Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• knbs

senior tag

Szervusztok!

A segitsegeteket kernem, adjatok utmutatast, merre induljak szeretnek magamnak egy HTPC-t epiteni. Sokat bongesztem a forumot, par otletem mar van de gondoltam egy kis tamogatas jol johet.
    Szeretnem a villanyfalo "nagyvasat" kivaltani a torrentezes alol es igy ha mar epitek valamit akkor gondoltam a htpc-re, mert egy NAS is megoldana a dolgot, de a medialejatszom haldoklik igy hataroztam el hogy akkor legyen HTPC(persze ha sikerul egy gepbe minden elvarasomat teljesiteni)

A szempontok a kovetkezok lennenek:

-A gep a halomban lenne, mivel itt van a tv(Samsung 46B650) is, igy a hang az az egyik leg neoralgikusabb pontja a rendszernek(gondolkoztam vizhutesben is...)

-Fontos,hogy torrentezesre lesz gyakorlatilag 24/7-ben hasznalva, ezert a fogyasztas nagy szerepet jatszik(termeszetesen esti orakban filmezes meg ilyenek)

-El kellene erjem a gepet a munkahelyemrol is es otthon is van meg ket laptop amivel felcsatlakoznek, vagy filmet nezni vagy csak par dolgot lementeni tarolni

-1080p filmek lejatszasa

-DTS hangot optikai kabelen vinnem ki egy Logitech Z-5500 hangfal szetthez, ebben van DTS dekoder szoval, maga a DTS hang keltes megoldva.

Nem tudom remelem nem hagytam ki semmit :) Elore is koszonom mindenkinek a segitseget, utmutatast.

Udv,

Új hozzászólás Aktív témák