- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
Üdv,
Utoljára 7 éve építtettem gépet és az nem HTPC volt, így a segítségeteket kérném az elképzelésem megvalósításához és kérlek nézzétek el nekem amennyiben butaságot írnék.
HTPC méretben gondolkodva, annyi extrát várnék el a géptől, hogy a KDL-50w828as FullHD TVmen játszani is tudjak olyan címekkel mint a GTA5, Project Cars, új CoD/Far Cry. Ezeket a címeket nem full minőségben, de nem is alap beállításon szeretném élvezni, minimum 30fpsel így egy erősebb videókártya/proci párosra is szükségem lenne.
Média funkcióit tekintve gondolom egy játékra is kihegyezett konfig elég lesz. Természetesen nem várom el, hogy full passzív legyen de minél csendesebb, annál jobb, pláne ha filmet néznék vele. Videokártyában az nVidiat preferálom, nem tudom manapság melyik chipgyártó produkál jobb képminőséget HTPC szinten. Fontos lenne a BD3D iso lejátszás is. 4 Sata csatlakozó a minimum ami kellene de ha létezik többel is ellátott HTPC alaplap azt preferálnám.
Ugyanezt a gépet használnám egy régebbi Dell 2007wfp monitorral a napi netezésre, irodai munkára, illetve egy Vestax midi controllert is rákötnék, ami csak Intel procival működik, így az AMD konfig nem pálya, viszont ez látná el a hangkártya funkciót Windows 7 oprendszer alatt. 5.1 nem érdekel.
A legfontosabbat a végére hagytam. Keret konkrétan nincs meghatározva. Tudok rá áldozni, ha fent leírt igények megvalósíthatóak.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tőzsde és gazdaság
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Pentax DSLR topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest