Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A filmes filmkamerák gyártása lassan leáll, tehát egyáltalán nem biztos az, hogy amit nézel, az valaha is látott-e celluloidot, másrészt meg fogalmam sincs, hogy mi köze a 24p-nek ahhoz, hogy a filmet eredetileg mire rögzítették. A 24p-hez összesen két dolog kell: megfelelő videókimenet és megfelelő megjelenítő, a láncban az összes többi, ezek előtti láncszemnél abszolút megoldott a probléma. Ha ez a kettő stimmel, akkor meg már elég régóta rendben van a dolog.
-
Hanok
senior tag
Egyébként leírtad hogy miért jó a HTPC: "Itt is meg kell küzdeni minden egyes bitért ha azt akarom hogy az legyen amit én akarok. " Ezzel ellentétben épp most kéne valami okos ötletet összevakarnom HTPC-re az egyik kollégámnak mert a 2 éves 80k-s médialejátszója a filmeket már nem játsza le, ha lejátsza akkor is szaggat a hang, vagy a kép. És nem lehet vele tovább küzdeni mint egy HTPC-vel, nincs supportja már a lejátszónak így kuka. Szerintem a média lejátszó pont ezért lehet zsákutca.
-
Bitlisz
aktív tag
Pedig viszonyítva az összes általad említett dologgal szemben a HTPC a legkevésbé kompromisszum mentesebb...
Mondom ezt úgy, hogy lassan 1 éve elégedetten használok egy Atom+ION chipes cuccot (ZOTAC ZBOX HD-ND02 + 2x 2GB DDR3 RAM + 40GB Intel X25-V SSD, Win7Ultimate64bit).
És 24p-vel sincs gondom XBMC és TMT alatt (utóbbi csak a HD Audio miatt, egyébként Linux lenne).
Pedig semmi trükközést nem követtem el. (max a távirányító hangolás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest