Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Hidd el, hogy 23-ra teszi. Nekem legalábbis.
Hogy mennyire vagyok érzékeny kérdezd meg Enszuke-t vagy keress vissza a topicban hány 100 hsz-t írtam a 24p pontos beállításáról, mennyit sz*ptam vele nv-n mikor kivettéka driverbőla 23Hz-es beállítást, stb...
Szóval hidd el, minden kis akadást meglátok... sajnos.
Sokkal könnyebb lenne az életem, ha nem látnám. 
Vga és driver függő is szerintem, hogy rávált-e. Ha külső lejátszót használsz akkor emg attól függ. te úgy tudom madvr-el nyomod.
Egyébként amit írtam az overscan-ről az alapján könnyen meg lehet nézni, hogy mire vált ugyanis minden egyes módhoz külön kell az overscan-t állítani a CCC-ben. Vagyis új driver installkor feltűnő volt, mert ha 0-ra állítom az overscan-t 24 és 60Hz-en attól XBMC-ben a film elindulásakor ugyanúgy a kicsinyített kép jelent meg. Majd mikor a 23Hz-et is átállítottam akkor már jó volt onnantól XBMC-ben is. Szóval látszott, hogy 23-ra vált nem 24-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Sokkal könnyebb lenne az életem, ha nem látnám.