Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz
VoltanIgor #145697 üzenetére
Majd rá fognak kényszerülni... különben vége a daluknak.
-
Crus
őstag
Ezt úgy nagyjából még addig lehet tolni, amíg lehet azzal pénzt keresni, hogy hülyét csinálsz magadból, meg a magamutogatást csúcsra járatod. A gond az, hogy a világ nem a jómód, hanem éppen ellenkezőleg az egyre durvább megszorítások és lemondások irányába kell, hogy menjen. Ha nem mondunk le és nem szorítunk meg globális szinten energiafelhasználás, élelmiszer, luxus témában, akkor szó szerint végünk van. És ez nem majd 200 év múlva, hanem úgy nagyjából mostanában kell agyban átállni, mert már így is esélyes, hogy késő...
Az ilyen embereknek is, mint ezek az Instaprostik (azé' van ám OF-e is, lol) dettó hasznos szerepet kell betölteniük a társadalomban, mert különben éhen fognak halni...
-
Crus
őstag
Esküszöm én totálisan előítéletek nélkül ültem le elé. De az egész játék sótlan és bár nem félkész, de rengeteg munkát tennék én még bele a készítők helyében, mielőtt 40€-kért árulni merném... Úgy értem nekem pofám nem lett volna ezt így egyelőre kiadni.
A másik gond, hogy rengeteg jobb játék van még indie kategóriában is, így ez a termék ebben a formában nem versenyképes.
-
VoltanIgor
aktív tag
Igen, a mostani kora huszonéves - és fiatalabb generáció iszonyat módon egoista. Nem lehet mondjuk csodálni, hiszen sokuknak konkrétan nincs igazi, emberi kapcsolata senkivel, max online, az meg lószar. Szóval csak maguk vannak, nem csoda, ha saját magukba szerelmesek.
Ezekből se lesz már hasznavehető tagja a társadalomnak. Tisztelet nyilván a kivételnek.
-
_drk
addikt
válasz
gyimger #145695 üzenetére
Igen, az hogy például egy Last of Us-ba bele teszik a dolgokat még elmegy. Mert van egy kurva jól működő játék, egy jól kitalált zombi apokalipszises világ és elférnek benne ezek. Ott is túl tolták, de azon legalább lehet vitatkozni.
Ezen nincs vita hogy minden szempontból rosszul néz ki... -
gyimger
őstag
Ez tűnt fel nekem is nemrég, amikor reklámozni kezdték a Suicide Squad MRS. Freeze DLC-jét, amiben a hősnőnek meg kell mentenie a FELESÉGÉT. Amivel nem is volna probléma, csak hát a játék aktív játékosai együttesen beférnek egy kisebb tornaterembe. Inkább ezzel kellene foglalkozni, mert senki sem fogja hallani az üzenetet...
-
i2k
őstag
-
_drk
addikt
A Flintlock Sweet baby inc-es és csodálkoztok a negatív értékeléseken?
És itt jön be a baj, hogy a játék rohadtul félkész, de alapból semmilyen de az fontos volt, hogy ezeknek ki kell fizetni a sok pénzt és olyan dolgokkal foglalkozni amit az átlag gamer nem hogy nem érdekli, de már negatív is ezekre a dolgokra... -
Crus
őstag
Egyre több olyan nagyon is szép huszonéves csaj egyébként úgy látja, hogy nincs szüksége senkire, helyette saját magába szerelmes. 2323423 db. fotót tol fel a közösségi médiába, az élete minden percéről beszámol és kizárólag csak az az érdekes ami róla szól. Csak az a fontos, hogy ő kiteljesedjen és ebbe a képbe rohadtul nem fér bele senki más. Aztán persze néha kifakadnak, hogy mennyire magányosak és, hogy igazából értelmetlen az életük. Aztán egy részük ezt követően vagy ugrik, vagy életmódot vált és rájön, hogy az ember szó szerint mentálisan leépül, ha a szociális kapcsolatai nem közvetlenek, hanem 90%-ban virtuálisak.
-
Crus
őstag
válasz
csuvicsuva #145684 üzenetére
Nem értek egyet. A legtöbb helyen a kritikus véleménynyilvánítás már egy ideje gyűlöletbeszédnek minősül, akkor is, ha azt kulturáltan, ne adja ég ironizálva mered előadni. Mutasd meg a FB-on a dislike-ot... mutasd meg a YT-on -plugin nélkül- a dislike-ot! Egy rakás videóban az olyan szavak, mint az abuse, hit(!), rape, etc. ki vannak már csillagozva, mer' valakit, valahol sért. Mindeközben olyan hajmeresztő dolgokat enged meg magának főleg US területen a nagy szabadság hevében a köz, hogy az egészen sokkoló és erre tesznek rá egy lapáttal a globalista cégek, akik meg elképesztő dolgokat tolnak le az emberek torkán, legyen az éppen szemlélet vagy éppen műanyag étel...
-
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #145688 üzenetére
Sajnos, én a lányokhoz se tudok szólni, mert kívül esnek a ligámon (angolul ütősebb), és szóba se állnának egy ilyen vén faszival, mint én...
...pedig lihegnék mindegyik... után, szívesen
~~~~~~~~~[link] - Great news, live-action Fallout fans - season 2 is apparently "ahead of schedule"
(Nagyszerű hírek, élőszereplős Fallout rajongóknak - a 2. évad a jelek szerint "menetrendnél is jobban halad")Még az '1' évadot se néztem meg. Így kihagyom, és megvárom a 2. végét...
Csak ne ez legyen az új Sétáló Halottak... -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #145686 üzenetére
Nem is vettem annak. Sajnos, tényt közöltél.
~~~~~~~~~~~~~~
Fortnite-ba mennek a NewJeans-ék 2024. decemberében.
...OMG...
Jobban tetszett az igazi dancefloor korszaka a Kpop-nak - ez az elektroshit nem az én világom. -
i2k
őstag
válasz
csuvicsuva #145684 üzenetére
Mondhatni, ez ezzel jár.
Nem lehet a teljes Emberiségre kulturált entitások összességeként tekinteni, pont azért mert bár ez lenne az ideális (mindenki szeretné így aposztrofálni a Föld lakosságát akkor, amikor mondjuk a rák/AIDS etc. elleni gyógyszerről, vagy az Űr meghódításáról, vagy a Világbékéről (stb.) beszél), de a valóság közelebb áll ehhez:
[link] - Brian élete ( Monty Python’s Life of Brian ) - Ti mind egyéniségek vagytok//szerk: remélem, nem kell megmagyarázni -
Zó
aktív tag
válasz
gejala #145650 üzenetére
Szerintem lehet szórakoztatóan írni a történelemről és történelmi helyszínekről, egy-két AC-élményemhez képest szórakoztatóbban is. De ettől függetlenül én is örülök a történelmi díszletek közötti mászkálás lehetőségének. Ez jó dolog, csak nem ártana, ha a játékok is jók lennének hozzá.
-
Zó
aktív tag
válasz
DaVE-1 #145665 üzenetére
A kritikusokat is lehet ostorozni, ők is fanyalognak miatta, meg azok is, akik előítéletmentesen kipróbálták. Lehet, hogy neked bejön, de azért ne tegyünk úgy, mintha valamiféle hiszti miatt bukna. Én nem próbáltam, mert minden képkockája alatt elég gagyinak tűnt ahhoz, hogy a hegyekben álló játékok mellett nem ért meg több időt az életemből ingyen sem. Elég kicsi rá az esély, hogy ne valami jobb rovására menne, és ezt a kockázatot vállalom. Persze pontozni nyilván nem is fogom.
-
i2k
őstag
Számomra meglepő volt hirtelen. Mondjuk: történelemhűség? Azt nem tudom, hogy ez az a verzió:
Samurai Warriors 4 DX
A képen: kikapcsolhatóak a női karakterek. -
i2k
őstag
[link] - Világszerte 8,5 millió Microsoft-eszközt ítélhetett kék halálra a CrowdStrike-krach
"A Microsoft szerint ez az összes Windows-gép kevesebb mint egy százaléka."Hát (szó szerint) nem tudom, hogy volt-e ilyen kórházakban, de mondjuk mit szólna kedves MS-vezetőnk hozzátartozóját életben tartó rendszer puff, EZÉRT kikapcsolna...
Szóval, ja, az kevesebb mint 1% is tönkre tud(ott?) tenni életeket...
-
Crus
őstag
válasz
DaVE-1 #145671 üzenetére
Sajnos én is játszottam vele.
- ez a grafika, ez úgy néz ki full maxon, mintha egy PS3-as játék lenne 4k-ra felhúzva, pedig UE4 motoros...
- ...cserébe ahol egy Hellblade 2 smooth volt, ott ez csuklik, mellé még csúnyácska is
- frame pacing gondok
- ezek az animációk... az ugrás a legepicebb, mintha egy pillanatra kifagyna a levegőben a kari és CSÚSZIK a levegőben. A büdös életben ilyet még nem láttam.
- a lore abszolút nincs jól felépítve, csak random ötletek vannak egymásra szórva
- érdektelen karakterek, a főhőssel én nemtom' ki tud szimpatizálni, jó neki
- a játék első percében egy afro, tábornok nő osztogatja a parancsokat, mert ugye ez még a mesében tökre általános. Cheklist pipa.
- unalmas és nem is túl jól működő gameplay
- rég hallottam ilyen putri audiót
- PC-n a grafikai beállítások kb. kimerülnek annyiban, mint egy konzolon, alig van 1-2 opció
- súlytalan, generic fosA másik játékuk az Ashen is kb. ezt a szintet szállítja. Valahol ez így olyan 5-6/10-et ér és egy rakás ennél jobb játék van kint a placcon.
-
i2k
őstag
válasz
DaVE-1 #145674 üzenetére
Menjünk bele... épp annyira, hogy senkit se rúgjanak ki innen:
"Divatrinyálók"
Léteznek ilyenek? Nem tudhatod te sem, én sem. Hagyjuk meg a lehetőségét: a konformista, véleményüket a tömeg hatására könnyedén ide-oda változtatgató emberek igenis léteznek. Tehát, mondjuk: vannak "divatrinyálók".
DE:
Biztosan nem annyian, mint akik józanabbul is tudnak véleményt alkotni egy olyan világban (értsd: 2024-ben élünk), amiben már egy 4 éves is bepötyögheti az "ovi csopiba", hogy "Pistikeamuvaanyáat!", mert van telója, minimum feldiktálja a szabatos (vagy sem) véleményét bárkinek, még az Atya Úristennek is = Véleményszabadság.A STEAM-en csak a játékot megvásárlók írhatnak review-kat. Buksiból: 198-an* (csekkoltam: igen) véleményezték, "Mostly Positive"-ra.
Adjuk meg annak az esélyét, hogy a lepontozók fele idióta.
A másik felének véleményét is kétségbe vonod? -
i2k
őstag
A játék annyira befejezetlen, hogyha nem "_" lenne a főszereplő, akkor az IGN-birodalom meg se reklámozná a hibákkal, kihagyott ziccerekkel, vicces mozgásokkal, placeholder mechanizmusokkal (mind a játékkal játszók írták le! = értelemszerűen nem az ömlengésekből, és a normálisan review-ozó írásokból kiemelve) megszórt címet, és most nem lenne sírás sem fölötte.
-
Crus
őstag
válasz
DaVE-1 #145669 üzenetére
...és véletlenül se ez a legnagyobb baj azzal a játékkal, az csak hab a tortán. Próbáld ki, ott van GP-ben.
Igen, fejlesszél minőséget, tegyél le az asztalra kreativitást, ötleteket, újdonságokat és tarolj vele. Ne pedig checklistek alapján készíts, izzadságszagú játékot.
-
Crus
őstag
válasz
DaVE-1 #145665 üzenetére
Akkor még egy ember aki nem érti a fórum lényegét. Ha hozol egy témát, akkor arra szoktak válaszolni, ki szokták tárgyalni, különben ennyi erővel mehetne fel az instádra is, ahol aztán el se olvasod, vagy letiltod a reakciókat.
A fenti téma kapcsán nem lehet nem megemlíteni olyan folyamatokat, melyek itt tiltva vannak.
-
DaVE-1
senior tag
[New Day One Xbox Game Pass Game is Being Review Bombed]
Hát én már nagyon sugárba hányok ettől a vergődéstől amit az emberek leművelnek.
Szégyellem magam helyettük is.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
gejala #145650 üzenetére
Szerintem még a Valhalla is jobb, mint az Odessey. Előbbit egyben, utóbbit három nekifutásra toltam le. Pedig én elfogult vagyok az openworld játékok felé és szeretek mindent felderíteni.
Egyébként minden nézőpont kérdése, ha csak a játékmenetet nézem a Syndicate a legjobb szerintem, ha a sztorit talán a Brothethood( az volt a 2.1, ugye?). -
Dilikutya
félisten
válasz
gyimger #145646 üzenetére
Én nem ítélek el senkit, aki neki megy az Assassins Creed-nek, mert olyan tájakat, korokat érint, amit más játék nem. Csak a fenének olyan hosszú, a gyűjtögetésről, fejlesztésről nem is beszélve. Azt utáltam a legjobbnak tartott Black Flag-ben is, hogy a fejlesztés szükséges volt, de sok cuccot csak a tökegyforma barlangokból, meg szigetekről lehetett megszerezni. A sztori jó volt, de lehetett volna az is rövidebb, de a küldetésekben volt változatosság, a harc is élvezhető volt. De max 20-25 óra is elég egy ilyen játékból szerintem. Far Cry ugyanez.
-
i2k
őstag
válasz
WayneGace #145658 üzenetére
Hol írtam, hogy ilyesmit írtál, dzsízáz?
"Az sem feltétlenül egészséges, hogy ennyit foglalkozni a játékiparral, mint ami ebben a topicban megnyilvánul." (Te)
Kaptál tonnányi infót, hogy miért foglalkozunk az elmúlt hónapokban (is) felmerült témákkal --- nyilvánvalóan: játékok, és fejlesztőik témaköréről van szó --- és jössz az olcsó "nem ezt írtam"-szerű eltereléssel...
-
i2k
őstag
válasz
WayneGace #145654 üzenetére
Sajnos, nincs ferdítés - hol voltál eddig? -, az a helyzet, hogy birkáknak vagyunk nézve (tudod, semmi személyes: Játékosok vagyunk), akik(nek be kellene nyelnie mindent) nem csak hogy szó szerint el KELL (szerintük) tartani őket, de még jó pofit is kell(ene) vágni ahhoz, amit az elmúlt években hozzánk vágtak játékfejlesztés, bárgyú-szar történetek, kéretlen folytatások, nyílt és burkolt politikai ideák ránk erőltetése, társadalmi "értékek" közvetítése és elfogadtatása, nemi (!) kérdések (etc., etc.,) képében.
Szóval, még egyszer, nincs ferdítés - csak pár mondatban közlése van annak, hogy nem vagyunk agyatlan barmok.
-
i2k
őstag
-
gejala
őstag
Valhalla akkor is 80 óra, ha végig a nyilat követed, mert 12x kell megcsinálni tökugyanazt minden területen.
Egy Origins vagy Odyssey sokkal szórakoztatóbb és látványosabb, mint olvasni arról, hogy nézett ki Alexandria. És csak kisebb ferdítések vannak bennük, ami kellett a sztorihoz/játékmenethez. De pl. Syndicate is nagyon jól hozza a viktoriánus Londont.
-
i2k
őstag
válasz
gejala #145648 üzenetére
Elemezzünk: szigorúan elvi síkon, érzelemmentesen
Hossz:
Nem muszáj minden sarokba benézni, hátha eldugtak valami mások által sosem látható viccet a fejlesztők (régen csináltak ám ilyet Romero-ék, például)...Történelem:
Régen rossz, ha olyan fejlesztőtől remél bárki is hitelességet, mint a most nyíltan lebukó Ubisoft. Ha tényleg a történelem érdekel bárkit is: dokumentumok könyvtárból, dokumentumfilmek.Assassin's Creed-(és Ubisoft) jelenség:
Szinte teljes mértékben a Stockholm-szindrómával írható le a dolog, megspékelve, ha "nincs más ilyen olcsó, ezért ezt fogyasztom" elv mentén mondjuk a gyorskaján függő hozzáállása a minőségi elvárásokhoz.Megoldás(ok):
- Szem tágra kinyitása.
- Pénztárca bezipzárolása.
- Más, sokkal hálásabb tevékenységekbe és/vagy fejlesztőkbe és játékaikba való invesztálás, mert nem feledni: a pénztárcáddal szavazol.Ha megveszi bárki is a terméket, el is hiszi magáról (a Ubisoft), hogy jót is gyárt, ad ki a kezéből.
Lásd, lejjebb. -
gyimger
őstag
válasz
gejala #145644 üzenetére
Annyi és annyi játék van a világon, hogy keresve sem találom az okát, miért akar még valaki Ass Creeddel játszani, hacsak nem az a max. harmadik, amit kipróbál közülük. Nem bántásból, sok más és más játékosszokás létezik, de ez az "az idei szarabb, mint a tavalyi, de majd jövőre jobb lesz" hozzáállás annyiból vicc, hogy el is lehetne engedni a retekbe és lehetne új életet kezdeni, mást is megismerni.
-
DaVE-1
senior tag
Ugyanaz lesz mint a mirage-nál...az is hude szar meg miez már visszalépés mindenben... azt mit olvastunk? Így meg úgy verte a korábbi részeket arányaiban az eladás...
Szóval ubi-t nem fogja a sok rinyagép visszatartani ugyanis a nem rinyálok hanem a játszok mindig többen lesznek -
i2k
őstag
[link] - Ubisoft Confirms No Delay for Star Wars Outlaws Despite Negative Feedback
(A Ubisoft megerősítette, hogy nem késik a Star Wars Outlaws a negatív visszajelzések ellenére sem)"Mi váltotta ki az aggodalmat?
Játékmenet-előzetes reakció
Nemrég az IGN kiadott egy 10 perces játékmenet-előzetest a Star Wars Outlawsról. Bár a játékban rejlő lehetőségeket volt hivatott bemutatni, vegyes fogadtatásban részesült. A videó 13 000 nem tetszést váltott ki, szemben a 8000 tetszéssel, ami rávilágított a játékosok aggodalmaira a játék különböző aspektusaival kapcsolatban.Főbb kritikák
A nézők által felvetett főbb problémák a következők voltak:
* Alacsony és változó képkockasebesség: Az előnézetben feltűnő teljesítményproblémák jelentek meg.
* Gyenge vizuális effektek: Sokan úgy érezték, hogy a grafika és az effektek nem feleltek meg az elvárásoknak.
* Nem reaktív AI: A nem játszható karakterek viselkedése kidolgozatlannak és irreálisnak tűnt.
* Általános kidolgozatlanság: A játék kevésbé tűnt csiszoltnak, mint ahogyan azt egy megjelenéshez közeli cím esetében várták.Ubisoft válasz:
"A játék aranylemezre került, így az augusztus 30-i dátum végleges."
Ez azt jelenti, hogy a játék véglegesítve van és készen áll a gyártásra, ami biztosítja, hogy a megjelenési dátumot rögzítették."~~~~~~~~~~~~~
Továbbá: ők
* akarnak tartalmakat később hozzáadni
* bíznak a sikerben, ezért nincs késleltetés (és hát fiskális okok is ott vannak)
Továbbá: közösség
* akarnak tartalmakat később hozzá (idióták!)
* vegyesek az érzelmek a címmel kapcsolatban. -
i2k
őstag
Japánok kitakarítottak.
Kirúgták a történelemhamisító brigádot. (Remélem, nyilvánvaló, hogy nem egyedül csinálhatta)
"if anyone's interested, i did some diggin on this in japanese internet. it appears that there's a trending tag "asakuri problem", here's a rundown: https://agora-web.jp/archives/240719075712.html < this is top kek material btw xD
and that info above seems true: https://x.com/tweetsoku1/status/1814267441893270010" -
Golden9
veterán
Concord Open Beta has begun: Test the upcoming hero shooter for free.
(Megkezdődött a Concord Open Béta: Teszteld ingyen a közelgő hőslövöldözős játékot.) -
i2k
őstag
válasz
VoltanIgor #145632 üzenetére
[link] - Egy hiba miatt kényszerülnek térdre a Windows alapú rendszerek – Reptereket, bankokat, segélyhívó központokat is érint
Aszongya:
"There is a faulty channel file, so not quite an update. There is a workaround...
1. Boot Windows into Safe Mode or WRE.
2. Go to C:\Windows\System32\drivers\CrowdStrike
3. Locate and delete file matching "C-00000291*.sys"
4. Boot normally."
-
TBT
addikt
válasz
cyberkind #145634 üzenetére
Azért a harmadik epic volt és a negyedik sem rossz. De én az ötödiket is imádom.
Kár, hogy az új Motorsport játékot így elcseszték... Rettentő bugos, félkész és technikai hibáktól hemzseg a mai napig (legalábbis a vélemények alapján). Megvenni még nem mertem, majd ha "elkészül", mert kapja a patch-eket serényen, több-kevesebb sikerrel. -
i2k
őstag
"Forza Horizon 4 (jó élmény volt, de kiégtem tőle, az FH5-höz már gyomrom sincs)"
Az 5-ös nagyon nem igazi a 4-es után... A 4-est szinte kimaxoltam (offline).
Mondom ezt úgy, hogy offline vagyok, és a csak beépített kihívásokat nyüstölöm benne. Az 5-öst sem fogom egy darabig törölni, de...A 4-esben a szetting idegesített... és a brit akcentus, rongyrázással. Ebből a szempontból a mexikói környezet és a latinó fíling sokkal jobb...
Környezet: mintha "szabadabb" szabadságot adna. -
i2k
őstag
[link] - Tessék, költözzön minden csak nyugodtan a netre, felhőbe, hátha nem vagyunk már eléggé kiszolgáltatva: "Most már biztos: ez a program okozta a fél világot megbénító leállást pénteken"
"Az első hírek alapján a hiba forrása a Microsoft felhőszolgáltatása, az Azure volt, mely egyébként az elmúlt órákban valóban problémákkal küzdött. Ennek következtében a CNN szerint számos repülőjárat ragadt a földön hosszú órákra az Egyesült Államokban.
Később kiderült: a péntek reggel jelentkező súlyos problémák hátterében már a CrowdStrike áll, mely vállalatok számára kínál biztonsági megoldásokat. Ők adtak ki egy hibás frissítést a Falcon Sensor nevű megoldásukhoz, mely elrontott minden Windows-alapú számítógépet és szervert, kékhalált és folyamatos újraindulást kiváltva – számolt be a The Verge. A CrowdStrike időközben azonosította a problémát és visszahívta a hibás frissítést, de a már összeomlott gépeken ez nem fog segíteni." -
alratar
addikt
Engem picit meglep, hogy a nagy listázásbaqn senki sem említette az Elden Ringet.
Ennyire nem jött be senkinek? -
_drk
addikt
válasz
reelc #145617 üzenetére
Nagyon sok van szintén! Szinte összes PS ex cím egy mestermű. De más nagy stúdióknál is jön 2 évente legalább 1 amivel megéri játszani. Aztán ott vannak az indik, A, AA játékok is amik simán súrolják azt a minőséget.
Most ezért is megy nagyrészt a picsogás, mert azt a szintet már nagyon nehéz tovább vinni.Vegyél egy PS4 Prot, PS+ extra és elvagy 2 évig!
és nem költöttél 100 ezreket masinára meg játékokra.
Ui. Elsőre még a nagyon sokat szidott Ubisoft játékokkal is rengeteg órát ellehet szórakozni, legyen az Far Cry vagy bármelyik AC.
-
reelc
veterán
Köszi a válaszokat!
-
Zó
aktív tag
válasz
reelc #145617 üzenetére
FF7 Remake (remek, de jobban szeretem az eredetit)
Warhammer: Total War (jó kérdés, mennyire kezelhetők külön a részek)
Overwatch (kezdetben szórakoztató volt a multi, nyilván nem vadidegen csapattársakkal, de az újraelővétel bem értelmezhető)
Forza Horizon 4 (jó élmény volt, de kiégtem tőle, az FH5-höz már gyomrom sincs)Kb. a többi passos-bundlis volt vagy nem AAA (indie-k főleg, de a Psychonauts 2 vagy a RoboCop sem igazi AAA, pedig bejöttek), vagy nem jó, de sok minden pótlásra vár még (Witcher 3, BG3, DMC5, FF7 Rebirth stb.).
A 2016-os Doom tetszett, de nem ment végig azóta sem, és zavart is a látványosan arénás jellege, illetve a melee megoldása. Nehéz így újraelővételről beszélni. A God of Warba meg konkrétan beleuntam, talán egyszer elkap, mint az 1-3, talán nem.
-
DaVE-1
senior tag
Lehet ,hogy pont az a jó "bennem" és sokan másokban ,hogy amíg egyes emberek azt nézik egy játékban hogy tetszik-e nekik legyen az csupán a nézet (tps fps stb) vagy hogy hangulatos vagy bármi, addig mások szinte direkt azt keresek amibe bele lehet kötni
Hidd el bárki mondhat bárkinek 10/10-es játékot amiben valaki kb ugyanazokat meg tudná találni "hibának" "fika alapnak" amit sok játéknál "ultimate" hibaként felhoznak.
Ezen a grafikai rugozáson én már nagyon rég túltettem magam.. sok játékot játszottam és bár 100%-ig igaz hogy a grafika az amit elsőnek meglátsz és véleményezni tudod mégis fikarcnyit se tesz hozzá sem a gameplayhez sem a játékélményhez -
TBT
addikt
válasz
reelc #145617 üzenetére
Az elmúlt 5 évből, aminél teljes árat fizettem és maximálisan megérte! Bármikor kedvem van elővenni bármelyiket ezek közül!
PC-XBOX fronton:
Ori and the Will of the Wisps
Forza Horizon 5
Age of Empires IVPS5 fronton:
Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Rebirth
Final Fantasy XVI
Stellar Blade+ Futottak még kategória:
Resident Evil 2 Remake
Resident Evil 4 Remake
God of War RagnarökA Diablo IV számomra a tavalyi év egyik legnagyobb csalódása volt. Art dizájn, illetve audio-vizuál szempontból egy csoda az a játék, de minden más szempontból - főleg, ami a gameplay-t illeti, az nagyon mellément. Nálam még a sztori is. Emiatt még nem is rendeltem elő a kiegészítőt. Azt nem mondom, hogy ki fogom hagyni, mert azért érdekel valamennyire, de egyelőre még nem győzött meg a Blizzard, hogy siessek a vásárlással.
-
reelc
veterán
Csak úgy kíváncsiságból... az elmúlt 5-10 évben hány AAA játékkal volt jó élményetek?
Olyan, amit később is elővennétek?
Nyilván semmi sem hibátlan.Mindenféle előfizetés nélküli, vásárolt játékkal - kivonva a Pass árért elmegy faktort.
Én ezügyben nem nagyon tudok nyilatkozni, nagyon gyenge a gépem, a legfrissebb a Diablo IV amivel játszottam, de erősen kérdéses számomra, hogy akarom-e még a kieget is?
-
i2k
őstag
Én így látom ezt a Star Wars játékot, eddig:
* Mutáns főszerepNŐ
* DEI + Force is Woman világ
* Nem lesz klasszikus fejlődési ciklus
* Lopakodás, grafika, fizika: vicc a PS3-as érából
* Küldetés rendszer = Starfield (jóslat a részemről)
* Alapvetően a teljes játékmechanika = Far Cry + AC
* Erőlködés, némi kikacsintással, hátha lesz aki be/megveszi. -
TBT
addikt
Hát... Az első videókhoz képest azért bőven van itt downgrade. Néhány animáció szabályosan megmosolyogtató. Tiszta Rise of the Ronin életérzés.
Mondjuk úgy, hogy klasszikus Ubisoft cucc. Ettől még lehet jó a játék, de technikailag már messze nem tűnik annak, mint a bejelentéskor mutatott videókban. Nesze neked nextgen élmény 52 000 forintért.
-
i2k
őstag
-
válasz
DaVE-1 #145607 üzenetére
Akkor nagyon szeretheted a játékaikat.Én már a Far Cry 6-nak a feléig sem tudtam eljutni, annyira dögunalom az egész, pedig az 5-öt még végigtoltam, bár kár volt az elbaltázott vége miatt.
Ez a Star Wars játékuk meg egy jó nagy nullának tűnik minden eddigi információ alapján, nekem kimarad. -
-
TBT
addikt
Eközben a Blizzardnál:
-
i2k
őstag
válasz
gyimger #145601 üzenetére
Nálam OTT nem talált be
nálam.*De itt igen: [link]- Shrek 2 - Doris (27 perc 13-tól) - Verebes István hangján.
(S ezzel el is árultam ugye, honnan került a HL-be a "fityisz" igazán "eredeti" ötlete a fejlesztők részéről)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest