Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Enszuke #4043 üzenetére
Oke, az ilyen celszerszamok altalanos problemaival tisztaban vagyok, de:
1. Ugy latom, hogy koderek/kontenerek rohamos valtozasanak a kora veget ert es ez a konkret kutyu tamogat minden szoba joheto formatumot.
2. Mivel egy meglevo kutyut valt ki, ezert tudom, hogy alapvetoen TV-bol felvett ill. netrol letorrentezett sorozatokat kell lejatszania.
2a. A felvett dolgok jelenleg MPEG2-ben (ill. atkodolas utan altalam valasztott formatumban), a digitalis atallas utan meg MPEG4-ben lesznek, ezek kb kobe vannak vesve.
2b. A netre feltett sorozatoknal szinten eros standardizacio es konzervatizmus figyelheto meg: SD-nel XviD AVI-ban, HD-nal meg h.264 MKV-ben.
3. Az elmult evek tapasztalatai szerint a Popcorn lelkiismeretesen frissiti a firmware-t es HW is eleg eros ahhoz, hogy egy jo darabig meg birja a strapat.
4. Mivel ezen kivul van a hazban meg ket lejatszo, nem nagy tragedia, ha esetleg egyszer belefutok vmi nem tamogatott formatumba, ennel sokkal tobbet szamit, hogy kicsi, full passziv es relativ olcso.
Alex91: engem inkabb a specifikumok erdekeltek volna, pl. az elodmodell DTS-t nem tudott sztereoba downmixelni, csak SPDIF passthrough ment, ill. hallottam olyan pletykakat is, hogy lassan kapcsolt be meg hogy idonkent hajlamos volt fagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest