- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy a HTPC-t szétszedtem nyárra, 1-2 ventilátort beszereltem, majd visszadugtam mindent és egy aprósággal nem számoltam,2db 3,5 HDD-m nem látom, nem ismeri fela rendszer .
Libreelec 7.0.2-es verzióm van, asszem Kodi 16.1, és nem látja a HDD-ket ahonnan a Filmek és Sorozatok mappát betallózom. (Libreelec pendrivera van telepítve, majd gépre dugva)Tudtok ebben segíteni hogy miket csináljak Kodin bellül vagy SSH-n?
Régebből rémlik valami már ilyenem volt egyszer, de akkor volt egy csomó időm és inkább újratettem az openelecet/libreelec-et, viszont most ezt nem szeretném.Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest