Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Pitterix: Gyógytorna
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mártógyurma
tag
válasz
NumBill
üzenetére
Bocsánat. Kevertem a dolgokat. Utánakérdeztem. Szóval a jelen állás szerint az a helyzet, hogy 27 kreditet kell megszerezned 2 félév alatt ahhoz,hogy elkerűld az államilag finanszírozott oktatási rendszerből költségtérítéses rendszerbe történő átsorolást.
Ez a dolog viszont téged már nem érint . -
peterszky
őstag
válasz
NumBill
üzenetére
Ha nem veszed fel az ajánlott tárgyakat, akkor nem fogsz haladni, mivel a következő félévben nem tudod felvenni az ezekre épülő tantárgyakat.
Amik nekem voltak, nem tudom, azóta mennyit változott a dolog:
- Matematikai alapozás -> Analízis (amire aztán a NumAnal is épül)
- BevProg -> ennek második féléve, plusz EAF1 (ami négy féléven át tartott nekünk)
- BevMat1 -> BevMat2, Formális nyelvek
- Lineáris algebra -> NumAnalMásrészt nem értem pontosan, mit értesz azalatt, hogy "csak aláírások lesznek meg". Rémlik, hogy másutt ez elég valamire, de itt nem nagyon. Alapvetően úgy működik, hogy nagyrészt mindenből van előadás és gyakorlat. Az előadás vizsga feltétele, hogy a gyakorlatot teljesíted (aláírást alapból megkapod, de jegyet is kell mellé szerezni). Ha megvan a gyakorlati jegyed, akkor levizsgázhatsz elméletből. És az elméleti vizsga megléte a feltétele a következő féléves tárgy felvételének. Extrém esetben felmentést lehet kérni és van olyan eset is, hogy szimplán nem veszik észre a cselezést, de mostanában mintha figyelne már erre az ETR.
Keresztfélév: van olyan tárgy, amiből mindig indítanak, van olyanból, amiből meg nem. Mellette vannak a vizsgakurzusok, ha a gyakorlatot teljesítetted, de az előadást nem, akkor veheted fel, de ezeknél nincs semmilyen óra, csak félév végén vizsga az elméletből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest