- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Az N3150DC-ITX tudja a 4k@30fps-t 8 biten. (De ezt a szakértők majd pontosabban elmagyarázzák. Engem jelenleg egyáltalán nem érdekel ez az irányvonal, ha egy film jó, akkor nem a látványvilága miatt jó. Legalábbis számomra.)
OE információi szerint a GPU-s része 50-53° körül van, az adott Chieftec házban.
Amit nem úszok meg: cserélni kell a gyári 50 cm-es SATA kábeleket, mert a ház szellőzését elrontják. (Delock kínálatában találtam 10-15-20 cm-es kábeleket.)
Az alaplapon van header csatlakozó SPDIF kimenethez, a házon pedig van lehetőség utólagosan csatlakozót beépíteni. (Korábban linkeltek itt a topicban ilyen megoldást.)
Se wifi, se bluetooth nincs gyárilag.
A Logitech termékek nem éppen pénztárcabarát megoldások. Ezért választottam a Rapoo kínálatából. S mivel a bt-s logitech egér adott volt, ezért lett ilyen csatlakozású a billentyűzet is.
Ez pl. tetszik: Rapoo E2800P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest