- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dabadab #2197 üzenetére
Ööö, izé. Szóval van némi tapasztalatom Linuxszal, mert a régi gépemre az is volt telepítve, és Javahoz is a Netbeanst használtam (mármint a Linuxost). Volt többféle, utoljára 10-es Mandrake volt. Aztán eladtam mindent, vettem Laptopot, ezen volt XP, így most csak Knoppixolok Live Cd-ről néha. Utoljára egy 2200BG vezérlő eepromját kellett módosítani, hogy befogadja egy HP laptop, ahhoz pedig ideális volt az ethtool parancs.
A lényeg az, hogy valamennyit értek a Linuxhoz, és szeretem is (hogy a másik kérdésre is válaszoljak), ezért jutott újra eszembe a Vista árait nézve.
Viszont a Linux multimédiás képességeiről semmi fogalmam nincs, nem tudom, melyik disztrib van ellátva megfelelően e téren. Ezért kérdezem, van-e ilyen, érdemes-e vele foglalkozni, és képes-e ugyanolyan élményt nyújtani.
Őszintén szólva örülnék is, ha így lenne, mert úgyis van egy céges laptop is XP-vel, és szívesen elmerülnék újra a Linuxban, ha van értelme ebben az esetben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged