- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Jaa, nekem eddig ment a dolog Intelen. A gyors teszt alatt ennyit csináltam:
- Lav-ból kipipáltam, hogy ne deinterlace-eljen.
- MPC-HC-ban belőttem, hogy 24.5-25.5fps között 1080i50-re váltson.Elindítottam a videót, fullscreen és máris 50i-ben ment.
@SunMount3r, djnice
PC-n mókolni kell, hogy ne deinterlace-eljen, mert a legtöbb lejátszó/dekóder alapból megcsinálja. Itt is LAV-ban válogathatok 3 féle sw és a GPU által tudott hw-s deinterlace-ek között. Így alapból 50p-t küldenek már ki.Nem a szépség miatt nézem, nem hiszem, hogy gyengébbek hw-sw megoldások, legalábbis semmi problémát nem látok a képen. Amiatt érdekel, mert 10-ből 9.5 alaplapon ugye nincs HDMI 2.0 még most sem, szóval 4k-n nem megy ki az 50-60p. Gondoltam így át lehetne ugrani a problémát ha vennék egy 4k TV-t.
Bár az is igaz, hogy elméleti a gond, mivel 4k interlaced anyaggal még nem találkoztam... talán nem is szabványos már
Ha meg csak FHD a felbontás akkor úgyis kimegy az 50p.
(Gyk. film/sorozat megy nálam HTPC-n, az úgyis 24-25p csak. Így simán lehetne 4k is. 50i meg csak 1-2 TV-s forrásból jövő sport, pl. F1. Az meg úgyse 4k...)
Meg is győztem magam, hogy ne szarakodjak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Wupro Cinema G1 projektor FHD fullhd 320 lumen
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest