Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Dasu Auto
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
EnDaN #126165 üzenetére
Igen, várnom kellett volna hetekig hátha kegyeskednek kulcsot küldeni
Egészen biztos
Javaslom te is ha rendelsz netről valamit, kifizeted, majd utólag bejelentik hogy bocsika, kifogytunk, de esetleg majd mondjuk 3 hét múlva lesz, akkor a te hibád ha visszakéred a pénzed
D
Epic vagy komolyan
D
Talán ha nem volt kulcsuk, akkor nem kellett volna addig levonni a pénzt, hanem kiirni ,hogy sorry jelenleg kifogytunk, mint ahogy minden normális oldalon csinálják. Egyébként is, a majd 1 hét várakozás után vártam még majdnem 2 hetet, mire hivatalos reklamacióvá minősitettem az ügyet, egészen addig csak jeleztem paypalon.
-
Jah... de énis megnéztem azért előtte a dobozt, mert a neten tényleg nincs sehol semmi utalás, hogy minden verzió oda kerül e.
Kemény 1 óra:10 perc alatt fel is másolta magát a lemezekről + 2.2 Gigát letöltött (SSDre).
A teljes telepítés így 1 óra:15 perc lett.51 GB-ot foglal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fotók, videók mobillal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest