Új hozzászólás Aktív témák

• NumBill

csendes tag

válasz peterszky #5122 üzenetére

Az aláírásos-gyakjegyes témánál arra válaszoltál, amire kíváncsi voltam, hiába írtam pontatlanul, köszönöm :) (A "vizsgakurzusok" meglétére szerettem volna rákérdezni, csak nem tudtam, hogy így hívják.)

Haladni idén semmiképpen sem fogok olyan veszett nagy tempóval. Az eredeti elképzelésem szerint felvétel után egyből halasztást kértem, és csak jövőre kezdtem volna.
    Viszont amikor megtudtam, hogy a költségtérítés alapdíjból + felvett kreditből áll, akkor gondolkodtam el arról, hogy egy pár idén teljesített tárggyal tehermentesíthetném 2013 szeptemberét, ha nem kötelező felvenni mindent kezdetben (és ezáltal nem a teljes önköltséget kell kifizetnem). Ha ez így kivitelezhető, akkor pár tárgyat azért felvennék, ha nem, akkor maradna a halasztás.

Még valami a keresztféléves tárgyakhoz: ETR hozzáférésem nyilván nincs most, de találtam egy ilyet: http://ttkto.elte.hu/tan2.html - viszont rossz tapasztalataim vannak úgy általában az elektronikusan elérhető adatbázisok és a valóság viszonyával kapcsolatban :) Azt kérdezném még, hogy érdemes-e ezt az oldalt arra használnom, ha ki akarom sakkozni, miből van (illetve volt tavaly) keresztfélév, és miből nincs.

Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés