Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VoidXs

nagyúr

válasz attiss66 #57964 üzenetére

A doksiban elmagyaráztam. Minél lejjebb viszed, annál nagyobb hangerő kell hozzá, hogy zajmentes és pontos mérésed legyen. Egy ideje már kivettem a túl kicsi értékeket, azóta egyetlen esetről se hallottam, amikor ez tett volna tönkre mérést. Az egyszerű verzióból (ami pár hónapja van csak kint) már teljesen kiszedtem a csúszkát. Azon túl kukáztam minden felesleges beállítást, ami csak félrevezetne, ha most csinálod először, és amúgy is csak nagyon konkrét esetekre készültek. Az erőforrásigény nem probléma, az Equalizer APO a mai legolcsóbb laptopokon is bőven elbír 7.1-ig a maximális beállítással.

Callisto: Pont, hogy a Cavern kezeli egyedül helyén a 10 dB-vel csökkentést, ez az, ami miatt olyan sokan váltottak rá. Tudok olyan 3 milliós prociról is, ami szarik erre, és csak manuálisan mátrixolva működik rendesen.

Az AVR hangerőit tényleg érdemes kézzel beállítani arra, amit a Cavern kiköp, de utána újra ráengedni. Az AVR tud 0.5 dB pontosságot, a Cavern ennél 50-szer jobbat, és az a térérzeten meglátszik.

Új hozzászólás Aktív témák