Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Hidd el, hogy 23-ra teszi. Nekem legalábbis.
Hogy mennyire vagyok érzékeny kérdezd meg Enszuke-t vagy keress vissza a topicban hány 100 hsz-t írtam a 24p pontos beállításáról, mennyit sz*ptam vele nv-n mikor kivettéka driverbőla 23Hz-es beállítást, stb...
Szóval hidd el, minden kis akadást meglátok... sajnos.
Sokkal könnyebb lenne az életem, ha nem látnám.
Vga és driver függő is szerintem, hogy rávált-e. Ha külső lejátszót használsz akkor emg attól függ. te úgy tudom madvr-el nyomod.
Egyébként amit írtam az overscan-ről az alapján könnyen meg lehet nézni, hogy mire vált ugyanis minden egyes módhoz külön kell az overscan-t állítani a CCC-ben. Vagyis új driver installkor feltűnő volt, mert ha 0-ra állítom az overscan-t 24 és 60Hz-en attól XBMC-ben a film elindulásakor ugyanúgy a kicsinyített kép jelent meg. Majd mikor a 23Hz-et is átállítottam akkor már jó volt onnantól XBMC-ben is. Szóval látszott, hogy 23-ra vált nem 24-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xbox One
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest