Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

Pál Jenő tanár úrtól soha nem akarok többé semmit, elmehet a ...
    Abban igaza van, hogy nem kaphat gyakorlati jegyet az, aki 3-nál többet hiányzik. A szabályzatban is benne van.
    De az már nonszensz, hogy azért ne kapjak jegyet, mert valójában csak egy óráról hiányoztam, 3-ról pedig késtem. Pedig valóban csak pár percet késtem általában. Ő meg mindig elkezdte olvasni a névsort óra elején. Hiába értem be a névsorolvasás utánra, pl ha épp elkezdte az anyagot, az már hiányzásnak minősült. Reggeli óra. Fél 9-kor kezdte. Igaz, hogy fél 9, de nekem ezzel volt problémám, mert negyed 9-es kezdésre ált beértem, de ha fél9-re kellett beérni, általában volt 1-2 perc késésem. Van egy másik fél 9-es gyakorlat is, ott is ez volt a helyzet. Persze ott legalább volt egy kis rugalmasság, pl hogy nem egyből névsor, ill. beírta a nevem utólag. pff.
    Az egyetlen valódi hiányzásom meg úgy született, hogy egy novemberi reggelen nem volt kedvem bemenni, úgy gondoltam most lesz meg a 3 hiányzás, többet nem fogok késni. Tehát ekkor úgy tudtam, hogy 2 hiányzásom van, a 2 db pár perces késés miatt. Tévedtem, elszámoltam magam. Már 3-szor késtem így, de én 2-ről tudtam (emlékeztem). Tehát mikor legközelebb bementem órára és olvasta a névsort, a nevemnél mondtam, hogy itt vagyok, rázta a fejét és mondta, hogy ne legyek itt. Mondom magamban wtf?! :F Azt mondta, hogy már 4-szer hiányoztam. Megkérdeztem tőle, hogy biztos? Mert én 3-ról tudok. Én nem éreztem magam bunkónak, ő kicsit idegesebb hangvételben közölte, hogy biztos és nem nyit vitát. M1, gondoltam úgysem ilyen szőrösszívű, el fogja nézni azt a +1 hiányzást, ott maradtam órán. Óra végén mondta, hogy menjek oda emiatt a dolog miatt. Na itt már tudtam, hogy ejnye-bejnyével, de elnézi a 4. hiányzást. Nem így lett. Kb 5 percen keresztül ecsetelte, hogy megmondta, hogy névsor olvasásra kell itt lenni. Hiába mondtam, hogy de csak 1 órán nem voltam itt, a többiről csak az elején késtem. Azt mondta, hogy nem tud mit tenni, másnak sem engedheti meg, nem kivételezhet. Azt mondta, majd jövőre próbáljam újra. Fasza nagyon.

Egyébként tényleg jól magyarázza az anyagot, de nálam elásta magát. Persze én is hibáztam, mert amikor nem mentem be órára, akkor elszámoltam magam és csak 2-ről tudtam, utólag megnéztem és tényleg 3 hiányzásom volt már akkor. Na mindegy, ez van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés