- PLEX: multimédia az egész lakásban
- KNOX a Samsung erődje!
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz l.skywalker #132623 üzenetére
Én a kuponommal a Rebel Galaxy Outlawot zsákoltam be még a legelején. És igen, ismerős az érzés, én is sokszor jártam már úgy ahogy te, de ennél jobban elköltött pénzem PC gaming ügyileg még nem nagyon volt mostanában, iszonyat jól szórakoztam vele vagy 30 órán keresztül és került 6.5 be ehhez képest.
Az a full Han Solo feeling volt kb
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anime filmek és sorozatok
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5590,15.6,FHD,i5-8350U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN10,IR kamera
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (283)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM Only (281)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z270 i5 7500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN S3 TG 500W
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest