- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
NumBill
csendes tag
válasz
peterszky #5122 üzenetére
Az aláírásos-gyakjegyes témánál arra válaszoltál, amire kíváncsi voltam, hiába írtam pontatlanul, köszönöm
(A "vizsgakurzusok" meglétére szerettem volna rákérdezni, csak nem tudtam, hogy így hívják.)
Haladni idén semmiképpen sem fogok olyan veszett nagy tempóval. Az eredeti elképzelésem szerint felvétel után egyből halasztást kértem, és csak jövőre kezdtem volna.
Viszont amikor megtudtam, hogy a költségtérítés alapdíjból + felvett kreditből áll, akkor gondolkodtam el arról, hogy egy pár idén teljesített tárggyal tehermentesíthetném 2013 szeptemberét, ha nem kötelező felvenni mindent kezdetben (és ezáltal nem a teljes önköltséget kell kifizetnem). Ha ez így kivitelezhető, akkor pár tárgyat azért felvennék, ha nem, akkor maradna a halasztás.Még valami a keresztféléves tárgyakhoz: ETR hozzáférésem nyilván nincs most, de találtam egy ilyet: http://ttkto.elte.hu/tan2.html - viszont rossz tapasztalataim vannak úgy általában az elektronikusan elérhető adatbázisok és a valóság viszonyával kapcsolatban
Azt kérdezném még, hogy érdemes-e ezt az oldalt arra használnom, ha ki akarom sakkozni, miből van (illetve volt tavaly) keresztfélév, és miből nincs.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest