Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tws1

csendes tag

válasz Pista0001 #21216 üzenetére

Pista0001:

2. Köszönöm a választ, a PentiumII korszak óta nem építettem össze asztali gépet. Rég volt.... :)

1. i3225-el gondoltam az összeállítást, de még csak elképzelés szintjén mozog. 486-K133 óta nem volt amd procim. Még nem döntöttem el, hogy intel vagy amd alapú lesz-e, mert még megfontolás tárgya, hogy egy vagy két gép lássa el az összes feladatot. A teljeskörű megoldás 180e körül jött ki, a sima hptc (de annak teljes értékű) talán 100 körül áll meg.
    Az alapvető kérdés a htpc és nas összemosása vagy külön választása, de ezt még megálmodom.
    Három hete gondolkodom a specifikáción, szerintem ez a legélvezetesebb rész - ha kész lesz, már nem is annyira érdekes :)

A két hdmi és wlan szoftveres lekezelése is azért érdekes, mert csak ez indokolja ezt a lapot nálam. Ha ez így müködik.

Jól értelek, hogy az alaplap specifikáció szerint megfelelő LGA1155 Celeron elindul, bios fut, de az eddig próbált oprendszerek telepítés vagy live mód közben mindíg újraindulnak? Vagy a telepítés lefut rendben?
    Telepítőről memtest futtatást az alaplap betonbiztos (gyári fali-safe) beállítása mellett (normál feszültség szintek és késleltetési értékek) próbáltad?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés