Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Most 7végén 50%-os árengedmény a steam-en az Assassin's creed-re. Ami azt jelenti kb. 4k~15ajró körül lesz. Sztem nem éri meg
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #694 üzenetére
Na kezem közé kaptam a Heroes V goldot.
Szerintem elég igényes kiadás. Ami furcsa volt, hogy az alapjáték és az egyik kiegészítő 1 lemezen van, második lemez a második kiegészítő, harmadik lemez az extrák.
Második furcsa dolog, hogy mindenhez van key is mellékelve, de az alapjáték pl. nem kérte (eddig még csak azt telepítettem), sőt az se kell neki hogy a lemez a meghajtóban legyen (ez nagyon pozitív, legalább telepítés után szépen elpakolhatom és nem kell mindig előkotorni ha játszani akarok vele!). -
Rizzo
aktív tag
A Luxor 2 és a 7 Wonders II 0.99 € a hétvégén, a többi Mumbo Jumbo játék is akciós.
A Luxor 2-t megvettem, jó kis játék, ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Wolverine
félisten
A Freedom Force és a Freedom Force vs The Third Reich is felkerült a Steamre 4 €-s óron; csomagban a kettő együtt 6,5 € (ráadásul az első héten ebből 10% kedvezményt is adnak)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sdi
addikt
Neverwinter Nights 1 Diamond ennyiért nagyon OK.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
adalbert1
veterán
Én a Lego Batmannel biztos hogy elbaromkodnék egy fél órát, de ahhoz még elég drága 4k-ért.
ollie 667: kösz, meg is rendeltem azóta, állítólag ma meg is érkezett. Mindenesetre majd hétvégén kiderül.
Ahogy böngésztem a kínálatát ugyanannak az eladónak találtam még jópár jó régi játékot is.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
CD Projekt játékok 30-50% kedvezménnyel [link]
-
MZsoltee
veterán
Egy régi klasszikus magyarul occóér:
Rome Total War Antológiaés aki MMOni akar és nem szeretne havidíjatfizetni annak GW az összes kiegészítővel:
[link]A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Wolverine
félisten
válasz Winner_hun #687 üzenetére
Az írás még fent van, csak engedélyt nem kapott, és nyilván már nem is fog. Az utóbbi tipped lesz valószínűleg a helyes...
-
OnSeT
őstag
válasz Winner_hun #684 üzenetére
Gamepod-ra.
-
Winner_hun
titán
Megvéve
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Blaise
veterán
Na megvettem én is az UT-s kiadást...elég bíztatónak tűnik a doboza Szerintetek steam-en be lehet regisztrálni?
Medal of Honor kollekció jó áron -
chungee
addikt
UT-t fogok választani
-
ProEvoFan
nagyúr
én ma vettem meg a War Front - Turning Pointot az 576Shopban, szerintem megéri
Media Martban, 576Shpoban és a CDGalaxisban is 2K
[link] -
Blaise
veterán
Én is
-
Blaise
veterán
válasz Winner_hun #673 üzenetére
mellik?
-
Blaise
veterán
válasz Winner_hun #669 üzenetére
1995 Ft
-
Sipi
addikt
Sziasztok!
MM-ben láttam 3-4000 forintért a réges-régi X-Wing, Tie Fighter és a harmadik részt, bundléban. Ezek már a "tuningolt" verziók, gold kiadások, Win95/98-ra optimalizálva.
Az eladó szerint ezek már sehogy sem futnak XP alatt... Van valakinek tapasztalata? Nagyon régen fáj ezekre a fogam, de ha nem lehet velük játszani, irreálisan magas ez az ár. (Egyébként is...)
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Blaise
veterán
Akinek eredeti Gears of War-ra vagy UT3-ra fáj a foga: [link]
-
válasz adalbert1 #666 üzenetére
Új Heroes 5 Gold, kb 4500Ft PK-val.
És igen a Grid a Dirt motorjára épül.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
adalbert1
veterán
válasz parandroid #659 üzenetére
Na igen, elég vicc árat kérnek érte...
Én is CS-znék, de még mindig nem küldtem vissza postán a Valve-nek az eredeti cd-key-em (amit már más használt ugye).
Az orange box annyiért nagyon jó vétel volt! Dobozosban is így néz ki : HL2+EP1+EP2+TF2+Portal.A Grid ugye a Dirt motorjára épül?
ollie: Ez tényleg lol... A magyar felirat miatt nem merem megvenni, nem szeretném beszívni hogy esetleg nem lehet kikapcsolni.
Civ4-ből meg elméletileg fog kijönni olyan pack hogy Civ4 + összes kieg. és talán az új colonization is, de ebben nem vagyok biztos... -
Khaal
őstag
Civ1 ablakos változat, tökéletesen megy XP alatt. Sajnos benne van a rémesen idegesítő másolásvédelem is, bár voltak olyan rendesek, hogy külön kinyomtatták a megoldásokat, így nem kell a manualt bújni.
Alpha Centauri ha jól tudom másik cégé (azért nem is civilization a neve), így bele se kerülhetne.
Mondjuk nekem akkor is a 3 marad az etalon, egyébként ahhoz is lehet letölteni különféle modokat (fantasy, colonization..stb). És ha átírsz egy sort az ini-jében, akkor lényegében bármekkora felbontásban játszhatod . -
Ahh, köszi, jól hangzik. Nekem a vanilla CIV2 van meg, bár szereztem hozzá MPG patchet. A Test of Time meg egy időben a kedvencem volt (meg is feledkeztem róla, de megvan nagydobozos kiadásban). Gyakorlatilag egy feltúrbózott CIV2, jobb grafikával, és már lehet az űrben is játszani az Alpha Centauri kolonizálása után (sőt lehetőség van a távoli jövőben kolonizálni az űrt meg a tengereket is, és van benne fantasy scenario is, szóval bombajó).
Amúgy a legjobb még mindig az Alpha Centauri maga, gondolom ismerős. De ez sajnos nincs benne a packban.
Ja igen, a CIV1-nek a windows-os változata van a csomagban? Azt gyakorlatilag ablakban lehet játszani, mint a CIV2-őt, és így bármekkora lehet a játéktér.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Khaal
őstag
Bevallom én még csak a Civ 3-mal játszogattam belőle, a 2-t még nem ismerem, de ezek vannak benne: Civ 2 Multiplayer Gold és Civ 2 Test Of Time, a Fantastic Worlds és Conflicts in Civilization bónuszpályáival együtt. Tech tree poszter természetesen ezekhez is van, más egyéb extráról nem tudok.
-
Khaal
őstag
válasz adalbert1 #658 üzenetére
Civilization Chronicles nagyon szép kis pakk, még tavaly beszereztem jó áron [link].
Van benne pár szép nagy kihajtogatható tech tree poszter, kis könyvecske háttérinfókkal, interjúkkal, civ 1-2-3 összes kiegészítővel, civ 4 alapjáték, bónusz dvd videókkal, háttérképek, civ4 soundtrack, podcastok, ikonok és egy civilization kártyajáték. Szerintem simán megéri a pénzét.
[ Szerkesztve ]
-
válasz adalbert1 #656 üzenetére
Lol, én a Heroes V Gold-ot ennyiért rendeltem Januárban külföldről (Nagy Brittania), ráadásul PK-val együtt. És persze megmenekültem a magyar felirattól -meg az esetleges patchproblémáktól - is.
Ja igen, a CIV collection-el meg az a baj, hogy nem tartalmazza a 4-es kiegjeit. Ettől függetlenűl megvenném, ha lenne erre a célra elég zsém (külön megvan a 3 és a 4 az összes kiegestűl, na meg a 2. rész is).
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz adalbert1 #656 üzenetére
Én (is) kerestem, de ennyiért nekem sem kell. Amúgy láttam én is, igazán beletehették volna ezt is az EA felezős akciójába, 2,2e-ért már megvenném. A másik, ahogy te is említed, a CoD4. Horribilis az ára még mindig, úgyhogy inkább CS-zek tovább.
Az általad említett HL2 Orange Box egyébként nemrég volt a Steamen akcióban 10 EUR, meg is vettem, már rőgóta kíváncsi voltam, és még sosem játszottam HL-ot egyáltalán, komolyan kíváncsi vagyok rá. Nem mellesleg az Orange Box miatt járt hozzá Portal (ezt nem tudom, hogy szeretem-e), és Team Fortress 2 (amit viszont már önmagában is meg akartam venni egy ideje).
Ha pedig offline akciók, akkor a CD Galaxisnál most megint 4.500 HUF a Racedriver Grid. Én még egy korábbi akcióban vettem 4e-ért, de ez is jó ár érte, ha valaki akkor lemaradt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
adalbert1
veterán
válasz fekeandras #657 üzenetére
Hány éves játék is? Mimum olyan 4-5? Mondjuk egy ekkora névből gondolom megpróbálják az utolsó fillért is kicsavarni... Pedig valszeg. eléggé esett az ezzel multizók száma is mióta kijött a 4-5.
Erősen gondolkozom még mindig a Heroes V-ön és a Civ-en... A Heroes V-ben és a 2 kiegészítőben nagyon sok játékóra benne lenne valszeg., viszont Civből szerintem csak a 4-gyel játszanék (meg még talán a 3-al).... Viszont jó lenne birtokolni egy ilyen kollekcíót...
Ehh, ha csak a budget kategóriából kellene válogatni, akkor is el tudnék így hirtelen költeni vagy 50k-t játékra legalább (HL2 Orange Box, Warcraft 3 + TFT, NFSMW, a fentebb említettek, SWAT4 + még jó pár egyéb ami így hirtelen nem ugrik be), viszont ezekkel amennyit játszok akár 2-3 évig is ellennék.
-
adalbert1
veterán
Valaki keresett régebben Cod2-t. Találtam de elég pofátlan áron...
Amúgy van pár jó játék jó áron, viszont kár hogy ma vége az áprilisi akciónak...Amit viszont biztos be fogok szerezni: Heroes V Gold, (ugye a magyar feliratot ki lehet kapcsolni?), és Civilization Chronicles (mondjuk tartalmazhatná a 4 kiegjeit is...).
-
Blaise
veterán
Media Markt:
Rush for Berlin (nem budget, hanem rendes kiadás!) 590 Ft
-
chungee
addikt
Az más sztem. Steamen a kevésbé számomra megbecsült játékokat vásárolom meg alkalmi akcióknál. Azért inkább tokkal vonóval szeretem. 3k-ért nem sok az általam megbecsült Bioshock.
RoyalFlush: CDgal.-ban vettem én is kb. ennyiért, pontosabban 0,1k-val kevesebbért 1,8k volt
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Test Drive Unlimited-et MM-ban 1990 Ft-ért vettem tavaly év végén.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
chungee
addikt
válasz ProEvoFan #643 üzenetére
Pécsi MM-be volt 1 jó sztorim. Úgy január végén történt.
"Tegnap megvettem MM-ben a Doom 3-at. Rá volt ragasztva 1,9k. Persze én tudtam, hogy 3,5k alatt nem lehet kapni sehol sem. Biztos elbakizták árazáskor. Felkészülten odavittem a kasszához. És lám, a gép 3990-et mutatott. Szólok, hogy: á-á! Ezen 1,9k van ráírva. Az eladó csaj ellenőrizgetett, telefonálgatott. Végül kiderült, hogy hibásan címkézték. Asszondja ezt még ennyiért elvihetem, de a többit mindjárt átárazák "
-
fekeandras
őstag
Még pár napig akciós: Battlefield 2 Complete Collection
-
Vladi
nagyúr
MM-ben elég sok játék elég olcsón. Mai szerzemény: Most Wanted 1990, MoHa air: 1990.
Vagy volt már?il sole non sorge più ad Est!
-
-
Wolverine
félisten
-
BalaNce87
addikt
De örülnék ha egyszer olyanra is adnának vmi akciót aminek értelme is van és érdekel (mondjuk a crysis meg a battlefield 2), ott ez a mercenaries 2, ha jól tudom az még viszonylag új játék és már is 2000-ért árulják, mondjuk elég retek játék, szóval érthető, igaz ez akciós, de ennél többet tényleg nem érne. Én még mindig azt nem értem hogy egy kurva cod2-n mi kerül 4500 FT-ba, már 1000-ért kéne dobálgatniuk vagy inkább 800-ért, kész vicc ez az Activision, 1 év után egy játéknak legalább egy 2000-et kéne esnie az árából, ez meg már vagy 3 éves múlt....Pédaként ott egy Far Cry 2 6000-ért ami új játék 1500 Ft van egy 3 éves és egy pár hónapos játék között, ez tényleg vicc.
-
ProEvoFan
nagyúr
újra 50%os árengedmények a CD Galaxisban
[link] -
chungee
addikt
válasz fekeandras #578 üzenetére
Doom3 a Media Markt-ban. Rá volt ragasztva 1990.-. Persze én tudtam, hogy 3500 alatt nem lehet kapni sehol sem. Biztos elbakizták árazáskor. Felkészülten odavittem a kasszához. És lám, a gép 3990-et mutatott. Szólok, hogy: á-á! Ezen 1990 van ráírva. Az eladó csaj ellenőrizgetett, telefonálgatott. Végül kiderült, hogy hibásan címkézték. Asszondja ezt még ennyiért elvihetem, de a többit mindjárt átárazzák
Viszont Resident Evil 4-et jó sokáig 1790-ért lehetett kapni. Megbántam, hogy nem vettem meg, most már 2690 Biztos a válság miatt felment a dollár és az euró miatt. Mert Ubi exclusive-ek általába 2k alatt vannak. Most nézem PoP trilogy szintén 2690 Én anno 1790-ért vettem.
-
Gordiann
őstag
Nem 1000, hanem 900 Ft
Most jövök onnan, mivel ezek már megvoltak, a maradék ilyen kiadást vettem meg:
Rise of Legends
Empire Earth 2 Gold
Swat 4 GoldMeg volt még Joint Task Forces meg Caesar 4 meg valami Hospital kórházas.
Mind 900 Ft!!!!!!!!
És nem a gagyi kiadások, hanem amiket már sehol nem lehet kapni - nagy papír+dvd tokos kiadások szép kézikönyvekkel, meg minden ami kell.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
West End-beli Media Markt-ban eredeti dobozos Fable (első rész, nyilván ) és Jade Empire 1000 Ft!
Én meg megvettem őket anno többszöröséért...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
BalaNce87
addikt
-
peterszky
őstag
CDG februári akciók
Van pár jó cím 1k alatti árral.What else you gonna do on a Saturday?
-
adalbert1
veterán
válasz fekeandras #610 üzenetére
A Battlefield 2 nincs olyan jó áron (persze ez is relatív, 2k nem pénz egy ilyen jó multi fps-ért), amíg tartott az 50%-os EA akció, addig a complete collection volt 2k (alapjáték + 3 kiegészítő).
-
BalaNce87
addikt
válasz fekeandras #616 üzenetére
Még mindig nicsen sehol, 4000-et meg tuti nem adok érte, egyszerűen dárga, de ezt már megbeszéltük, Steamen meg ugyancsak eszméletlen drága, ott van egy Cod Warchest pack az meg 12rongy, ami még így se éri meg (tartalmazza a cod1,uo-t és a 2-őt), mostanára durván 1000-1500-nak kéne lenni ezeknek, de főképp a 2-nek, nemtudom mi ütött ezekbe, ha már csak azt nézzük hogy egy Far Cry 2, ami új játék 7000 Ft, nem beszélve a Steames $-ról átírt €-ra
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fekeandras #612 üzenetére
-
Bencus88
nagyúr
válasz fekeandras #612 üzenetére
cd galaxison nem találtam, de itt megvan:tessék igaz egy ezressel drágább.
-
CD Galaxisban a Sins of a Solar Empire 3600Ft.
Miért bestbuy? Mert a gamerankings.com szerint az 5. legjobb PC-s játék volt 2008-ban (RTS).
-
fekeandras
őstag
Valami tipp hogy a CoD2-t honnan lehet beszerezni?
warez nem ér, eredetibe kell! -
Egon
nagyúr
Ma voltam az Árkádban levő MM-ben. C&C Generals Deluxe Edition (alap+kieg, 4DC, kézikönyv, poszter) mindössze 990,- HUF.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
fekeandras
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
ha valaki tud olcsó Kings Bounty: The Legend-et pls szóljon! 5K a boltokban...
köszi!!!! -
adalbert1
veterán
válasz Wolverine #605 üzenetére
Ok, nem értő olvasás v. 2 értelmű fogalmazás rulez.
Amúgy tényleg egy jó kezdeményezés, ha nem lennének meg az adott játékok és legálisan akarnám őket beszerezni elég erősen csóválnám a fejem... Mondjuk pár játéknál túllőttek a célon az árat illetően (még ha csak pár dollárral is). -
adalbert1
veterán
válasz Wolverine #588 üzenetére
Nem is tudtam hogy Pc Gurus voltál...
Mindenesetre nekem megvan legtöbbje az említett játékoknak, szóval szerencsére nem érint a dolog.Tényleg, valaki próbálta az ingyenes C&C 1-et vagy Red Alert 1-et? A Red Alertet feltettem, de a scroll sebességét hiába veszem le minimumra, kb. 1 rántás az egéren és már a pálya másik végén vagyok...
-
A Steam-en a Dawn of War Soulstorm 3,5€ (vagyis kb 1000Ft) jelenleg, még kb 2-3 napig. És plusz inygenes DoW2 beta jár.
-
Gordiann
őstag
Hali
Budaörsi mediamarkt-ból jöttem ma... a beszerzettek:
- Battlefield 1942 Anthology
- Sim City 4 Deluxe990Ft /darab....
Volt még NFS: Underground (1 vagy 2 azt nem tudom sajnos) meg MoHAA (kiegészítőkkel)(ez már megvan itthon)
meg talán még 2 cím.Aki még talál fusson! (vagy fordítva? )
Ilyen jó vásárt már régen csináltam -
BalaNce87
addikt
Hát ha demot játszottad és most 2k akkor én is megvenném, 10ezret meg nem fogok egy játékért kiadni, mert azok többsége nem is ér annyit, külföldön meg ugyanaz nem elég hogy 4000-5000 ft-al mondjuk olcsóbb, de mások a pénzviszonyok is, szóval nem meglepő hogy kevesen veszik eredetibe az ilyen GTA4 szintű játékokat (a játék lehet jó de amilyen lett inkább 2000 ft-ot érne vagy annyit se) meg most gondolj bele vki megveszi és mit lát hogy egy nemrég vett gépén gyengén szerepel az amúgyse brutális grafikával megáldott játék, jogos hogy ezek után, nem fog 10ezret adni egy játékért, előbb megtekenti másképp vagy kérdezz mástól. De érted ha érdekel egy játék akkor gyűjtsek rá 10ezret? amit szívesebben költenék más dolgokra, ez van drágák a játékok, várni kell a leárazásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest