Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
canniball
üzenetére
nem tapasztalatból mondom, csak "megérzés" hogy egy ilyen kis "szar" nem lehet olyan jó hogy a fent említett egyszerű alkalmazásokat a w7tel ugyanúgy vigye mint a fx-8120
szerintem feldobok az ion-ra egy w7et és kipróbálom. úgyis van egy használatlan raptorom a fiókban.
jelzem ha most ennek a vasnak a fogyasztása sem zavar, nem sokallom én a 65w-ot sem, csak itt van pl az ASUS C60M1-I ami nyilván semmire nem jó, viszont a tdp-je 9w. ehhez képest a 65 jelentős különbség.
bódogkarit.
a wifi meg szintén egy olyan dolog még mindig, hogy valamit valamiért... nincs kábel cserébe egy fingfelhőtől is belassul. nekem a speedport routertől egy téglafal választja el és kb 2 méterre van a két cucc egymástól, és mégis max 4mbyte/sec a szpíd.
a pc sincs sokkal messzebb, eziswifi, ez se jobb.
tehát ne tévesszük össze a valósan elérhető és az elméleti sebességeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest