Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Hát én nyomtatókkal foglalkozom úgyhogy tudnék mesélni. Hidd el a consumer nyomtatók a fasorban sincsenek a normális gépekhez képest. Ezeket pont otthonra csinálják tök olcsón, tök műanyag, tök javíthatatlan ha elromlik, stb stb. Gyártanak ma is normális nyomtatókat. A fotónyomtatók (a normálisak) nem is ilyen alapokra épülnek egyébként. (Ettől még én is azt mondtam, hogy normális nyomatot kéne ennek is csinálnia - de messze nem csinál ez a kategória fotólab minőséget - még a közelét se). Canonról is tudnék mesélni a nyomtató üzletága úgy ahogy van egy kalap trágya, már semmi köze sincs a huszonévvel ezelőtti normális Canon nyomtatókhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest