- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz FunPro #121474 üzenetére
Humble Bundle-nek volt azért egy rossz ideje, amikor már nem tudott annyit termelni, akkor kezdték kipróbálni az összes mások által nyomatott marketinget, hétfői bundle, heti bundle stb. Ezekből mint látszik a zsákbamacska jött be a legjobban nekik és ezt meg is tartották.
Ettől függetlenül jó csomagok is akadnak néha, de én az elmúlt 3-4 évben sztem ha 2-t vettem magamnak, a többit mindig csak blogra sorsolásra fizettem be, hogy legyen valami izgalmas is.
100-ból egyszer jönnék ki úgy, hogy jó áron kapnék meg valami olyat, ami engem pont érdekel, de az pénzileg mégse lenne annyira kedvezőÉn örülök, hogy nincs heti bundle és leginkább annak örülnék, ha végre visszatérne a régi rendszer, tehát mondjuk havonta egy bundle 2 hétig, nulla zsákbamacska. Ez persze eléggé esélytelen, hiszen nem hiába jártak be ekkora utat. Kell nekik a bevétel és a régi módszer már nem hozott eleget. A zsákbamacskával gondolom tudják tartani is a minőséget és hogy egy-egy komolyabb játékot is be tudjanak rakni, hiszen el tudnak adni játékokat olyan embereknek is, akik alapvetően nem vennék meg a csomagot, mert mondjuk 10-ből 9 megvan neki vagy szimplán nem érdekli csak mondjuk az egyetlen felfedett játék.... ez ugyebár egy fokkal jobb, mint amikor terített lappal adják egy dolláros csomagban őket, azt itt PH-n csak legyintünk, hogy 1 dollárért se...
Egyébként meg majd aug-szeptember környékén lesznek az izgalmasabbak, nyári szezonban teljesen felesleges várni ilyesmit.
http://jateknaplo.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Új USB rádiós vezeték nélküli magyar multimédiás billentyűzet + egér garantált hatótáv: 1m
- ÚJ Infra távkioldó k canon nikon olympus sony pentax gépekhez ML-L3 RM-1 RM-2 RC-6
- 1m 2m 3m 5m 10m 20m TGreen HDMI DVI kábel kábelek v1.4 3D FullHD + Ethernet csatorna
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- WD My Passport 2 terrás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest