Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NumBill
csendes tag
válasz
peterszky
üzenetére
Az aláírásos-gyakjegyes témánál arra válaszoltál, amire kíváncsi voltam, hiába írtam pontatlanul, köszönöm
(A "vizsgakurzusok" meglétére szerettem volna rákérdezni, csak nem tudtam, hogy így hívják.)Haladni idén semmiképpen sem fogok olyan veszett nagy tempóval. Az eredeti elképzelésem szerint felvétel után egyből halasztást kértem, és csak jövőre kezdtem volna.
Viszont amikor megtudtam, hogy a költségtérítés alapdíjból + felvett kreditből áll, akkor gondolkodtam el arról, hogy egy pár idén teljesített tárggyal tehermentesíthetném 2013 szeptemberét, ha nem kötelező felvenni mindent kezdetben (és ezáltal nem a teljes önköltséget kell kifizetnem). Ha ez így kivitelezhető, akkor pár tárgyat azért felvennék, ha nem, akkor maradna a halasztás.Még valami a keresztféléves tárgyakhoz: ETR hozzáférésem nyilván nincs most, de találtam egy ilyet: http://ttkto.elte.hu/tan2.html - viszont rossz tapasztalataim vannak úgy általában az elektronikusan elérhető adatbázisok és a valóság viszonyával kapcsolatban
Azt kérdezném még, hogy érdemes-e ezt az oldalt arra használnom, ha ki akarom sakkozni, miből van (illetve volt tavaly) keresztfélév, és miből nincs.Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
- Fitbit Versa 4 okos óra
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(A "vizsgakurzusok" meglétére szerettem volna rákérdezni, csak nem tudtam, hogy így hívják.)