- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nem is lenne értelme az i3-nak, ha nem lenne gyorsabb. Csak azt mondom, ha az i3 30%-is kihasználtság mellett képes lejátszani az 1080p HEVC videót, akkor egy G1840T is megbirkózik még vele. Lehet hogy pont határon lesz, sajnos semmiféle infót vagy tesztet nem találtam erről.
De nem vetettem el teljesen a Braswell-t sem, egyedül a max 4 sata ami zavar. Ha azt veszem, hogy kell egy meghajtó a rendszernek, lehet kell optikai meghajtó is, akkor csak 2 port marad.Szóval azt kell megálmodnom, hogy a könnyebb bővíthetőség vagy a teljes HEVC gyorsítás a fontosabb. Mondjuk én eddig nem nagyon néztem 50/60p filmet, nem is nagyon van. Felénk meg a kábelen sem jön olyan csatorna ami ennyit tudna sajnos. A stream szolgáltatásokkal meg nem foglalkoztam eddig, lehet majd körülnézek azért. Sportot mondjuk ritkán nézek.
Azért beleférhetett volna legalább egy asztali Pentium is a Broadwell "felhozatalba". De azért remélem az Intel nem csinál akkora baklövést, mint az AMD a HDMI2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG ( OLED77G48LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! 2024 UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S95CAT) 165CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest