- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolien
csendes tag
Sziasztok, "halozati lejatszot", valojaban egy HTPC-t tervezek, de csak audio celokra. Kijelzore is szuksegem lenne az albumboritok megjelenitesehez. Egy 7"-os digitalis kepkeretet gondoltam beepiteni, de hogy a vezerlese hogy lenne megoldva, arrol lovesem sincs - ebben kernem a segitsegeteket. Ha van olcsobb/mas otlet kijelzore, johet. Gondolkodom alternativakent LCD vagy pontmatrix kijelzesben is, itt ertelemszeruen eloado - cim jatszana csak. Bar ehhez gondolom jobban el kellene merulnom a PIC-programozas vilagaban... vagy hogy is van ez? Minden mas eleme, terve mar kesz, csak ez a franya kijelzo, itt akadtam el. Elsodleges cel tehat, egy PC kepe ugy 7"-on, Foobarral szerelve - minel olcsobban, barkacsolas ha van a dologban az direkt jo, taviranyitokent uzemelo PDA-t, etc. viszont ne ajanljatok mert nem jon be az ilyen. Szerintem egy kijelzonek a keszulekben a helye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest