- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
válasz
Bitlisz #8583 üzenetére
pont ma akartam kipróbálni az Ion-on a Live 10.0 pendrive megoldást.
akkor lehet hogy hanyagolom és köszönöm hogy Te letesztelted.jo gép a kis Zotac, rákerestem amit belinkeltél.
szerintem és is pakolok a gépbe még 2 giga ramot
most már csak arra keresem a választ, hogy a két gép közül melyekin mit fogok csinálni.
(két gépem van, egy ION-os és egy I3-as ketyere)
az egyiket csak médialejátszóként használnám a másikkat meg pörgetném napi nyolc órákat
ha az ION-ban gondolkodom, akkor 3 sata csatim van - és akkor nincs dvd olvasóm. az I3-as lapon 7 sata csati van, ezzel jobban járnék ha ö lenne a médiamindenes.
az bizti, amilyek gép sokat megy abba nem jó bepakolni a vinyókat.
ami még a win7+XBMC mellett szól, hogy mindkét masinát így rá tudom kötni monitorra illetve plazmára is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest