Hirdetés
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
EnDaN #126165 üzenetére
Igen, várnom kellett volna hetekig hátha kegyeskednek kulcsot küldeni
Egészen biztos
Javaslom te is ha rendelsz netről valamit, kifizeted, majd utólag bejelentik hogy bocsika, kifogytunk, de esetleg majd mondjuk 3 hét múlva lesz, akkor a te hibád ha visszakéred a pénzed
D
Epic vagy komolyan
D
Talán ha nem volt kulcsuk, akkor nem kellett volna addig levonni a pénzt, hanem kiirni ,hogy sorry jelenleg kifogytunk, mint ahogy minden normális oldalon csinálják. Egyébként is, a majd 1 hét várakozás után vártam még majdnem 2 hetet, mire hivatalos reklamacióvá minősitettem az ügyet, egészen addig csak jeleztem paypalon.
-
Jah... de énis megnéztem azért előtte a dobozt, mert a neten tényleg nincs sehol semmi utalás, hogy minden verzió oda kerül e.
Kemény 1 óra:10 perc alatt fel is másolta magát a lemezekről + 2.2 Gigát letöltött (SSDre).
A teljes telepítés így 1 óra:15 perc lett.51 GB-ot foglal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell WD19S + 180W adapter
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest