalanítottál...
-
cskamacska
addikt
válasz TazLeacher #2443 üzenetére
Csak ajánlani tudom. Anno tavaly karácsonykor kvázi ismeretlenül vettem meg(ócsó vót ), de ekkorát pozitívan még nem csalódtam játékban. Sokszor jobban leköt, mint a L4D, nem is játszottam azzal év eleje óta, a 2.(khm 1,5.) rész pedig már ingyen sem kellene.
Csapatjátékra jobban kell összpontosítani, a különböző ellenfelek ellen hatásos fegyvereket több kaszt között osztották szét, nincs szétfutkosás(mint amikor L4D-ben a veteránok is néha a speedrunt választják a rendes játék helyett), illetve van, az életedért.
A grafika egész tűrhető, nem kell túl nagy netkapcsolat hozzá(pl 200-as ping egy világvégi szerveren is még játszható), rengeteg szerver van, rengetek a játékos, igaz túl sok magyarral nem találkoztam.
De a legnagyobb élvezetet a 6-nál több játékosnak helyet adó szerverek nyújtják. Ott nagyon másként zajlik a játékmenet, mikor 40 ember mászkál a pályán, és a nagy létszámtól feltápolódott szörnyek egy féltucat embert hajkurásznak, miközben másik teremben még sziklaszilárd a védelem, az ember meg kommandózik körben a pályán, és segít ahol kell. Néha igazi "háborús" hangulat alakul ki, az egy helyre beszorított csapat kitör, és visszaszorítja az ellent, amit jobban lehet élvezni, mint mondjuk egy Battlefieldben, ahol az ember átlag 1,5-3 perces életében futkorászik az ellenőrző pontok között, és szétnézni nincs ideje, mert leordítják a haját, hogy miért nem megy a pont után. Néha pedig pedig komikus/feszült a hangulat, amikor már csak pár ember marad, és Benny Hillt megszégyenítve sikítva rohansz az üldöző szörny falka elől, és egyenként leszedegetve őket megpróbálod elfogyasztani a körre jutó mennyiséget.Leárazás karácsonykor biztos lesz, de nem a mértéke már nem az. Tavaly 50%-ban volt leárazva, majd egy napi akcióban 75% lett a leárazás, amit az utolsó nap megismételtek. No igen ám, de arra nincs biztosíték hogy lesz napi akcióban, per pillanat így is viszik mint a cukrot.
Várni egyébként is felesleges, tegnap kezdődött a Twisted Christmas Event, ami csak január 4-ig fog tartani, és addig kell a hozzá kapcsolódó achievementeket begyűjteni, és az azokhoz járó mikulás modellt. Nem mellesleg az összes szörny is le lett ideiglenesen cserélve valami torz ünnepi jelképre; van itt őrült manó, véres cukortőrt markoló mézeskalács ember, tüzet lövöldöző hóember, és maga Télapó, beépített rakétavetővel."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz TazLeacher #2445 üzenetére
mert ez tény is
100% hogy lesz, ekkora bizniszt nem hagynak ki!!!! -
Archer
őstag
Szerintem nem rossz játék. Teljesen más mint a L4D. Gőzkieresztésre, agyatlan hentre tökéletes. Kedvencem benne a lángszóró, az az igazi fun
-
kovsol
titán
válasz TazLeacher #2445 üzenetére
csak magukat fosztanák meg egy kamionnyi pénztől ha nem lesz
-
nepszter1
addikt
100%hogy lesz olcsobb a karácsonyi akcióba. még ne vedd meg
-
TazLeacher
nagyúr
Akcióban a Killing Floor. Nagyon gondolkodom rajta, hogy őszinte legyek. Már a múltkori akciónál is járt az agyam...van még 1 napm. Addig valakitől vélemények pro-kontra?
-
kovsol
titán
ha sikerült szereznem egy guild wars accountot akkor a gmg -n kapható hiányzó kieget rá tudom varázsolni? Nekem csak a cd kulcs kell, mert a többit letölti a játék maga
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
Direct2Drive-on IGN akciók vannak (-20%) + pár játék alapból le van árazva.
Bad Company 2 a beírt promo codedal ("2010ignbest") csak £10.36 ~ 3450Ft
-
Tim82
félisten
Tudtommal általában a legtöbb banknál - ha a tranzakciótól számított 30 napon belül nem kerül lekönyvelésre - a zárolás feloldódik és visszakerül a felhasználható egyenlegedbe.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
válasz Winner_hun #2434 üzenetére
Mondom, nem duplán vonta le, hanem először levont 1 dollárt (209 Ft-ot) utána nyomhattam a Pay gombra, és akkor a vételárat. Ezt az 1-teszt-dollárt pont a te logoutos írásodban olvastam.
Egyébként nincs paypal accountom, csak simán megadtam a káryaadatokat, eseti jelleggel. Nem vagyok ott regisztrálva. Tényleg visszautalják? kovsol kolléga úgy látszik hiába várja.
-
kovsol
titán
válasz DeFranco #2432 üzenetére
én múlt hónapban AoE3 -t vettem és ott is volt ilyen előre levonás, azóta is zárolt összegként lebeg a számlámon, amúgy én most munkanélküli vagyok aztán így nem tudtam többet most érte kiadni, de szerintem sok ember aki tehetősebb nagyobb összeget is begépel
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Nem vonta le kétszer, nem vonta le kétszer mert én többet ajánlottam fel 1 dollárnál, amit korrektül le is vont, de előtte még lehúzott egy dollár értékben a számlámról pénzt. Ez gondolom valami teszt lehet, hogy valós adatokat adtam-e meg, működik-e. Ha igen, akkor vonja a vételárat. Kérdés, hogy visszakapom-e az egy dollárom?
re:2433: akkor megyek a fizesshaver topicba érdeklődni
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz cskamacska #2422 üzenetére
akkor ezt hogy is tudom megvenni?külön külön is megtudom venni a játékokat?
steamen regisztrálható? -
Doki16
addikt
Ez ugyanúgy beregelhető Steamen , mint az előző?
-
BalaNce87
addikt
Ez kéne pont benne van a 2 best braid és machinarium, osmos se rossz.
Kérdésem hogy meddig tart mert ott van visszaszámláló de ha jól veszem ki 6 óra van még, pedig csak most kezdődött
Meg hogy működik ez a giftes dolog mivan ha saját mail címemet adom meg de tesóm veszi meg nekem, mert nincs kártyám, vagy beírja sajátját és valahogy továbbküldi nekem?[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Benne: Braid, Cortex Command, Machinarium, Osmos, Revenge of the Titans
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz CsiguszMaxim #2419 üzenetére
A Just Cause 2 sem rossz ~7 EUR-ért, bár nem a legizgalmasabb játék.
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
Steamen Beat Hazard 1,75 euro. Megnéztem a demo-t. Enyhén epilepsziás roham a játék de van benne fantázia főleg mert saját zenék mennek alatta. Először kicsit furcsa de 2-3 kör után már látja az ember a nagy vakuzásban, hogy kb mit hogyan merre. Ennyiért megéri, legalábbis olcsóbb mint a diszkó
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
kovsol
titán
én egy Guild Wars leértékelésre várok, de úgy nézem várhatom örökké akármelyik oldalon, steamben reménykedek, mert múlt karácsonykor is volt leárazva
-
adalbert1
veterán
Le is maradtam, meg el is írtam... Tény hogy annyira gyorsan közölni akartam mindenkivel ezt a jó hírt, hogy teljesen figyelmetlenné váltam.
Lehet hogy kipróbálom ezt a Tyrian 2000-et, habár egy Raptornak jobban örültem volna. A Jagged Alliance-t biztos hogy megveszem a promóció alatt, a Deadly Games-ben már 21 küldetésen túl vagyok.
Hülye kérdés, de ha az Atari catalogue akciónak vége akkor eredeti áron lesznek a játékok (ha jól nézem ezekre csak 30% akció van, ha már így kiemelték jobb lett volna egy 50%), vagy kevésbé lesznek akciósak (az eredeti árra tippelek ha csak így is 30%-ot engedtek belőlük)?
Ill. mivel szinte így is minden akciós, így nem tudom hogy milyen új kiadó szerinti akciókat fognak behozni még az Activision-ön kívül... -
adalbert1
veterán
Gog.com-on szinte minden 20-50%-kal le van árazva.
-
DeFranco
nagyúr
válasz CsiguszMaxim #2410 üzenetére
Én kb. 20 percet játszottam vele, kb. egy hatalmas belső nézetes kijutós játéknak tűnt (persze nem egy szobában vagy, hanem egy nagy területen), de ilyen menj ide, húzd meg a kart, kombináld ki, tévedj el cuccnak tűnik.
Eléggé pihentnek kell lenni hozzá, nekem nem jött be igazán. Van fent Syberia is, ha azzal nem játszottál, akkor az viszont kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
válasz CsiguszMaxim #2410 üzenetére
Ez egy kalandjáték, és a legjobbak között tartják számon. Többet nem tudok mondani, mert én nem szeretem a kalandjátékokat, és ezért soha nem is játszottam vele.
Amúgy szerintem a 3D-s verzióját érdemes megvenni, mert az eredeti kiadás még csak prerenderelt háttereket tartalmazott.
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ezzel a mystel játszott már valaki? Anno (~15 éve) volt egy 576 újságom és abban volt róla egy cikk. Mivel akkor még minden olyan elérhetetlennek tűnt játszani meg csak egy 286-oson sikerült ezért rongyosra forgattam azt a lapot és akárhányszor olvastam a cikket mindig lenyűgözött, hogy milyen is lehet a játék. Azóta is sok jót hallottam róla de láttam, hogy sok része van meg a történet is fontos. Szóval van valakinek tapasztalata, hogy érdemes-e megvenni illetve, milyen formában mennyi részt stb. ?
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Elindult a karácsonyi gog.com-os leárazás, szinten mindent leáraztak 30-50% engedménnyle.
-
Źşë'
addikt
most nincsenek olyan húdenagy akciózások, pedig szoktak lenni, pl cd galaxisban szinte semmi sincs ami megérné... 576nál ez az adventi valami nem rossz, csak ki akar naponta rendelni tőlük házhoz szállítással?! legalább újévig lenne ennyi a cucc
ami nagyon megérte mostanában az a steam volt tényleg, ott hatalmas leárazások voltak meg még egészen biztos h lesznek is !
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Darth_Revan
veterán
Szép kis akcióban van 576-ban Dragon Age+kiegje...kár, hogy csak egybe adják és nekem csak a kieg kellene
-
Archer
őstag
válasz BalaNce87 #2403 üzenetére
Aztán kaptam én is végül csak késett pár órát. Én is csak az adventi futárt tudtam kiválasztani (illetve nem is én választhattam) ami nekem mondjuk jó is de tényleg aki helyben át tudná venni nem tudom minek várogasson a futárra.
-
echterion
nagyúr
Hm, fincsi kis akcióban Grid.
-
félisten
A Shatter 2€ szintén steam, nekem nagyon bejövős.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
BalaNce87
addikt
Mondtam csajnak hogy kaptam visszaigazolást, de mivel nemtudtam kiválasztani hogy árkád, ezért nemtudom hogy ki kapta meg a megrendelésemet, gondolom valami központ.
Te tudtál választani személyes illetve házhozszállítást vagy nálad is ki volt szürkülve az adventin opció? -
BalaNce87
addikt
Én most jöttem 576-ból úgy hogy ma rendeltem, bemondták hogy ilyen néven nem kaptak rendelést, mondom fasza, aztán kérdezte hogy bejelöltem e hogy árkád budapest személyes átvetel, mondom neki hogy épp ez volt a baj hogy nemtudtam választani csak ezt az adventin szarságot, és akkor mondta hogy házhozszállítás lesz a vége, letiltott az oldal a személyes átvételről...csak nekem jobb lett volna mivel árkád 6-8 percre van tőlem trolival, és akkor mire várjak ha személyesen is érte tudok menni.
Ez jó dolog hogy ingyenes kiszállítás, de miért nem engedi hogy személyesen átvegyem, rámerőltetik hogy milyen jó fejek hogy nem kell érte mennem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Apple notebookok
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest