- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
zsola32 #8582 üzenetére
Én most állok át win7+xbmc-re (a régi HTPC+szervert elkülönítem, mivel hangos volt a 7db HDD, ráadásul több is kéne bele
)
ZOTAC ZBOX HD-ND02
+2x 2GB DDR3 RAM (ebből 512 megy a vga-ra)
+40GB Intel X25-V SSD (igen, ez lehet túlzás, de halk, és nem melegszik, és sebességben is sokat dobhat rajta)
+Hama MCE Remote, ilyen:
Szinte minden ok vele egyből (talán egyedül az infó gomb nem műxik, de megoldható, viszont tudja ébreszteni alvásból a gépet), de van ennél jobb is. Ezt a távírcsit ajánlom xbmc-re: HA-IR01SV, mert ez valódi MCE távircsi, nem billentyűkombinációkat küld (ha még lehet szerezni)
Bár nálam elmegy a másik is, úgyis a Harmony fogja átvenni a szerepét.Előbb a linuxot (XBMC Live usb-ről) próbáltam, majd a win7 ultimate xbmc-vel.
Azt kell hogy mondjam, a win7-es nyert. Azon alapból megy minden (még a HD MOV-jaim is), míg linux alatt több szegelés kell neki (nálam a többcsatornás hangnál keveri a csatornákat), és eddigi tapasztalatok alapján jobb ha csak az XBMC megy a grafikus felület helyett (X elindítása helyett, kb mint a live)
Érdekes módon a hálózati dolgok is jobban mennek win alól (linux alatt sokat teker ha belépek valahova, pedig a "szerver" is linuxos).Az új szerver meg egy sima atom procis lap 2x2gb ram + nagy ház passzív táppal (120W PicoPSU), meg a 4portos SATA-RAID kártya (majd bepróbálok egy másodiknak egy ilyen 2portos PCI flex riser témát is, de lehet nem megy...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest