Új hozzászólás Aktív témák

• ayo

veterán

válasz FunPro #121474 üzenetére

Humble Bundle-nek volt azért egy rossz ideje, amikor már nem tudott annyit termelni, akkor kezdték kipróbálni az összes mások által nyomatott marketinget, hétfői bundle, heti bundle stb. Ezekből mint látszik a zsákbamacska jött be a legjobban nekik és ezt meg is tartották.

Ettől függetlenül jó csomagok is akadnak néha, de én az elmúlt 3-4 évben sztem ha 2-t vettem magamnak, a többit mindig csak blogra sorsolásra fizettem be, hogy legyen valami izgalmas is.
    100-ból egyszer jönnék ki úgy, hogy jó áron kapnék meg valami olyat, ami engem pont érdekel, de az pénzileg mégse lenne annyira kedvező :D

Én örülök, hogy nincs heti bundle és leginkább annak örülnék, ha végre visszatérne a régi rendszer, tehát mondjuk havonta egy bundle 2 hétig, nulla zsákbamacska. Ez persze eléggé esélytelen, hiszen nem hiába jártak be ekkora utat. Kell nekik a bevétel és a régi módszer már nem hozott eleget. A zsákbamacskával gondolom tudják tartani is a minőséget és hogy egy-egy komolyabb játékot is be tudjanak rakni, hiszen el tudnak adni játékokat olyan embereknek is, akik alapvetően nem vennék meg a csomagot, mert mondjuk 10-ből 9 megvan neki vagy szimplán nem érdekli csak mondjuk az egyetlen felfedett játék.... ez ugyebár egy fokkal jobb, mint amikor terített lappal adják egy dolláros csomagban őket, azt itt PH-n csak legyintünk, hogy 1 dollárért se... :D

Egyébként meg majd aug-szeptember környékén lesznek az izgalmasabbak, nyári szezonban teljesen felesleges várni ilyesmit.

http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák