- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
Szervusztok!
A segitsegeteket kernem, adjatok utmutatast, merre induljak szeretnek magamnak egy HTPC-t epiteni. Sokat bongesztem a forumot, par otletem mar van de gondoltam egy kis tamogatas jol johet.
Szeretnem a villanyfalo "nagyvasat" kivaltani a torrentezes alol es igy ha mar epitek valamit akkor gondoltam a htpc-re, mert egy NAS is megoldana a dolgot, de a medialejatszom haldoklik igy hataroztam el hogy akkor legyen HTPC(persze ha sikerul egy gepbe minden elvarasomat teljesiteni)A szempontok a kovetkezok lennenek:
-A gep a halomban lenne, mivel itt van a tv(Samsung 46B650) is, igy a hang az az egyik leg neoralgikusabb pontja a rendszernek(gondolkoztam vizhutesben is...)
-Fontos,hogy torrentezesre lesz gyakorlatilag 24/7-ben hasznalva, ezert a fogyasztas nagy szerepet jatszik(termeszetesen esti orakban filmezes meg ilyenek)
-El kellene erjem a gepet a munkahelyemrol is es otthon is van meg ket laptop amivel felcsatlakoznek, vagy filmet nezni vagy csak par dolgot lementeni tarolni
-1080p filmek lejatszasa
-DTS hangot optikai kabelen vinnem ki egy Logitech Z-5500 hangfal szetthez, ebben van DTS dekoder szoval, maga a DTS hang keltes megoldva.
Nem tudom remelem nem hagytam ki semmit
Elore is koszonom mindenkinek a segitseget, utmutatast.
Udv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest