Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
''g440-g550 kozott 10k korul kaphatoak, de az X csak 640x480-ban megy rajtuk tvout modban''
???Nalam megy barmilyen felbontasban a G400 DH a TV-n, szerintem kb ez a legjobb kartya Linuxos HTPC-kbe.
Egyebkent ugy van belove a rendszer, hogy a DH egyik headje a TV-re van kotve, a masik meg egy TFT-re, ami ugyesen el van rejtve egy szekrenykebeAzt meg nem sikerult belonom, hogy a ket head egyszerre is mukodjon (nem is nagyon probalkoztam vele), de igy is teljesen jo: ha akarom netezo gep, ha akarom, akkor meg medialejatszo (es mindekozben meg meg fut rajta az ember kedvenc p2p cucca, web, ft, email szerver, miegyeb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest