Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Joshi
titán
Szeretném én is leírni a HTPC-ről a véleményemet. Ha jobban belegondolunk akkor egyértelmű hogy kihalófélben van a HTPC fogalma, már csak azért is mert szinte már minden eszköz annak mondható amit mostanában piacra dobnak. Manapság egy média lejátszó is tud olyan dolgokat amit pár éve nem is gondoltunk volna, de a mobil technológia is hihetetlen ütemben fejlődik lassan a telót is odatehetjük a TV alá HD film lejátszónak.

Amikor eldöntöttem hogy média lejátszónak HTPC-t építek akkor azt hittem hogy csak ez a platform az ami kompromisszum mentes, hát nagyot tévedtem.
 Itt is meg kell küzdeni minden egyes bitért ha azt akarom hogy az legyen amit én akarok. 
A 24p lejátszás soha nem lesz hibátlan és még sokáig nem. Azért nem mert a ma készült filmeket is celluloidra rögzítik azért mert a digitális adattárolás még mindig nem olyan megbízható mint a filmszalag. Ettől függetlenül már vannak digitálisan rögzített filmek de ezek elterjedése még hosszú folyamat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Háztartási gépek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
 - REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Itt is meg kell küzdeni minden egyes bitért ha azt akarom hogy az legyen amit én akarok.