- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Tegnap ránéztem a Steam-re és nagyon felháborított az AC leárázás.
Érem én, hogy csóró vagyok meg drága minden, de ne 60Euró legyen már az Orogins meg az Odessey is.
40 az egygel régebbiek, Black Flag meg Syndicate meg mit tudom én mi, 20-30 a még réggebbiek, de ezek már lassan retró szint és még csak féláras terméknél járunk
Az 1-2 meg 10Euró! Amit ilyen 1-2Euróért kéne dobálni.Az egész 330Euró 10% az rohadt nagy akció főleg, hogy mindent felárazunk.
Spórolsz 36Eurót, úgyhogy kb a pakk nagy része annyit ér.
Jah és ez mindből csak az alap, nem a gigamegaultimate kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- 3D nyomtatás
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nintendo Switch 2
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest